اشتراک گذاری
۳ اتفاق جدید برای قیمت طلا / پیش از خرید طلا این اخبار را بخوانید

پیش بینی قیمت طلا و سکه 15 تیر 1402

عباداله محمدولی فعال بازار طلا با اشاره به روند روزهای اخیر قیمت در بازار فلز زرد به پیش بینی قیمت طلا و سکه 15 تیر 1402 پرداخته است.
۳ اتفاق جدید برای قیمت طلا / پیش از خرید طلا این اخبار را بخوانید

پیش بینی قیمت طلا و سکه 15 تیر 1402

عباداله محمدولی فعال بازار طلا با اشاره به روند روزهای اخیر قیمت در بازار فلز زرد به پیش بینی قیمت طلا و سکه 15 تیر 1402 پرداخته است.

به گزارش شهر بورس به نقل از تجارت‌نیوز، امروز قیمت طلا و سکه در روند کاهشی باز شد. مناسبت عید غدیر پیش روست؛ اما مشابه سال‌های گذشته، تقاضا افزایش نداشت و متاثر از این موضوع روند قیمت به رسم سال‌های پیش، رشد نکرده است. امروز سکه امامی یک کانال عقب‌نشینی کرد و با قیمت ۲۸ میلیون تومانی معامله شد. عباداله محمدولی فعال بازار طلا با اشاره به روند روزهای اخیر قیمت در بازار فلز زرد به پیش بینی قیمت طلا و سکه 15 تیر 1402 پرداخته است.

گفتنی است انس جهانی طلا امروز روند افزایشی داشت و در لحظه نگارش این گزارش با قیمت ۱۹۳۰ دلار معامله شد. فعالان بازار طلا و سکه معتقدند افزایش شارپی قیمت در سه‌ ماهه پایانی سال گذشته تا کنون باعث شده اثر تقاضا در این بازار خنثی شود.

نقش تلاطمات سیاسی بر بازار طلا

در همین راستا عباداله محمدولی فعال بازار طلا و کارشناس اقتصادی با اشاره به روند روزهای اخیر قیمت در بازار فلز زرد به تجارت‌نیوز گفت: «متاثر از اخبار سیاسی، بازار سکه و طلا تلاطم داشته است. اگر با شرایط ایجاد شده به سمت تولید نرویم، این کاهش قیمت نمی‌تواند پایدار باشد و موقتی است. بنابراین باید در آینده نزدیک شاهد افزایش قیمت‌ها باشیم.»

تبلیغ درون‌خطی

وی با تاکید بر تاثیرپذیری شدید اقتصاد از روند اخبار سیاسی، خاطر نشان کرد: «با اخبار، قیمت‌ها بالا و پایین می‌شوند. این در حالی است که بازار به روند کاهشی خوشبین است.»

این فعال صنفی با ابراز امیدواری از استمرار روند کاهشی قیمت‌ها افزود: «سیاستگذار باید از اتخاذ تصمیماتی که بازار را ملتهب می‌کند پرهیز نماید. اگر نوسان قیمت همه کالاها در ماه‌های ابتدایی سال مدیریت شود احتمال تثبیت قیمت بیشتر می‌شود.»

وی با اشاره به اینکه دلار تاثیر مستقیمی بر قیمت طلا و سکه دارد، گفت: «روند معاملات در بازار طلا و سکه نشان می‌دهد که تقاضای چشمگیری برای خرید طلا و سکه نداریم. تا زمانی که بازار ارز به ثبات نرسد و اخبار سیاسی روند بازار و معاملات را تعیین کند، نمی‌توان روند بازار فلز زرد را پیش‌بینی کرد.»


قیمت سکه و طلا امروز 14 تیر 1402


برگشت سکه به کانال ۲۸ میلیونی

امروز چهار‌شنبه ۱۴ تیرماه ۱۴۰۲ قیمت سکه امامی در لحظه نگارش این گزارش با ۱۴۶ هزار تومان کاهش قیمت در کانال ۲۸ میلیون تومانی معامله شد. این قطعه با قیمت ۲۸ میلیون و ۸۴۲ هزار تومان مبادله شد. سکه بهار با افزایش ۸۵ هزار تومانی با قیمت ۲۵ میلیون و ۶۰۱ هزار تومان مبادله شد.

در روز جاری نیم سکه و ربع سکه هر کدام ۱۵۰ هزار تومان کاهش قیمت داشتند و به ترتیب با قیمت ۱۵ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان و ۱۰ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان معامله شدند. سکه گرمی ۲۰ هزار تومان ارزان شد و با قیمت ۶ میلیون و ۳۸۰ هزار تومان مبادله شد.

حباب ربع سکه ۴ میلیونی شد

قیمت طلا امروز کاهشی بود. در لحظه نگارش این گزارش قیمت هر مثقال طلا با نزدیک به ۵۰ هزار تومان کاهش قیمت با رقم ۱۰ میلیون و ۲۷۷ هزار تومان رسید. هر گرم طلا نیز ۱۳ هزار تومان  کاهش قیمت داشت و با رقم دو میلیون و ۳۷۲هزار تومان معامله شد.

امروز طلای دست دوم با قیمت دو میلیون و ۳۴۰ هزار تومان معامله شد. در روز جاری قیمت حباب تمام قطعات سکه کاهش داشت. امروز حباب سکه امامی ۱۸۵ هزار تومان کاهش داشت و پرچمدار بیشترین مقدار کاهش حباب در قطعات سکه بود. حباب ربع سکه با ۱۶۵ هزار تومان کاهش به کانال چهار میلیونی برگشت.

اخبار مرتبط

۲۲ شهریور ۱۴۰۴
از امروز ۲۲ شهریور ۱۴۰۴، فروش پنج مدل خودرو جدید...
۲۲ شهریور ۱۴۰۴ | بازار خودرو
۲۲ شهریور ۱۴۰۴
پیش فروش فونیکس مدیران خودرو آغاز شد + جزئیات
پیش فروش فونیکس مدیران خودرو آغاز شد + جزئیات
فروش رسمی دو خودروی لوکس فونیکس توسط مدیران خودرو از...
۲۲ شهریور ۱۴۰۴ | بازار خودرو
۲۲ شهریور ۱۴۰۴
حباب سکه چیست؟
حباب سکه چیست؟
مرکز مبادله ایران اعلام کرد در مرحله چهارم، ۸۰ هزار...
۲۲ شهریور ۱۴۰۴ | اخبار بورس
۲۲ شهریور ۱۴۰۴
آیا آیفون 17 ارزش خرید دارد؟ / قیمت و جزئیات
آیا آیفون 17 ارزش خرید دارد؟ / قیمت و جزئیات
آیفون 17 با پروموشن ۱۲۰ هرتز، دوربین‌های ۴۸ مگاپیکسلی، باتری...
۲۲ شهریور ۱۴۰۴ | آموزش عمومی

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *