تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۵
زمان مطالعه: 3 دقیقه
کد خبر : 158578

در کمیسیون صادرات و مدیریت واردات اتاق تبریز بررسی شد؛

مشکلات واردات برخی از محصولات کشاورزی

مشکلات واردات برخی از محصولات کشاورزی
جلسه کمیسیون صادرات و مدیریت واردات اتاق تبریز با محوریت «مشکلات واردات برخی از محصولات کشاورزی» در اتاق بازرگانی تبریز برگزار شد.

به گزارش شهر بورس، این نشست با حضور رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار استان آذربایجان‌شرقی و به درخواست جمعی از فعالان این حوزه، در خصوص ممنوعیت واردات بادام هندی، مویز، مغز گردو، مغز بادام و فندق به کشور برگزار شد.

رئیس کمیسیون صادرات و مدیریت واردات اتاق تبریز در این نشست با بیان اینکه بادام هندی، جزو اصلی آجیل در کشور به‌شمار می‌رود گفت: متاسفانه چندین سال است که اجازه ورود این محصول به‌دلیل قرار گرفتن در لیست کالاهای لوکس به کشور داده نمی‌شود.

سید یوسف حسینی با بیان این مطلب افزود: علیرغم ممنوعیت واردات بادام هندی، این قلم به وفور به صورت قاچاق در بازار موجود است و به‌جای اینکه حقوق و مزایای دولتی از قِبل واردات این محصول در اختیار دولت قرار بگیرد، به جیب قاچاقچیان می‌رود.

وی گفت: در برهه‌ای از زمان، تصمیم درستی در رابطه با واردات بادام هندی، مویز، مغز گردو، مغز بادام و فندق گرفته شده است، اما اکنون شرایط ایجاب می‌کند که واردات این پنج قلم کالا آزاد شود، بنابراین دولت حداقل می‌تواند به صورت مقطعی، واردات کالاها را آزاد کند.

خبر مرتبط
بخش خصوصی آذربایجان شرقی پیشگام در احداث نیروگاه های تجدیدپذیر
بخش خصوصی آذربایجان شرقی پیشگام در احداث نیروگاه های تجدیدپذیر

پیرو اعلام آمادگی رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی مبنی بر تخصیص اعتبار ۸۰۰ میلیون دلاری در نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان آذربایجان‌شرقی، نشست مشترک کمیسیون صنایع و انرژی، کمیسیون معادن و فلزات و کمیسیون تامین اجتماعی،کار، مالیات و تامین اجتماعی، با حضور رئیس اتاق بازرگانی تبریز برگزار و نحوه بهره‌گیری از ظرفیت ۸۰۰ میلیون دلاری ساخت نیروگاه‌های تجدیدپذیر در آذربایجان‌شرقی بررسی شد.

حسینی، از طرح این موضوع در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان، برای رسیدگی بیشتر خبر داد.

رئیس کمیسیون صادرات و مدیریت واردات اتاق تبریز در ادامه به مشکلات تجار در زمینه تخصیص ارز و پیمان‌سپاری ارزی اشاره کرد.

حسینی با بیان اینکه طولانی شدن تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی باعث کند شدن تأمین نیاز بازار و افزایش هزینه‌ها شده، تصریح کرد: این مسئله اثرات منفی گسترده‌ای بر روی اقتصاد کشور گذاشته است.

وی در ادامه با اشاره به مشکلات صادرکنندگان در رفع تعهد ارزی، خواستار اتخاذ تدابیری در خصوص نحوه انجام پیمان‌سپاری ارزی شد.

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون

ششمین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش