اشتراک گذاری
بازدهی بازارها در هفته اول بهمن 1401 - پیش بینی قیمت دلار 8 بهمن 1401

هفته اول مرداد، دلار به کانال 47 تومان می رسد؟

طی دو هفته گذشته قیمت دلار هر هفته یک کانال عقب‌نشینی کرده است. اما با شروع دومین ماه تابستان، دلار به کانال 47 تومان می‌رسد؟
بازدهی بازارها در هفته اول بهمن 1401 - پیش بینی قیمت دلار 8 بهمن 1401

هفته اول مرداد، دلار به کانال 47 تومان می رسد؟

طی دو هفته گذشته قیمت دلار هر هفته یک کانال عقب‌نشینی کرده است. اما با شروع دومین ماه تابستان، دلار به کانال 47 تومان می‌رسد؟

به گزارش شهر بورس به نقل از تجارت‌نیوز، در آخرین روزهای تیر، قیمت دلار همواره در روند خنثی نوسان داشت. با این وجود تمایل این اسکناس به افت قیمت و برخی سیگنال‌های مساعد سیاسی باعث کاهش ارزش آن شد. دلار در آخرین معامله هفته پایانی تیر در کانال ۴۸ هزار تومان و با قیمت ۴۸ هزار و ۷۰۰ تومان به کار خود پایان دهد.

در هفته اخیر قیمت دلار همواره در روند کاهشی قیمت نوسان داشت. این اسکناس در کانال ۴۹ و پله‌های آخر کانال ۴۸ هزار تومانی معامله شد. علاوه بر اثر تاثیر افت تقاضا و رکود بازارهای مالی بر کاهش قیمت ، تحلیلگران اقتصادی معتقدند برخی سیگنال‌های سیاسی و اخبار تایید نشده‌ حکایت از توافقات موقت میان ایران و آمریکا دارد.

سرگیجه دلار میان اخبار مثبت و منفی

این در حالی است که در هفته‌ای که گذشت بازارها درگیر سیگنال‌های منفی نیز بود. دولت بر مصوبه افزایش نرخ خوراک پتروشیمی‌ها پافشاری کرد و به این ترتیب پیام کاهش درآمدهای ارزی را به بازار مخابره کرد.

تبلیغ درون‌خطی

به اعتقاد کارشناسان اقتصادی این موضوع می‌تواند سیگنالی برای افزایشی‌های بازار باشد تا در موقعیت خرید قرار بگیرند. زیرا با این اقدام دولت با بحران جدی تامین ارز مواجه خواهد شد. به ویژه اینکه پتروشیمی‌ها حدود 40 درصد از منابع ارزی کشور را تامین می‌کنند!

با فرض به اینکه نهاد سیاستگذار از اثر این تصمیم مطلع است؛ این احتمال نیز می‌رود که منابع ارزی که در ماه‌های آینده متاثر از مصوبه مذکور از چرخه اقتصاد کسر خواهد شد از مسیر دیگری تامین خواهد شد.

روز چهارشنبه خبری مبنی بر اینکه آمریکا 14 بانک عراقی مرتبط با ایران را به این دلیل که دلار آمریکا را در اختیار ایران قرار داده‌اند، تحریم کرده است. به این ترتیب قیمت دلار در آخرین روز هفته میان سیگنال‌های مثبت و منفی سرگردان بود؛ با این وجود به نظر می‌رسد فعلا زور اخبار مثبت بر عملکرد منفی دولت چربیده و هنوز اثر تصمیم‌های خطرناک ارزی به بازار نرسیده است.


آیا دولت توان کافی برای کنترل قیمت دلار را خواهد داشت؟


بازار ارز به پیشواز دهه اول محرم می‌رود

کارشناسان اقتصادی برای هفته پیش‌رو به جهت دهه ابتدایی محرم و تعطیلی بازار تهران روزهای آرامی را برای بازارهای مالی پیش‌بینی می‌کنند. به اعتقاد آنها در صورتی که اخبار منفی یا مثبتی مخابره نشود قیمت دلار در هفته نخست مرداد در محدوده ۴۸ هزار تومان نوسان خواهد داشت.

این در حالی است که طی دو هفته اخیر دلار هر هفته یک پله عقب‌نشینی کرده و تحلیلگران کف فعلی قیمت دلار را محدوده ۴۷ هزار و ۹۰۰ تومانی می‌دانند. به اعتقاد آنها اگر این منطقه شکسته شود منطقه حمایتی بعدی ۴۶ هزار و ۷۰۰ تومان خواهد بود.

اخبار مرتبط

۲۰ مهر ۱۴۰۴
کارشناس امور بانکی و سرمایه‌گذاری مطرح کرد؛
بازتعریف نقش بانک‌ ها؛ یک ضرورت راهبردی، نه یک انتخاب
در شرایطی که اقتصاد ایران با فشارهای بیرونی، شوک‌های تورمی...
۲۰ مهر ۱۴۰۴ | بخش های خبری
۲۰ مهر ۱۴۰۴
شیبا اینو
شیبا اینو
شیبا اینو (SHIB) پس از سقوط ناگهانی اخیر بازار، بار...
۲۰ مهر ۱۴۰۴ | ارزهای دیجیتال
۲۰ مهر ۱۴۰۴
قوه قضائیه
قوه قضائیه
دادستان تهران با هشدار جدی به محتکران و سوداگران بازار...
۲۰ مهر ۱۴۰۴ | بخش های خبری
۲۰ مهر ۱۴۰۴
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران ضمن مرور...
۲۰ مهر ۱۴۰۴ | بخش های خبری

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *