اشتراک گذاری

آخرین اخبار از واریز مرحله سوم سود سهام عدالت

مرحله سوم واریز سود سهام عدالت با چالش‌هایی همراه است؛ جزئیات کامل را در ادامه بخوانید.

آخرین اخبار از واریز مرحله سوم سود سهام عدالت

مرحله سوم واریز سود سهام عدالت با چالش‌هایی همراه است؛ جزئیات کامل را در ادامه بخوانید.

به گزارش شهر بورس، واریز سود سهام عدالت همچنان با چالش‌ها و تأخیرهایی مواجه است که باعث نارضایتی سهامداران شده است. مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرده است که تا کنون برای واریز مرحله سوم سود سهام عدالت مبلغ ۲۲ هزار میلیارد تومان واریز شده و در صورتی که مبلغ باقی‌مانده نیز به آن اضافه شود، این مبلغ به حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان خواهد رسید.

مشکلات شرکت‌ها در واریز سود سهام عدالت

بر اساس اظهارات مجید عشقی، رئیس سازمان بورس، برخی شرکت‌ها به دلیل کمبود نقدینگی و مشکلات مالی موفق به واریز سود سهام عدالت نشده‌اند. او ابراز امیدواری کرده که تا خرداد ماه سال جاری بتوانند مابقی سود سهام عدالت را پرداخت کنند، اما تصمیم نهایی در این زمینه به عهده شورای عالی بورس است.

دو شرکت همچنان بدهکار

ولی‌الله جعفری، مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس، نیز توضیح داده که در حال حاضر دو شرکت هلدینگ صنایع پتروشیمی خلیج فارس و شرکت مپنا هنوز بدهی‌های خود را تسویه نکرده‌اند. این دو شرکت به ترتیب ۲.۵ همت و ۵۰۰ میلیارد تومان بدهی دارند که باید به زودی پرداخت کنند.

تبلیغ درون‌خطی

چالش‌های هلدینگ خلیج فارس

جعفری همچنین اشاره کرده که هلدینگ خلیج فارس به دلیل مشکلاتی که شرکت‌های زیرمجموعه آن، از جمله شرکت‌های فجر و مبین، در واریز سود سهام داشته‌اند، موفق به تسویه کامل سود سهام عدالت نشده است. با این حال، این شرکت همچنان به تدریج سود را واریز می‌کند و انتظار می‌رود که پس از تسویه کامل، شورای عالی بورس مجوز واریز سود سهام عدالت را صادر کند.

هشدار به سهامداران درباره سودجویان

در این میان، دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت، مهدی حاجی‌وند، نیز هشدار داده که سهامداران باید هوشیار باشند و برای دریافت سود سهام عدالت فقط به شماره شبای ثبت شده خود در سامانه سجام اعتماد کنند. او تأکید کرده که هیچ‌گونه تماس یا لینک برای دریافت سود ارسال نخواهد شد و اخبار مربوط به واریز سود باید تنها از منابع رسمی پیگیری شود.

حال باید منتظر ماند و دید که آیا سرانجام واریز سود سهام عدالت تحقق خواهد یافت یا باز هم شرکت‌های بدهکار به تعهدات خود عمل نخواهند کرد. این سؤال همچنان برای سهامداران بدون پاسخ مانده است.

منبع: اکونگار

اخبار مرتبط

۲۸ مرداد ۱۴۰۴
قطع برق صنایع کوچک، تهدیدی جدی برای بخش تولید استان
قطع برق صنایع کوچک، تهدیدی جدی برای بخش تولید استان
در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مطرح شد؛
قطع برق صنایع کوچک، تهدیدی جدی برای بخش تولید استان
در نشست کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان‌شرقی...
۲۸ مرداد ۱۴۰۴ | بخش های خبری
۲۸ مرداد ۱۴۰۴
پراید ۱۵۱ جدید؛ تغییرات جزئی، قیمت بیشتر و آینده پراید
پراید ۱۵۱ جدید؛ تغییرات جزئی، قیمت بیشتر و آینده پراید
نسخه جدید پراید ۱۵۱ با تغییرات جزئی در طراحی و...
۲۸ مرداد ۱۴۰۴ | بازار خودرو
۲۸ مرداد ۱۴۰۴
بررسی ارتباط تنش‌های جهانی با نوسانات قیمت طلا
بررسی ارتباط تنش‌های جهانی با نوسانات قیمت طلا
قیمت طلا و سکه امروز با نوسانات جزئی مواجه شد؛...
۲۸ مرداد ۱۴۰۴ | بازار ارز و طلا
۲۸ مرداد ۱۴۰۴
مافیای خودرو مانع واردات خودروهای کارکرده می‌شود؟
مافیای خودرو مانع واردات خودروهای کارکرده می‌شود؟
هیات وزیران در جلسه اخیر خود، آیین‌نامه اجرایی تعرفه خودروهای...
۲۸ مرداد ۱۴۰۴ | بازار خودرو

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *