اشتراک گذاری
سازمان بورس و اوراق بهادار چیست؟

ارزش دلاری بازار سرمایه در مقطع 170 میلیارد دلار در نوسان است

ارزش دلاری بازار سرمایه همچنان در مقطع ۱۷۰میلیارد دلار در نوسان است که همچنان ارزش قابل توجهی را در این بازار شاهد نیستیم.
سازمان بورس و اوراق بهادار چیست؟

ارزش دلاری بازار سرمایه در مقطع 170 میلیارد دلار در نوسان است

ارزش دلاری بازار سرمایه همچنان در مقطع ۱۷۰میلیارد دلار در نوسان است که همچنان ارزش قابل توجهی را در این بازار شاهد نیستیم.

به گزارش شهر بورس، نیلوفر سادات اقوامی کارشناس بازار سرمایه در گفت و گو با خبرنگار بورس امروز، ارزش دلاری بازار را مورد اشاره قرار داد که در مقطع ۱۷۰میلیارد دلار در نوسان می‌باشد که همچنان ارزش قابل توجهی را شاهد نیستیم.

وی در بیان چشم‌انداز کلی‌تر خود به بازار، سیاست‌های بانک مرکزی برای تثبیت نرخ دلار و بالا بردن نرخ بهره را مورد اشاره قرار داد که این سیاست‌ها منجر به رکود بازارهای موازی شده و بازار سرمایه نیز از این امر مستثنی نیست.

وی ادامه داد:‌بر این اساس نیز بازار سرمایه، در مرحله تثبیت خود در سطح حمایتی دو میلیون و  ۱۰۰هزار واحد در نوسان قرار دارد.

تبلیغ درون‌خطی

این کارشناس بازار سرمایه عوامل رشد بازار سرمایه را اینگونه برشمرد:‌ اتفاقات پیش رو از جمله جلسه شورای رقابت در ارتباط با خودروسازها که می‌تواند بر لیدرهای بازار تاثیر گذارد؛ همچنین نیز به افزایش نرخ دلار، تجدید ارزیابی شرکت‌ها، اخبار احتمالی در ارتباط با توافق و آزادسازی پول‌های بلوکه شده نیز می‌توان اشاره کرد.

وی یکی از عوامل رشد بازار در سال گذشته را افزایش نرخ دلار عنوان کرد که اگر مبنا را بر تکرار شدن تاریخ گذاشته شود، می‌توان در سال جاری نیز با تجدید ارزیابی شرکت‌ها و افزایش نرخ دلار به علاوه اخبار مثبت دیگر همراه با بالا رفتن ارزش معاملات، شاهد بازار خوبی باشیم.


پیش بینی بورس 16 مهر 1402


وی نکته دیگر حائز اهمیت دیگر را سیاست پولی و بانکی و مالیاتی بانک مرکزی ذکر کرد که منجر به انتقال پول از سپرده‌های بلندمدت به سمت حساب‌های جاری شده است و احتمال انتقال این پول‌ها نیز به بازار سرمایه وجود دارد.

وی همچنین در  اشاره به شش ماهه نخست سال جاری نیز اشاره کرد که در آن بازه زمانی بازارهای موازی از جمله طلا، سکه، دلار و خودرو در حالت رکودی قرار داشتند، بازار سرمایه همچنان پربازده‌ترین بازار را از آن خود کرده است.

وی تصریح کرد: بازار از لحاظ فاندامنتالی و برخی از تک سهم‌ها از لحاظ تکنیکالی در نقاط بسیار مناسبی برای سرمایه‌گذاری بلندمدت قرار دارد؛ بازار از آن کسانی خواهد بود که با صبر خود بازدهی بالایی را به دست می‌آورند.

اخبار مرتبط

۲۲ شهریور ۱۴۰۴
عدم تخصیص ارز تعهد شده برنج و جریمه ۱۰ درصدی واردکنندگان
عدم تخصیص ارز تعهد شده برنج و جریمه ۱۰ درصدی واردکنندگان
مؤسسه تحقیقات برنج با معرفی سامانه هوشمند، تشخیص برنج ایرانی...
۲۲ شهریور ۱۴۰۴ | بخش های خبری
۲۲ شهریور ۱۴۰۴
کاهش چشمگیر قیمت محصولات مدیران خودرو در اردیبهشت ۱۴۰۴
کاهش چشمگیر قیمت محصولات مدیران خودرو در اردیبهشت ۱۴۰۴
شرکت مدیران خودرو شرایط فروش ویژه‌ای را برای چهار مدل...
۲۲ شهریور ۱۴۰۴ | بازار خودرو
۲۲ شهریور ۱۴۰۴
اخبار کدال
اخبار کدال
امروز شنبه 22 شهریورماه 1404، اطلاعیه‌های متعددی در سایت کدال...
۲۲ شهریور ۱۴۰۴ | اخبار کدال
۲۲ شهریور ۱۴۰۴
اطلاعیه صدور کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی بانک مرکزی
اطلاعیه صدور کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی بانک مرکزی
بانک مرکزی نتایج چهاردهمین مرحله حراج اوراق مالی اسلامی دولتی...
۲۲ شهریور ۱۴۰۴ | بازارهای موازی

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *