تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۱
زمان مطالعه: 5 دقیقه
کد خبر : 197755

در کمیسیون کشاورزی، آب و محیط زیست اتاق تبریز مطرح شد؛

هرگونه سرمایه‌ گذاری باید مبتنی بر درک واقعیت تغییر اقلیم باشد

هرگونه سرمایه‌ گذاری باید مبتنی بر درک واقعیت تغییر اقلیم باشد
نشست کمیسیون کشاورزی، آب و محیط زیست اتاق بازرگانی تبریز در سال ۱۴۰۴ با محوریت «بررسی عوامل قوت، ضعف، فرصت و تهدید سرمایه‌گذاری در حوزه‌های کشاورزی، آب و محیط زیست استان آذربایجان‌شرقی و راهکارهای آن با تاکید بر نقش و جایگاه اتاق بازرگانی تبریز برگزار و در آن تاکید شد: هرگونه سرمایه‌گذاری باید مبتنی بر درک واقعیت تغییر اقلیم باشد و ایجاد پالایشگاه گیاهان دارویی و توسعه سرمایه‌گذاری سبز در دستورکار قرار گیرد.

به گزارش شهر بورس، بشیر جعفری؛ رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و محیط زیست اتاق تبریز در این جلسه از گیاهان دارویی به عنوان ظرفیتی برای ایجاد تحول و رونق در بخش کشاورزی استان آذربایجان‌شرقی یاد کرد و بر لزوم استفاده از ظرفیت اساتید دانشگاهی و همراهی استاندار در این زمینه تاکید کرد.

وی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی از جمله دیگر بحث‌های مورد تاکید در این کمیسیون است، ادامه داد: در خصوص مشوق‌های لازم می‌توانیم راهکارهای اثرگذاری را مطرح کنیم.

مهر آیندگان

جعفری توسعه‌ی پایدار حوضه دریاچه‌ی ارومیه را از دیگر اولویت‌های کمیسیون کشاورزی، آب و محیط زیست عنوان کرد و در عین حال به دیگر طرح‌های در دست اقدام در زمینه کشت حفاظتی صیفی‌جات و سبزیجات در اطراف میدان آذربایجان و تقویت بوم‌گردی اشاره کرد.

اسماعیل فاتحی‌فر؛ رئیس دانشگاه صنعتی تبریز در ادامه با اشاره به اینکه مهم‌ترین بخش سرمایه‌گذاری ثبات قیمت است، گفت: نوسانات قیمت در موضوعات مختلف موجب بی‌اعتمادی سرمایه‌گذاران می‌شود، سرمایه‌گذاری در بحث تولید نیز در طولانی‌مدت پاسخ می‌دهد و ما باید تلاش کنیم منطقه را در کشور به ثبات نسبی برسانیم.

خبر مرتبط
برگزاری آیین نکوداشت دکتر سیروس برادران شکوهی در اتاق بازرگانی تبریز
برگزاری آیین نکوداشت دکتر سیروس برادران شکوهی در اتاق بازرگانی تبریز

آیین نکوداشت دکتر سیروس برادران شکوهی، با حضور جمعی از اهالی فرهنگ و هنر، استادان دانشگاه و خانواده آن مرحوم در محل اتاق بازرگانی تبریز برگزار شد.

وی اظهار کرد: گیاهان دارویی از ارزش‌افزوده‌ی بالایی برخوردارند، مشروط بر اینکه زنجیره ارزش آن به‌خصوص در زمینه تولید مکمل‌های دارویی ایجاد شود.

فاتحی‌فر از آمادگی دانشگاه صنعتی تبریز برای همکاری در زمینه ایجاد پالایشگاه داروهای گیاهی خبر داد و گفت: دانشگاه صنعتی تبریز از فضای کافی برای اجرای این پروژه برخوردار است و آماده است تا 100 هکتار از فضای دانشگاه را برای این امر اختصاص دهد تا برای دانشگاه نیز ارزش افزوده داشته باشد.

محمدرضا الهیان؛ مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان‌شرقی با اشاره به اینکه دریاچه‌ی ارومیه هم دغدغه‌ی استان و هم دغدغه‌ی کشور است، تاکید کرد: بحث کنترل ریزگردها از سال ۱۳۹۲ بر عهده‌ی سازمان منابع طبیعی بوده است، ما نیز این وظیفه را نسبت به سایر ادارات در بهترین وضعیت ممکن انجام داده‌ایم.

وی با بیان اینکه هر سرمایه‌گذاری که آمده به بحث سرمایه‌گذاری در حاشیه دریاچه‌ی ارومیه توجه داشته است، تاکید کرد: در خصوص گیاهان دارویی نیز باید به صلاحیت و اهلیت‌ سرمایه‌گذار توجه ‌کنیم.

در ادامه اساتید دانشگاهی و نمایندگان ادارات و نهادهای حاضر در این نشست دیدگاه‌های خود را در رابطه با زمینه‌ها و الزامات سرمایه‌گذاری در استان تشریح کردند و قرار شد، نتایج این نشست در قالب کارگروه‌های تخصصی به برنامه اقدام تبدیل شود و طی نشست آتی با حضور استاندار در اختیار وی قرار گیرد.

نویسنده:

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون