اشتراک گذاری

آغاز نمایشگاه ملی پوستر سپهر بانک صادرات ایران

​نخستین نمایشگاه جشنواره ملی پوستر سپهر، در فضایی مملو از خلاقیت و هنر، با حضور محسن سیفی، مدیرعامل بانک صادرات ایران، جمعی از مدیران ارشد، هنرمندان شناخته‌شده و علاقه‌مندان هنرهای تجسمی در خانه هنرمندان ایران افتتاح شد.

آغاز نمایشگاه ملی پوستر سپهر بانک صادرات ایران

​نخستین نمایشگاه جشنواره ملی پوستر سپهر، در فضایی مملو از خلاقیت و هنر، با حضور محسن سیفی، مدیرعامل بانک صادرات ایران، جمعی از مدیران ارشد، هنرمندان شناخته‌شده و علاقه‌مندان هنرهای تجسمی در خانه هنرمندان ایران افتتاح شد.

به گزارش شهر بورس و به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، محسن سیفی در این مراسم با تأکید بر اهمیت مسئولیت‌های اجتماعی بانک، این رویداد را گامی مؤثر در مسیر حمایت از هنر و هنرمندان برشمرد.

وی در سخنان خود گفت: «بانک صادرات ایران همواره تلاش داشته، ضمن ایفای نقش بانکداری، در تقویت حوزه فرهنگ و هنر کشور نیز نقش‌آفرین باشد. برپایی جشنواره ملی پوستر سپهر، بخشی از تعهدات اجتماعی بانک است که از طریق آن می‌کوشیم تا ارزش‌های بانکی را با زبانی هنری و در قالبی خلاقانه به جامعه ارائه دهیم.»

این جشنواره با حضور داوران برجسته‌ای چون ابراهیم حقیقی، ایرج میرزاعلیخانی، فرزاد ادیبی، مریم کهوند و مجید کاشانی به انتخاب و نمایش آثار برتر در زمینه طراحی پوستر پرداخته است.

تبلیغ درون‌خطی

ایرج میرزاعلیخانی، عضو هیئت داوران، در حاشیه بازدید از نمایشگاه، به ارائه توضیحاتی در مورد معیارهای داوری و جزئیات خلاقیت به‌کار رفته در آثار پرداخت و بر اهمیت نوآوری در تلفیق هنر با موضوعات بانکی تأکید کرد.


بیشتر بخوانید:اختلاف قیمت لاستیک دولتی و آزاد در بازار چقدر است؟


در پایان مراسم، به برگزیدگان جشنواره لوح سپاس و جوایز ویژه‌ای اهدا شد. سیفی در این راستا افزود: «حمایت از هنرمندان متعهد و تقویت پیوند هنر و بانکداری از اهداف مهم بانک صادرات ایران است؛ زیرا معتقدیم که حضور پررنگ هنر در فضای سازمانی، می‌تواند نقش مهمی در بهبود فرهنگ همکاری و تعامل سازمانی داشته باشد.»

این نمایشگاه فرصتی است تا عموم علاقه‌مندان هنر، در گالری‌های خانه هنرمندان، از خلاقیت‌های به‌کار رفته در آثاری که به نوعی مفاهیم مالی و بانکی را به تصویر کشیده‌اند، بازدید کرده و شاهد هم‌نشینی جذاب و بدیع هنر و بانکداری باشند.

این رویداد که نمادی از پیوند میان هنر و بانکداری است، با هدف ترویج فرهنگ سازمانی و تقویت ارتباط بانک با جامعه هنری برگزار شده و تا ۲۵ آبان از ساعت ۱۴ تا ۲۰ در گالری‌های استاد نامی و بهار خانه هنرمندان پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود.

آغاز نمایشگاه ملی پوستر سپهر بانک صادرات ایران

آغاز نمایشگاه ملی پوستر سپهر بانک صادرات ایران

اخبار مرتبط

12 تیر 1404
مشتریان گرانقدر بانک سپه می‌توانند برای وکالتی نمودن حساب‌های خود...
12 تیر 1404 | بخش های خبری
12 تیر 1404
اخبار کدال
اخبار کدال
امروز پنجشنبه 12 تیرماه 1404، اطلاعیه‌های متعددی در سایت کدال...
12 تیر 1404 | اخبار کدال
12 تیر 1404
دکتر مصطفی پرتوافکنان عضو هیئت مدیره بانک سپه با اعلام...
12 تیر 1404 | بخش های خبری

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *