استارتاپ ها چگونه به کاهش آلودگی هوا کمک می کنند؟
به گزارش شهر بورس به نقل از تجارت نیوز، در سالهای اخیر آلودگی هوا به یکی از عوامل تاثیرگذار بر تداوم نسل بشر تبدیل شده است. دیگر رخدادهای ناشی از آلودگی هوا مانند تغییرات آب و هوایی و گرم شدن زمین نیز صرف نظر از موقعیت جغرافیایی بر زندگی همه گونههای زنده تاثیر مستقیم و غیرمستقیم دارد. این آلودگیها عمدتا از فرسودگی صنایع، سوخت وسایل نقلیه موتوری، آتشسوزی جنگلها و مواردی از این دست نشات میگیرند. اما استارتاپ ها چگونه به کاهش آلودگی هوا کمک می کنند؟
90 درصد از جمعیت جهان در معرض هوای آلوده
بر اساس گزارشهای سازمان جهانی بهداشت، 90 درصد از جمعیت جهان هوای آلوده تنفس میکنند که این اتفاق باعث ایجاد اختلالات متعددی مانند سکته مغزی، بیماریهای قلبی، مرگهای زودرس، سرطان ریه و عفونتهای تنفسی میشود. تخمین زده می شود که سالانه حدود 7 میلیون نفر به دلیل آلودگی هوا جان خود را از دست میدهند. سازمان جهانی بهداشت اقدامات مختلفی را برای مهار آلودگی هوا در کشورهایی که عضو این سازمان هستند، انجام داده است.
امروزه بسیاری از کارآفرینانی که در استارتاپها و شرکتهای دانشبنیان کار میکنند نیز درحال ارائه نوآوریهایی هستند که از انتشار فزاینده آلودگی بکاهد و از موجودات زنده حفاظت کند. برخی از این استارتاپها به یافتن علت وقوع پدیده آلودگی پرداخته و برخی دیگر نیز برای جلوگیری از آن راهکار ارائه میدهند. در ادامه به معرفی استارتاپهایی میپردازیم که با راههای مبتکرانه خود به مبارزه با آلودگیهوا برخواستهاند.
استارتاپ هایی که به یاری هوا شتافتند
Nanoclean Global Private Limited در سال 2017 در دهلی نو تاسیس شد. یک محصول ثبت شده این شرکت «Nasofilters» نام دارد. Nasofilters یک فیلتر بینی با اندازه جمع و جور است که به راحتی در بینی شما جای میگیرد. این محصول دارای فیلتر 5 لایه است که از ورود آلایندههای هوا به بدن شما جلوگیری میکند و در عین حال پوشیدن آن بسیار راحت است. این محصول در اندازههای مختلف ارائه میشود و میتوان آنها را از فروشگاههای آنلاین مانند آمازون یا Flipkart خریداری کرد و یا مستقیماً با تماس با شرکت سفارش داد.
Nanoclean همچنین در زمینه تولید ماسکهای «Anti-Pollution N95 و فیلترهای AC فعالیت میکند. این شرکت در تولید ماسکهای ضد ویروسی متخصص است؛ ماسکهایی که قادرند در برابر ویروسهای مسری مقاومت کنند و آنها را از بین ببرند. با کمک مالی دولت هند به مبلغ 1.3 کرور، Nanoclean در آستانه راهاندازی بزرگترین کارخانه تولید ماسک با بودجه دولت هند در نویدا است.
استارتاپ Shellios:
Shellios، یک استارت آپ مستقر در شهر Noida هند است که در ساخت کلاه ایمنی فعالیت دارد. ویژگی کلاه ایمنی شلیوس این است که دارای یک دستگاه تصفیه هوای داخلی است. غشای فیلتر هوای نصب شده در کلاه ایمنی، قرار گرفتن شما در معرض آلایندههای سمی را بیش از 80 درصد کاهش میدهد. این کلاه به یک باتری لیتیوم یون قابل شارژ USB متصل است که میتواند بسته به نیاز روشن یا خاموش شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0