اشتراک گذاری
حضور مدنی‌زاده در مقام وزارت اقتصاد به نفع بازار سرمایه می‌شود

مدنی‌ زاده منتقد نظام چندنرخی ارز در اقتصاد ایران است

رئیس هیئت‌مدیره سبدگردان سرمایه و دانش گفت: مدنی‌زاده نظام چندنرخی ارز را یکی از بسترهای اصلی فساد اقتصادی می‌داند.
حضور مدنی‌زاده در مقام وزارت اقتصاد به نفع بازار سرمایه می‌شود

مدنی‌ زاده منتقد نظام چندنرخی ارز در اقتصاد ایران است

رئیس هیئت‌مدیره سبدگردان سرمایه و دانش گفت: مدنی‌زاده نظام چندنرخی ارز را یکی از بسترهای اصلی فساد اقتصادی می‌داند.

به گزارش شهر بورس، مرتضی امیری رئیس هیئت‌مدیره سبدگردان سرمایه و دانش در گفت‌وگو با شهر بورس، با بیان اینکه پیشینه درخشان دکتر مدنی‌زاده در حوزه آکادمیک بر کسی پوشیده نیست، اظهار داشت: افتخار تحصیل در برترین دانشگاه‌های ایران و آمریکا، در صورت کسب رأی اعتماد از مجلس، وی را به یکی از برجسته‌ترین وزرای اقتصاد تاریخ کشور از نظر سطح تحصیلات تبدیل خواهد کرد.

وی همچنین تأکید کرد که نباید تنها با رویکردی صرفاً آکادمیک به عملکرد مدنی‌زاده نگاه کرد، چرا که به گفته او، دکتر مدنی‌زاده پس از فراغت از تحصیل، به‌عنوان یکی از عناصر کلیدی در بدنه کارشناسی، پژوهشی و اجرایی حوزه‌های سیاست‌گذاری پولی و برنامه‌وبودجه کشور ایفای نقش کرده است.»

رئیس هیئت‌مدیره سبدگردان سرمایه و دانش خاطرنشان کرد: اظهارنظرها و دیدگاه‌های دکتر مدنی‌زاده، نشان‌دهنده توجه ویژه وی به موضوع عدالت اجتماعی و توزیع عادلانه منابع است؛ در عین حال، او مدافع اقتصاد آزاد و طرفدار کاهش مداخلات دولت در بازار است.

تبلیغ درون‌خطی

وی در ادامه گفت: مدنی‌زاده معتقد است بازارها از طریق مکانیزم عرضه و تقاضا به تعادل می‌رسند و دخالت دولت در اغلب موارد باعث ناکارآمدی خواهد شد. دولت باید نقش خود را به مدیریت سیاست‌های پولی محدود کند.»گ

امیری در تحلیل خود از نسخه‌های پیشنهادی مدنی‌زاده افزود: این سیاست‌ها در صورت اجرا، می‌توانند زمینه‌ساز اصلاحات اساسی در اقتصاد کشور باشند، اما اجرای آن‌ها نیازمند زیرساخت‌هایی است که هنوز در کشور فراهم نشده است.

وی در ادامه تصریح کرد:تا زمانی که ساختارهای رانت‌زا و منافع گروهی از اقتصاد کشور ریشه‌کن نشوند، حتی بهترین سیاست‌گذاران نیز نمی‌توانند تأثیرگذار باشند.

امیری با اشاره به تجربه‌های گذشته بیان کرد: در دوره قبلی وزارت اقتصاد نیز تلاش‌هایی برای حذف یا کاهش رانت صورت گرفت، اما فشارهای بیرونی نهایتاً منجر به برکناری وزیر از طریق استیضاح شد.»

وی با انتقاد از کارکرد برخی نهادها گفت: نهادهایی مانند شورای رقابت، سازمان حمایت و ستاد تنظیم بازار در عمل نه تنها به بهبود وضعیت کمک نکرده‌اند، بلکه در مواردی زمینه‌ساز ایجاد رانت برای برخی شده‌اند.

امیری همچنین به بازار سرمایه اشاره کرد و اظهار داشت: با وجود برخی زمزمه‌ها، تغییر مدیریت در بازار سرمایه به صلاح نیست. تیم فعلی طی مدت کوتاه حضور خود توانسته عملکرد قابل قبولی ارائه دهد و بازار را از رکود خارج کند.

وی در پایان یادآور شد: دکتر مدنی‌زاده به‌خوبی واقف است که توسعه بازار اولیه سهام و بدهی، در گرو تقویت بازار ثانویه است و این مهم تنها با رفع ابهامات اقتصادی و کاهش نرخ بهره بدون ریسک امکان‌پذیر خواهد بود.

اخبار مرتبط

24 خرداد 1404
زمان کنکور ارشد عقب افتاد + تاریخ دقیق برگزاری
زمان کنکور ارشد عقب افتاد + تاریخ دقیق برگزاری
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: نوبت دوم آزمون سراسری...
24 خرداد 1404 | بخش های خبری
24 خرداد 1404
اجاره انبار کانتینری در تهران | معرفی انواع انبارها + قیمت
اجاره انبار کانتینری در تهران | معرفی انواع انبارها + قیمت
تا چند سال پیش، اگر کسی به دنبال ذخیره‌سازی وسایل...
24 خرداد 1404 | بخش های خبری
24 خرداد 1404
فرمانده هوا فضای سپاه منصوب شد
فرمانده هوا فضای سپاه منصوب شد
در پی شهادت سردار سرلشکر پاسدار امیرعلی حاجی‌زاده، فرمانده معظم...
24 خرداد 1404 | بخش های خبری
24 خرداد 1404
انتشار سوالات آزمون نهایی درس تعلیمات دینی در فضای مجازی
انتشار سوالات آزمون نهایی درس تعلیمات دینی در فضای مجازی
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برگزاری آزمون‌های...
24 خرداد 1404 | بخش های خبری

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *