اشتراک گذاری
فاصله ۱۳ هزار هزار میلیارد تومانی قیمت سهام با ارزش دارایی شرکت‌های بورسی!

پیش بینی بورس امروز 12 آذر ماه

با توجه به پیش بینی بورس می توان گفت: بررسی لایحه بودجه و انتشار جزئیات آن مسیر کلی بورس در سال آینده را مشخص خواهد کرد.
فاصله ۱۳ هزار هزار میلیارد تومانی قیمت سهام با ارزش دارایی شرکت‌های بورسی!

پیش بینی بورس امروز 12 آذر ماه

با توجه به پیش بینی بورس می توان گفت: بررسی لایحه بودجه و انتشار جزئیات آن مسیر کلی بورس در سال آینده را مشخص خواهد کرد.

به گزارش شهر بورس، با توجه به پیش بینی بورس می توان گفت: بررسی لایحه بودجه و انتشار جزئیات آن مسیر کلی بورس در سال آینده را مشخص خواهد کرد.

بر اساس گزارش تجارت‌نیوز، شاخص کل بورس در پایان معاملات چهارشنبه در حدود میانگین نوسان خود از ابتدای آذر تا کنون حرکت کرد. نماگر اصلی تالار شیشه‌ای به میزان 3 هزار و 760 واحد افزایش یافت و در ارتفاع یک میلیون و 417 هزار و 964 واحد ایستاد.

بیشتر بخوانید:‌رشد ۵۰ هزار واحدی شاخص بورس در سال جاری

تبلیغ درون‌خطی

شاخص کل هم‌وزن در جریان دادوستندهای چهارشنبه با 0.15 درصد افزایش، 623 واحد رشد کرد و به محدوده 413 هزار و 277 واحد رسید. این رشد اندک از آن جهت اهمیت دارد که شاخص کل هم‌وزن روز گذشته موفق به شکست محدوده مقاومتی 410 تا 412 هزار واحد شده بود.

امروز چند سیگنال برای بازار وجود دارد و کارشناسان عقیده دارند که تالار شیشه‌ای، روند متعادل را تجربه می‌کند. بر همین اساس این انتظار وجود دارد که شاخص کل در این روز عملکردی نوسانی و رو به تعادل از خود نشان دهد.

بررسی بودجه در دولت از یکشنبه 13 آذر ماه

رئیس سازمان برنامه و بودجه از پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان از 9 آذرماه خبر داد و گفت: هر دستگاهی اسامی را بفرستد، پرداخت‌هایشان را انجام می‌دهیم.(ایرنا)

مسعود میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه اظهار کرد: امیدواریم بحث بودجه با توجه به اینکه در کمیسیون فرعی کارش به اتمام رسیده است و از سوی دیگر هم قرار است از روز یکشنبه در 2 نوبت صبح و بعد از ظهر کار بررسی‌اش در دولت شروع شود، در زمان خودش به مجلس رود.

بررسی لایحه بودجه و انتشار جزئیات آن مسیر کلی بورس در سال آینده را مشخص خواهد کرد.

رویترز: اتحادیه اروپا با سقف قیمت 60 دلار برای نفت روسیه موافقت کرد

اظهارات دیپلمات‌های اتحادیه اروپا و سند مشاهده شده توسط رویترز حاکی از آن است که دولت‌های این بلوک با سقف قیمت ۶۰ دلار در هر بشکه برای نفت دریابرد روسیه و همچنین مکانیزم تنظیمی برای حفظ قیمت نفت روسیه پنج درصد پایین‌تر از نرخ بازار، تقریبا به توافق رسیده اند. (ایسنا)

کاهش قیمت نفت، خبر خوبی برای گروه پالایشی و پتروشیمی و به طور کلی بورس کامودیتی‌محور تهران به شمار نمی‌رود.

معاون وزیر اقتصاد:‌ در تلاشیم به جامانده‌ها سهام عدالت بدهیم

معاون وزیر اقتصاد با بیان اینکه ارزش سهام عدالت واگذارشده به مردم بالغ بر ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار میلیارد تومان است، گفت: ما در زمان حاضر از طریق سازمان خصوصی‌سازی در تلاشیم که جاماندگان سهام عدالت نیز بتوانند سهام عدالت خود را دریافت کنند.(تسنیم)

تعیین تکلیف سهام عدالت و وضعیت بازماندگان آن از موضوعاتی است که می‌تواند تاثیر چشمگیری بر روند کوتاه‌مدت معاملات داشته باشد.

اخبار مرتبط

13 خرداد 1404
بررسی گوشی هواوی Nova Y72
بررسی گوشی هواوی Nova Y72
گوشی Nova Y72 از هواوی با نمایشگر بزرگ، دوربین‌های چندگانه...
13 خرداد 1404 | سایر اخبار
13 خرداد 1404
کارشناسان می‌گویند بازار طلا با حمایت عوامل سیاسی و اقتصادی،...
13 خرداد 1404 | بازار ارز و طلا
13 خرداد 1404
13 خرداد 1404
تحول در حقوق کارمندان و بازنشستگان؛ اختصاص ۲۵ هزار امتیاز فوق‌العاده خاص
تحول در حقوق کارمندان و بازنشستگان؛ اختصاص ۲۵ هزار امتیاز فوق‌العاده خاص
در طرح جدید دولت، پرداخت مزایا و اضافه‌کار کارمندان براساس...
13 خرداد 1404 | بخش های خبری

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

من ربات نیستم