اشتراک گذاری
۱۰ درصد از بودجه سرمایه‌گذاری آتیه فولاد به کسب‌وکارهای جدید اختصاص می‌یابد

معاون راهبردی و توسعه کسب و کار هلدینگ آتیه فولاد نقش جهان:
۱۰ درصد از بودجه سرمایه‌گذاری آتیه فولاد به کسب‌وکارهای جدید اختصاص می‌یابد

معاون راهبردی و توسعه کسب و کار هلدینگ آتیه فولاد نقش جهان گفت: ما سهم ۱۰ درصدی سرمایه‌گذاری آتیه فولاد نقش جهان را به کسب و کارهای نو تخصیص داده‌ایم.
۱۰ درصد از بودجه سرمایه‌گذاری آتیه فولاد به کسب‌وکارهای جدید اختصاص می‌یابد

معاون راهبردی و توسعه کسب و کار هلدینگ آتیه فولاد نقش جهان:
۱۰ درصد از بودجه سرمایه‌گذاری آتیه فولاد به کسب‌وکارهای جدید اختصاص می‌یابد

معاون راهبردی و توسعه کسب و کار هلدینگ آتیه فولاد نقش جهان گفت: ما سهم ۱۰ درصدی سرمایه‌گذاری آتیه فولاد نقش جهان را به کسب و کارهای نو تخصیص داده‌ایم.

به گزارش شهر بورس، مهدی آقازینلی، معاون راهبردی و توسعه کسب‌وکار هلدینگ آتیه فولاد نقش جهان، در پنل «مسیر پیشران» با تأکید بر ضرورت بازنگری در سبد سرمایه‌گذاری این هلدینگ گفت: ۱۰ درصد از بودجه سرمایه‌گذاری آتیه فولاد به کسب‌وکارهای جدید اختصاص یافته است. این میزان سرمایه‌گذاری باید به‌صورت هوشمندانه و با دقت بالا انجام شود.

وی با اشاره به تاریخچه این شرکت اظهار داشت: هلدینگ آتیه فولاد نقش جهان در سال ۱۳۸۶ تأسیس شد و مأموریت اصلی آن حمایت مادی و معنوی از بازنشستگان فولاد مبارکه بود. در دهه اول فعالیت، تمرکز ما بر ایجاد مراکز خدماتی و فروش محصولات فولادی بود که به تدریج به سمت توسعه شرکت‌های تولیدی حرکت کردیم. از جمله شرکت‌های مهمی که به این مجموعه پیوستند، می‌توان به گالوانیزه تاراز و لوله‌سازی کوثر اشاره کرد.

آقازینلی با تأکید بر لزوم بازنگری در سبد سرمایه‌گذاری‌ها، تصریح کرد: طی سال گذشته، تصمیم گرفتیم که با رصد تغییرات محیطی و روندهای کلان جهانی، استراتژی‌های خود را بازبینی کنیم. موضوعاتی نظیر جهانی‌شدن، رشد جمعیت، تغییرات آب‌وهوایی و فناوری‌های نوین مورد مطالعه قرار گرفت تا تأثیر آن‌ها بر کسب‌وکار فولادی ما بررسی شود.

تبلیغ درون‌خطی

وی در ادامه افزود: یکی دیگر از جنبه‌های مطالعات ما، تغییرات در ذائقه مشتریان و بازار بود. پیچیدگی‌های زنجیره تأمین صنعت فولاد و تحولات در بازارهای مالی نیز در این مطالعات گنجانده شده است. این بررسی‌ها به ما کمک می‌کند تصمیمات بهتری در بازنگری سبد سرمایه‌گذاری بگیریم.

نگاه به آینده: کسب‌وکارهای نو و پایدار

آقازینلی با اشاره به اهمیت سرمایه‌گذاری در حوزه‌های نوآورانه بیان کرد: ما ۱۰ درصد از بودجه خود را به کسب‌وکارهای جدید اختصاص داده‌ایم و این گام نخست ما در این مسیر است. انتخاب حوزه‌های سرمایه‌گذاری با حساسیت و وسواس بالایی انجام می‌شود تا از تجربه‌های ناموفق گذشته جلوگیری کنیم.

وی همچنین اظهار داشت: هلدینگ آتیه فولاد، برخلاف بسیاری از شرکت‌ها، مأموریت‌محور نیست. این هلدینگ باید با در نظر گرفتن منافع سهامداران، به‌ویژه بازنشستگان، تنها در حوزه‌هایی وارد شود که از نظر سودآوری و درآمدزایی توجیه اقتصادی داشته باشد.

چالش‌های صنعت فولاد در سال جاری

آقازینلی در بخش دیگری از سخنانش به دشواری‌های اقتصادی سال جاری اشاره کرد و گفت: شرایط کنونی برای همه شرکت‌های فولادی دشوار است و این مسئله ممکن است نگرانی‌هایی را برای سهامداران ایجاد کند. با این حال، این اولین باری نیست که صنعت فولاد با رکود مواجه می‌شود. آنچه اهمیت دارد، آینده روشنی است که پیش روی هلدینگ آتیه فولاد قرار دارد.

امیررضا سلیمانی نسب، مدیر سرمایه‌گذاری و امور مجامع هلدینگ آتیه فولاد، نیز در این پنل به برنامه‌های بلندمدت این شرکت اشاره کرد و گفت: از سال گذشته، تغییرات بنیادی در ماهیت کسب‌وکارهای ما ایجاد شده است. هدف ما خلق ارزش پایدار و درآمد مستمر است که نیازمند درک عمیق از ارزش زمان و سرمایه‌گذاری‌های هدفمند است.

وی افزود: در شرایط فعلی ایران، سرمایه‌گذاری بسیار پیچیده و دشوار است. پیتر لینچ می‌گوید پیدا کردن فرصت مناسب سرمایه‌گذاری مانند یافتن حشره‌ای زیر سنگ است و این کار در ایران به دلیل متغیرهای متعدد و غیرقابل پیش‌بینی دشوارتر است.

تمرکز بر زنجیره تأمین فولاد و خلق ارزش پایدار

سلیمانی نسب با تأکید بر ضرورت بررسی جایگاه شرکت‌ها در زنجیره تأمین فولاد گفت: ما باید نسبت به تحولات در بازار و مگاترندهای جهانی تسلط داشته باشیم و با استفاده از موتورهای خلق ارزش، جایگاه خود را بهبود ببخشیم.

او همچنین خاطرنشان کرد: فروش پایدار یکی از اولویت‌های ما برای تأمین زنجیره مورد نیاز فولاد مبارکه است. نگاه ما به سرمایه‌گذاری، بلندمدت و استراتژیک است، نه کوتاه‌مدت و گذرا. باید در حوزه‌هایی که دارای ارزش افزوده بالا هستند، تمرکز کنیم.

هلدینگ آتیه فولاد نقش جهان با تخصیص ۱۰ درصد از بودجه سرمایه‌گذاری خود به کسب‌وکارهای جدید و نوآورانه، گامی مهم در راستای تنوع‌بخشی به فعالیت‌های خود برداشته است. این هلدینگ با رویکردی هوشمندانه و آینده‌نگر، در تلاش است تا با تطبیق با تغییرات جهانی و داخلی، جایگاه خود را در صنعت فولاد تقویت کرده و درآمدزایی پایداری را برای سهامداران و بازنشستگان خود فراهم کند.

آخرین اخبار

اخبار مرتبط

11 تیر 1404
تعطیلی خدمات ناوگان شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه در روز عاشورا
تعطیلی خدمات ناوگان شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه در روز عاشورا
خدمات ناوگان شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه در کلیه...
11 تیر 1404 | بخش های خبری
11 تیر 1404
فولاد سبز به استفاده از فناوری‌هایی اطلاق می‌شود که میزان...
11 تیر 1404 | بخش های خبری
11 تیر 1404
نقش موثر اتاق بازرگانی تبریز در هم‌ افزایی میان نهادهای تصمیم‌ ساز
نقش موثر اتاق بازرگانی تبریز در هم‌ افزایی میان نهادهای تصمیم‌ ساز
در جلسه کمیسیون معادن و فلزات اتاق تبریز مطرح شد؛
نقش موثر اتاق بازرگانی تبریز در هم‌ افزایی میان نهادهای تصمیم‌ ساز
جلسه کمیسیون معادن و فلزات اتاق بازرگانی تبریز با حضور...
11 تیر 1404 | بخش های خبری
11 تیر 1404
پنجمین شهید از خانواده بانک تجارت در حملات اخیر دشمن صهیونیستی
مدیرعامل بانک تجارت شهادت برادر همکار ارجمند سرکار خانم قاسمی را تسلیت گفت
دکتر هادی اخلاقی ‌فیض‌آثار در گفت‌وگو با سرکار خانم قاسمی...
11 تیر 1404 | بخش های خبری

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *