اشتراک گذاری
تاثیر صعود بورس بر ارزش سهام عدالت

آخرین خبر درباره واریز سود سهام عدالت 1402

چندی پیش خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره زمان و چگونگی واریز سود سهام عدالت 1402 توضیحاتی ارائه داد.
تاثیر صعود بورس بر ارزش سهام عدالت

آخرین خبر درباره واریز سود سهام عدالت 1402

چندی پیش خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره زمان و چگونگی واریز سود سهام عدالت 1402 توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش شهر بورس، مجید عشقی، رئیس سازمان بورس گفت: سود سهام عدالت هنوز در شورای‌عالی بورس تصویب نشده و به محض اینکه سود مشخص شود تصمیم‌گیری انجام می‌شود.

سود سهام عدالت ۱۴۰۲ دو مرحله‌ای پرداخت می‌شود؟

چندی پیش احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی در خصوص زمان و چگونگی واریز سود سهام عدالت گفت: صورت‌های مالی سال ۱۴۰۱ شرکت‌های سهام عدالت به تازگی رسیده و اگر همزمان سودها پرداخت شود عدد آن افزایش می‌یابد.

وی افزود: اما اگر مانند سال گذشته سود برخی شرکت‌ها مانند پتروشیمی خلیج‌فارس با تاخیر مواجه شود پرداخت سود سهام عدالت دو مرحله‌ای خواهد شد.

تبلیغ درون‌خطی

آخرین اخبار از واریز سود سهام عدالت

با توجه به تصویب آیین‌نامه اجرایی مجامع استانی سهام عدالت اما تاکنون تاریخ دقیقی برای برگزاری مجامع شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی صادر نشده است و معلوم نیست چه تاریخی برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، نهم اسفند سال ۱۴۰۰ بود که شورای‌عالی بورس با حضور وزیر اقتصاد تشکیل جلسه داد و مقرر شد نماد معاملاتی شرکت‌های سپرده‌گذاری استانی سهام عدالت پس از ارائه مدل پیشنهادی جهت بازبینی آیین‌نامه اجرایی آزادسازی، سهام عدالت بازگشایی شود.


نحوه پرداخت سود سهام عدالت مشخص شد


سامانه سهام عدالت

سه روز بعد سخنگوی کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت به یکی از رسانه‌ها گفت: «در جلسه اخیر شورای‌عالی بورس مصوبه‌ای تصویب و قرار شد بر مبنای آن کارگروه مشترکی برای تعیین تکلیف مسائل با اهمیت سهام عدالت تشکیل شود و طبق مصوبه مذکور تا پایان سال کل مباحث مربوط به سهام عدالت از جمله نحوه فعالیت شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی، برگزاری مجامع بررسی و تعیین تکلیف شود.»

اما چهار ماه گذشت و خبری از تعیین تکلیف سهام عدالت نبود، تا اینکه دستیار وقت رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفت: «انشاالله طی خرداد ماه تصمیمات نهایی در مورد اصلاح آیین‌نامه سهام عدالت گرفته می‌شود.»

در تاریخ ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ وزیر اقتصاد در نشست خبری خود گفت: «در جلسات اخیر شورای‌عالی بورس مقدمات به نتیجه رسید و مردم در سال ۱۴۰۱ شاهد به ثمر نشستن تغییر الگوی مشارکت واقعی در مالکیت و مدیریت بنگاه‌ها و شرکت‌های سرمایه‌پذیر در حوزه سهام عدالت خواهند بود.»

اما در تاریخ بیستم تیر ماه سال گذشته دبیرکل کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت گفت: برگزاری انتخابات و هم بازگشایی نمادها به شرط نهایی شدن آئین‌نامه اجرایی است. اصلاح آئین‌نامه اجرایی سهام عدالت در مراحل نهایی است و امیدواریم تا یک ماه آینده به اتمام برسد.

چهار روز بعد رئیس سازمان بورس در این باره گفت: «چند آیین‌نامه اجرایی دستخوش تغییر قرار گرفته و ۱۴ روز آینده یا نهایت اواسط مرداد ماه امسال، این تغییرات اعمال شده و پس از آن می‌توان به معامله شرکت‌های سهام عدالت اقدام کرد.»

باز هم دو ماه گذشت و خبری از سهام عدالت نبود تا اینکه وزیر اقتصاد در حاشیه سفر به آذربایجان غربی در تاریخ چهارم شهریور ماه گفت: «چند آیین‌نامه اجرایی دستخوش تغییر قرار گرفته و ۱۴ روز آینده یا نهایت اواسط مرداد ماه امسال، این تغییرات اعمال شده و پس از آن می‌توان به معامله شرکت‌های سهام عدالت اقدام کرد.»

نیمه پایانی شهریور ماه ۱۴۰۱ نیز به پایان رسید و خبری از سهام عدالت نبود تا اینکه قربان زاده رئیس وقت سازمان خصوصی‌سازی در تاریخ ۲۵ شهریور ماه از مدل جدید در شرکت‌های استانی سهام عدالت نام برده و تشریح کرد: در مدل جدید سعی شده تدابیری اتفاق بیفتد تا ماندگاری اولاً صورت بگیرد ثانیاً ذینفع واحد تا یک سقفی بتواند سهام این شرکت‌های سرمایه‌گذاری را بخرد و موارد جزئی دیگر این اتفاق در واقع در حال نهایی شدن است حالا مجامع شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی می‌تواند برگزار بشود در کنارش نمادشان هم باز می‌شود یک پویایی اتفاق می‌افتد در اعمال مدیریت و مالکیت سهام عدالت.

 

آخرین اخبار

اخبار مرتبط

09 تیر 1404
اخبار کدال
اخبار کدال
امروز دوشنبه 9 تیرماه 1404، اطلاعیه‌های متعددی در سایت کدال...
09 تیر 1404 | اخبار کدال
09 تیر 1404
پیگیری مستمر میلی برای رفع محدودیت‌ها، صیانت از حقوق کاربران و پلتفرم
پیگیری مستمر میلی برای رفع محدودیت‌ها، صیانت از حقوق کاربران و پلتفرم
پلتفرم‌ خرید و فروش طلای آنلاین "میلی" در خصوص مسدود...
09 تیر 1404 | بخش های خبری
09 تیر 1404
09 تیر 1404
بازنشستگان تامین اجتماعی بخوانند/مبلغی اضافه بر عیدی مصوب دولت پرداخت می شود؟
بازنشستگان تامین اجتماعی بخوانند/مبلغی اضافه بر عیدی مصوب دولت پرداخت می شود؟
سازمان تأمین اجتماعی و بانک رفاه کارگران در سال ۱۴۰۴...
09 تیر 1404 | بخش های خبری

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *