تاریخ انتشار : سه شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۳
زمان مطالعه: 3 دقیقه
کد خبر : 176153

چرا تسهیلات ازدواج و فرزندآوری کاهش یافت؟

چرا تسهیلات ازدواج و فرزندآوری کاهش یافت؟
تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در بودجه ۱۴۰۴ کاهش یافت. بانک مرکزی و مجمع تشخیص مصلحت با کاهش این تسهیلات موافقت کردند؟

به گزارش شهر بورس، محسن زنگنه، نائب رئیس کمیسیون تلفیق بودجه، در شبکه ایکس اعلام کرد: طبق تصمیم مجمع تشخیص مصلحت نظام و با حضور رئیس‌جمهور، مبلغ تسهیلات ازدواج و فرزندآوری از ۳۴۰ هزار میلیارد تومان به ۲۷۵ هزار میلیارد تومان کاهش یافت.

پیشتر محسن زنگنه در مورد تصمیم هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت درباره مصوبه مجلس در لایحه بودجه ۱۴۰۴ برای تسهیلات ازدواج و فرزندآوری توضیح داده بود که مجلس ابتدا مبلغ ۳۵۰ هزار میلیارد تومان را برای این تسهیلات تصویب کرد؛ اما هیات عالی نظارت به آن اعتراض کرد. پس از اصلاحات، این رقم به ۳۴۰ هزار میلیارد تومان کاهش یافت، اما همچنان هیات عالی نظارت با آن مخالفت کرد. به همین دلیل، با وجود پافشاری مجلس برای این مبلغ، موضوع به مجمع تشخیص مصلحت ارجاع داده شد تا نظر نهایی اعلام شود.

مهر آیندگان

نایب رئیس کمیسیون تلفیق بودجه در ادامه توضیح داد که علی‌رغم گزارش‌های مرکز پژوهش‌ها و بانک مرکزی که نشان می‌داد باقی‌مانده تسهیلات سال ۱۴۰۲ برای پرداخت این تسهیلات کافی است و بانک مرکزی و دولت توانایی پرداخت آن را دارند، به دلیل مقاومت شدید بانک مرکزی، هیات عالی نظارت تصمیم بانک مرکزی را پذیرفت.

در نهایت، محسن زنگنه با انتشار خبری در شبکه ایکس از تصویب نهایی مجمع تشخیص مصلحت خبر داد و اعلام کرد که مبلغ تسهیلات ازدواج و فرزندآوری به ۲۷۵ هزار میلیارد تومان کاهش یافته است.

خبر مرتبط
تسهیلات ویژه برای رانندگان تاکسی/ وام‌های ۴۰۰ و ۹۰۰ میلیون تومانی برای نوسازی ناوگان
تسهیلات ویژه برای رانندگان تاکسی/ وام‌های ۴۰۰ و ۹۰۰ میلیون تومانی برای نوسازی ناوگان

رانندگان تاکسی می‌توانند از تسهیلات ۴۰۰ و ۹۰۰ میلیون تومانی برای نوسازی ناوگان خود استفاده کنند تا به بهبود وضعیت حمل‌ونقل عمومی کمک کنند.

منبع: تریبون اقتصاد

نویسنده:

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون