اشتراک گذاری

قائم مقام مدیرعامل سرمایه‌گذاری سایپا در گفت‌وگو با شهر بورس؛
مدنی‌زاده به قیمت‌گذاری دستوری اعتقادی ندارد

قائم مقام مدیرعامل سرمایه‌گذاری سایپا گفت: بر اساس دیدگاه‌ها و مواضعی که از مدنی‌زاده در سخنرانی‌ها و مقالات مختلف مشاهده شده، او به قیمت‌گذاری دستوری اعتقادی ندارد.

قائم مقام مدیرعامل سرمایه‌گذاری سایپا در گفت‌وگو با شهر بورس؛
مدنی‌زاده به قیمت‌گذاری دستوری اعتقادی ندارد

قائم مقام مدیرعامل سرمایه‌گذاری سایپا گفت: بر اساس دیدگاه‌ها و مواضعی که از مدنی‌زاده در سخنرانی‌ها و مقالات مختلف مشاهده شده، او به قیمت‌گذاری دستوری اعتقادی ندارد.

محمد خبری‌زاد در گفت‌وگو با شهر بورس، در مورد گزینه پیشنهادی وزارت اقتصاد با اشاره به سوابق و دیدگاه‌های مدنی‌زاده، اظهار داشت: مدنی‌زاده از نخبگان دانشگاهی کشور محسوب می‌شود که در کنار نقاط قوت برجسته، برخی نقاط ضعف نیز در سوابق او دیده می‌شود. مهم‌ترین نقطه قوت مدنی‌زاده، تحصیلات و دیدگاه‌های تخصصی او در حوزه اقتصاد است؛ موضوعی که در سخنرانی‌ها و مقالات مختلف او نیز به وضوح قابل مشاهده است.

وی با اشاره به اینکه مدنی‌زاده برخلاف برخی وزرای پیشین به دنبال تکرار سیاست‌های گذشته نیست، افزود: بر اساس دیدگاه‌ها و مواضعی که از مدنی‌زاده در سخنرانی‌ها و مقالات مختلف مشاهده شده، وی به قیمت‌گذاری دستوری اعتقادی ندارد. اگر بستر لازم برای اجرای این دیدگاه‌ها فراهم شود و مدنی‌زاده بتواند باورهای خود را در حوزه سیاست‌گذاری اقتصادی اجرایی کند، می‌تواند گزینه مناسبی برای تصدی وزارت اقتصاد باشد.

قائم مقام مدیرعامل سرمایه‌گذاری سایپا نقطه ضعف مدنی‌زاده را فقدان سوابق اجرایی برجسته دانست و تصریح کرد: کارنامه مدنی‌زاده در حوزه اجرا چندان پررنگ نبوده و همین موضوع می‌تواند به عنوان یک ضعف مطرح شود. اما مدنی‌زاده می‌تواند با بهره‌گیری از افراد باتجربه در حوزه اجرا، این ضعف را تا حدی جبران کند.

تبلیغ درون‌خطی

خبری‌زاد تاکید کرد: نکته مهم‌تر این است که هر وزیری انتخاب شود، چه مدنی‌زاده و چه فردی دیگر، باید دید آیا بدنه دولت و مجلس همکاری لازم را خواهند داشت یا خیر. این موضوع بسیار مهم است و در صورت عدم هماهنگی، حتی انتخاب مدنی‌زاده نیز نمی‌تواند گره‌گشا باشد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: گزینه‌ای که برای وزارت اقتصاد انتخاب می‌شود، باید از حمایت و همراهی سران حاکمیت برخوردار باشد تا بتواند برنامه‌های مدنظر خود را با موفقیت اجرا کند. اگر همراهی و هماهنگی لازم از سوی مجلس و سایر وزارتخانه‌های دولت وجود نداشته باشد، وزیر منتخب نیز موفق نخواهد بود و حتی ممکن است در این مسیر آسیب ببیند.

اخبار مرتبط

12 تیر 1404
مشتریان گرانقدر بانک سپه می‌توانند برای وکالتی نمودن حساب‌های خود...
12 تیر 1404 | بخش های خبری
12 تیر 1404
اخبار کدال
اخبار کدال
امروز پنجشنبه 12 تیرماه 1404، اطلاعیه‌های متعددی در سایت کدال...
12 تیر 1404 | اخبار کدال
12 تیر 1404
دکتر مصطفی پرتوافکنان عضو هیئت مدیره بانک سپه با اعلام...
12 تیر 1404 | بخش های خبری

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *