تاریخ انتشار : شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۵
زمان مطالعه: 7 دقیقه
کد خبر : 198060

اجرای نسخه جدید رتبه‌بندی معلمان از مهر ۱۴۰۴ کلید می‌خورد

اجرای نسخه جدید رتبه‌بندی معلمان از مهر ۱۴۰۴ کلید می‌خورد
با تصویب آیین‌نامه جدید، اجرای مرحله تازه‌ای از رتبه‌بندی معلمان از مهر ۱۴۰۴ آغاز می‌شود؛ طرحی که به گفته وزیر آموزش و پرورش، مسیر ارتقاء شغلی فرهنگیان را شفاف‌تر می‌کند.

به گزارش شهر بورس، وزیر آموزش و پرورش از آغاز اجرای آیین‌نامه جدید رتبه‌بندی معلمان از مهر ۱۴۰۴ خبر داد. علیرضا کاظمی با اعلام این خبر در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری، بر اهمیت سند تحول بنیادین در نظام تعلیم و تربیت تاکید کرد و گفت: این سند بر محور کیفیت و عدالت آموزشی استوار است و نقش معلم را فراتر از آموزش، در مقام مربی پررنگ می‌بیند.

رشد بی‌سابقه سوادآموزی و تعهد به آموزش در دورافتاده‌ترین مناطق

کاظمی با اشاره به رشد نرخ باسوادی از زیر ۴۰ درصد به ۹۹ درصد، تصریح کرد که نظام تعلیم و تربیت کشور به‌گونه‌ای طراحی شده که حتی برای یک دانش‌آموز نیز معلم اعزام می‌شود. وی افزود: بیش از ۵ هزار مدرسه با پنج دانش‌آموز و بیش از هزار مدرسه با یک دانش‌آموز فعال هستند.

مهر آیندگان

اولویت آموزش و پرورش در دولت سیزدهم

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در دولت سیزدهم آموزش و پرورش برای نخستین‌بار در اولویت اول قرار گرفته، افزود: رئیس‌جمهور تاکنون بیش از ۲۷ جلسه در این خصوص برگزار کرده است. دو محور اصلی یعنی توسعه عدالت آموزشی و ارتقای کیفیت مدارس، در صدر برنامه‌ها قرار دارد.

تجهیز و بازسازی مدارس با همکاری خیرین

کاظمی اعلام کرد: در سال گذشته خیرین مدرسه‌ساز ۱۱ همت تعهد کرده بودند که پس از پیگیری‌های رئیس‌جمهور، این رقم به ۱۸ همت رسید. وی افزود: در مدارس جدید، تجهیزات استاندارد و طراحی نوین کلاس‌ها رعایت می‌شود، به‌طوری‌که برخی از آن‌ها حتی در تهران نمونه مشابه ندارند.

خبر مرتبط
مقایسه سامسونگ Galaxy XCover7 و ال جی K51S | انتخابی هوشمندانه برای کاربران خاص
مقایسه سامسونگ Galaxy XCover7 و ال جی K51S | انتخابی هوشمندانه برای کاربران خاص

این مقاله به بررسی تفاوت‌ها و شباهت‌های سامسونگ Galaxy XCover7 و ال جی K51S دو گوشی مقاوم و میان‌رده می‌پردازد. انتخاب مناسب برای شما بستگی به نیاز به مقاومت فیزیکی یا تجربه‌ی چندرسانه‌ای و عملکرد روزمره دارد.

تحول در روش‌های یاددهی و یادگیری

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به چهار برنامه‌ کلیدی شامل آموزش معلمان، تحول در روش‌های تدریس، چیدمان نوین کلاس‌ها و توانمندسازی مدیران مدارس، گفت: نگاه مدیریتی جدید می‌تواند فضاهای کالبدی را متحول کرده و از ظرفیت‌های محلی نهایت استفاده را ببرد.

مشارکت ۴۵ هزار معلم در تولید محتوای آموزشی

کاظمی از مشارکت بیش از ۴۵ هزار معلم در جشنواره تولید محتوای باکیفیت خبر داد و افزود: ۳۰۰ هزار معلم ابتدایی در اجتماعات یادگیری فعال شده‌اند و این طرح سال آینده در سراسر کشور اجرا می‌شود.

آموزش آنلاین در مدارس شبانه‌روزی و ترویج عدالت آموزشی

به گفته وزیر، قرارگاه عدالت آموزشی با بهره‌گیری از ۶ استودیو در مدرسه ماندگار البرز، روش‌های تدریس آنلاین را برای معلمان سراسر کشور فراهم کرده است. هم‌اکنون ۲۰ هزار دانش‌آموز شبانه‌روزی تحت پوشش این طرح هستند.

آموزش هوش مصنوعی به معلمان و دانش‌آموزان

در راستای به‌روزرسانی سند تحول بنیادین، کاظمی اعلام کرد که برنامه آموزش هوش مصنوعی برای ۱۰۰ هزار معلم و ۲ میلیون دانش‌آموز در تابستان آینده اجرا خواهد شد. وی افزود: سند ملی هوش مصنوعی با مشارکت نهادهای علمی و فناوری تدوین شده است.

دانشگاه فرهنگیان؛ پشتوانه اصلی تربیت معلم

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به نقش کلیدی دانشگاه فرهنگیان، گفت: این دانشگاه با ۹۰ پردیس و بیش از ۱۱۰ هزار دانشجو و ۱۶۶۰ عضو هیأت علمی، مهم‌ترین نهاد تربیت معلم در کشور است. امسال ۳۲ هزار ظرفیت پذیرش برای دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی فراهم شده است.

رفع کمبود نیروی انسانی از مسیر جذب ماده ۲۸

کاظمی با بیان اینکه نگران کمبود نیرو نیستیم، اظهار داشت: علاوه بر پذیرش در دانشگاه فرهنگیان از طریق کنکور، مسیر جذب از طریق ماده ۲۸ نیز دنبال می‌شود. پذیرفته‌شدگان این مسیر، دو ترم در دانشگاه فرهنگیان آموزش خواهند دید.

اصلاح آیین‌نامه رتبه‌بندی معلمان و آغاز اجرای نسخه جدید از مهر ۱۴۰۴

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: نسخه جدید آیین‌نامه رتبه‌بندی معلمان آماده و مصوب شده و از مهر ۱۴۰۴ به اجرا درمی‌آید. به گفته وی، این نسخه با هدف رفع نواقص و تعیین دقیق مسیر ارتقا تدوین شده است.

پیشرفت‌های بین‌المللی در المپیادها و المپیک دانش‌آموزی

کاظمی با اشاره به کسب رتبه سوم در المپیاد جهانی و پنجم در المپیک دانش‌آموزی، بر اهمیت توجه به نخبگان و انتقال دانش تاکید کرد.

توسعه هویت دینی و ملی؛ محور فعالیت‌های فرهنگی

وی در پایان با اشاره به برگزاری بزرگ‌ترین محفل انس با قرآن در ماه رمضان و تربیت ۲ میلیون حافظ قرآن در کشور، گفت: توسعه فرهنگ نماز و قرآن از اولویت‌های جدی آموزش و پرورش است.

منبع: ایسنا

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون