به گزارش شهر بورس، زهره عالیپور، رئیس سازمان خصوصیسازی، در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره روند آزادسازی سهام عدالت توضیح داد و به تأخیر در این موضوع اشاره کرد. وی اظهار داشت: دولت در راستای فرمان مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۹ که تأکید به آزادسازی سهام عدالت داشت، با تأخیر اقدام به این موضوع کرده است. در حال حاضر، مدل آزادسازی سهام عدالت در دستور کار وزارت اقتصاد قرار دارد و این وزارتخانه مکلف شده است که ظرف دو تا سه ماه آینده مدل نهایی آزادسازی را به دولت تقدیم کند.
عالیپور افزود: این مدل آزادسازی بهگونهای طراحی خواهد شد که برای نحوه انتقال اصل سهام به مردم و همچنین برای افرادی که علاقمند به استفاده از سرمایه خود هستند، پاسخگو باشد. این مدل برای تمامی سهام عدالت اعم از شرکتهای بورسی و غیر بورسی بهکار گرفته خواهد شد. در این مدت، تلاش شده که تعدادی از شرکتهای غیر بورسی پذیرش گرفته و وارد بازار سرمایه شوند.
وی ادامه داد: ظرف سه ماه آینده، وزارت اقتصاد مکلف است که مدل آزادسازی سهام عدالت را به دولت تقدیم کند. این موضوع به پیچیدگیهای زیادی برخورد خواهد کرد، چرا که حدود ۵۰ میلیون نفر سهامدار سهام عدالت هستند. این تصمیمات باید به گونهای اتخاذ شود که نه تنها فشار به بازار سرمایه وارد نشود بلکه بهرهوری مناسبی از این سهام حاصل شود.
عالیپور همچنین تأکید کرد: آزادسازی سهام عدالت طبق فرمان مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۹ باید انجام شود و دولت با تأخیر در حال پیگیری این دستور است. مسیر آزادسازی سهام عدالت باید ادامه یابد و سهام مردم آزاد شود.
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان