اشتراک گذاری
پیش‌فروش سکه؛ نسخه‌ای برای آرامش بازار یا مسکنی موقت؟

پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای هفته آخر خرداد ماه

قیمت طلا و سکه در هفته سوم خرداد برخلاف افزایش محدود دلار با بازدهی منفی بسته شد و کاهش قیمت داشت.
پیش‌فروش سکه؛ نسخه‌ای برای آرامش بازار یا مسکنی موقت؟

پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای هفته آخر خرداد ماه

قیمت طلا و سکه در هفته سوم خرداد برخلاف افزایش محدود دلار با بازدهی منفی بسته شد و کاهش قیمت داشت.
به گزارش شهر بورس، قیمت طلا و سکه در بیشتر روزهای هفته اخیر با کاهش ارزش همراه بود و از نوسان قیمت اونس جهانی طلا تبعیت کرد.

وجود بازدهی منفی بازار طلا در هفته‌های اخیر و اثرپذیری از روند کاهشی قیمت اونس جهانی طلا؛ اما معامله‌گران روند رکودی این بازار را متاثر از سردرگمی معامله‌گران نسبت به دادوستد در بازار پیش‌ از انتخابات ریاست‌جمهوری می‌دانند. علاوه برآن برخی فعالان بازار طلا حراج سکه در هفته سوم خرداد و اعداد خوب این حراج را سیگنال مساعدی برای کاهش قیمت در بازار سکه می‌دانند.

پیش‌بینی قیمت طلا و سکه
به اعتقاد تحلیلگران اقتصادی بازارها به دلیل نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری درکما به سر می‌برند و معامله‌گران خریدار جدی نیستند. به نظر می‌رسد فعالان اقتصادی تا بعد از انتخابات برای اخذ تصمیمات جدید دست نگه داشته‌اند.

تکنیکالیست‌ها برای قیمت طلا منطقه ۳ میلیون و ۲۸۰ هزار تومانی را محدوده شیرین ورود به بازار توصیف می‌کنند و می‌گویند اگر این منطقه شکسته شود، قیمت تا ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان پایین خواهد آمد.

تبلیغ درون‌خطی

بیشتر بخوانید:با همدلی و بهره‌گیری از نخبگان و متخصصان بخشی از مشکلات را حل می‌کنیم


به اعتقاد فنی‌های بازار سکه تا زمانی که زیر محدوده ۳۹ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی نیاید نمی‌توان انتظار ریزش بیشتری را داشت؛ اما اگر این منطقه بشکند امکان برگشت قیمت تا محدوده ۳۷ میلیون و ۳۰۰ هزار تومانی برای سکه امامی قابل دسترس است.

اونس طلا صعودی است
اونس جهانی طلا در لحظه نگارش این گزارش روی رقم ۲۳۲۴ دلاری ایستاده و افزایش ۲۰ دلاری دارد. اونس جهانی نقره نیز با رشد ۱۸ سنتی روی رقم ۲۹ دلار و ۱۴ سنتی در حال معامله است. قیمت هر گرم نقره ۹۹۹ در بازار داخلی روز پنجشنبه رشد ۳۴۰ تومانی داشت و روی رقم ۵۵ هزار و ۳۷۰ تومانی معامله شد.

رکود، دامن سکه را گرفت
سکه امامی روز پنجشنبه ۲۴ خرداد روی رقم ۴۰ میلیون و ۱۵۱ هزار تومانی معامله شد. سکه‌ بهار در کانال ۳۶ میلیونی ماند و با رقم ۳۶ میلیون و ۷۹۰ هزار تومانی معامله شد.

گفتنی است قیمت نیم‌سکه روی رقم ۲۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی ایستاد. قیمت ربع سکه و سکه گرمی به ترتیب با رقم ۱۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و ۶ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان بسته شدند

قیمت طلا در آخرین روز معاملاتی هفته کاهشی شد. هر مثقال طلای ۱۸ عیار با رقم ۱۴ میلیون و ۳۴۳ هزار تومانی معامله شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار روی رقم سه میلیون و ۳۱۱ هزار تومانی ایستاد. طلای دست دوم نیز با رقم سه میلیون و ۲۶۷ هزار تومانی معامله شد.

منبع: تجارت نیوز

اخبار مرتبط

۲۴ شهریور ۱۴۰۴
قیمت برنج ایرانی بدون تغییر
قیمت برنج ایرانی بدون تغییر
با وجود آنکه گفته شده بود با آغاز فصل برداشت...
۲۴ شهریور ۱۴۰۴ | بخش های خبری
۲۴ شهریور ۱۴۰۴
درخواست معافیت مالیاتی برای گروه پیراپزشکی
درخواست معافیت مالیاتی برای گروه پیراپزشکی
پیشنهاد افزایش ۱۰۰ درصدی تعرفه خدمات پرستاری در سال آینده...
۲۴ شهریور ۱۴۰۴ | بخش های خبری
۲۴ شهریور ۱۴۰۴
مرحله اول پرداخت معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی با تسویه بیش...
۲۴ شهریور ۱۴۰۴ | بخش های خبری
۲۴ شهریور ۱۴۰۴
فروش بلیت پروازهای اربعین از ۱۲ شهریور آغاز می شود
فروش بلیت پروازهای اربعین از ۱۲ شهریور آغاز می شود
نرخ بلیت پروازهای عتبات برای مهرماه ۱۵ میلیون تومان اعلام...
۲۴ شهریور ۱۴۰۴ | بخش های خبری

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *