به گزارش شهر بورس، مجید عشقی گفت: با توجه به زمانبندی پرداخت سود توسط شرکتها قطعا سود سهام عدالت یک مرحلهای قابل پرداخت نیست چرا که شرکتها زمان بندی پرداخت یکسان ندارند لذا برنامه ریزی شده و اکنون شرکت سپردهگذاری مامور است که سودها را دریافت کند .
او افزود: با توجه به میزان دریافت سود توسط شرکت سپرده گذاری، شورای عالی بورس در خصوص نحوه توزیع و زمان آن تصمیم میگیرد.
انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث چه زمانی انجام می شود؟
عشقی در خصوص سود شرکتهای غیر بورسی هم گفت: همه شرکتها هم اکنون بر این اساس است و مصوبه شورای عالی بورس این بوده که شرکت سپرده گذاری مرکزی مامور است سود سهام عدالت را دریافت کند در خصوص نحوه و زمان آن در جلسه بعد تصمیم گیری خواهد شد.
منبع: دنیای اقتصاد
روزی نیست عرصه زندگی ایرانی ها بااین عبارات مزین نشود سهام عدالت ، یارانه ها وووو واقعا شما می خواهید چه جیزی را ثابت کنید. بااین آشفته بازار مردم چه کنند؟ همه بیمارند. سو تغذیه بچه هایمان کشت