اشتراک گذاری
مدارس و ادارات کدام استان‌ ها فردا تعطیل است؟

مدارس کدام شهرها غیرحضوری شد؟

مدیرکل ستاد بحران استانداری سیستان و بلوچستان اعلام کرد؛ تمامی مقاطع مدارس شهرستان‌های زاهدان و میرجاوه غیرحضوری شد.
مدارس و ادارات کدام استان‌ ها فردا تعطیل است؟

مدارس کدام شهرها غیرحضوری شد؟

مدیرکل ستاد بحران استانداری سیستان و بلوچستان اعلام کرد؛ تمامی مقاطع مدارس شهرستان‌های زاهدان و میرجاوه غیرحضوری شد.

به گزارش شهر بورس به نقل از تجارت نیوز، تمامی مقاطع مدارس شهرستان‌های زاهدان و میرجاوه به دلیل بروز طوفان گرد و خاک غیرحضوری شد.

مدیرکل ستاد بحران استانداری سیستان و بلوچستان اعلام کرد: فعالیت آموزشی در مدارس تمامی مقاطع تحصیلی در شهرستان‌های زاهدان، میرجاوه و منطقه نصرت آباد فردا چهارشنبه ۱۹ بهمن ماه غیرحضوری خواهد بود.

مجید محبی اظهارداشت: با توجه به وزش باد شدید در نقاط مرکزی سیستان و بلوچستان نحوه آموزش مدارس در نوبت صبح و عصر تمامی مقاطع تحصیلی در شهرستان‌های زاهدان، میرجاوه و منطقه نصرت آباد فردا به غیرحضوری تغییر یافت.

تبلیغ درون‌خطی

وی ادامه داد: از ظهر چهارشنبه تا عصر پنجشنبه ۲۰ بهمن شاهد وزش باد شدید همراه با گرد و خاک از سمت غرب تا جنوب غرب خواهیم بود، که زاهدان، میرجاوه، تفتان، خاش، سراوان، سیب سوران، گلشن، مهرستان را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

مدیرکل ستاد بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: وزش باد در مناطق مستعد همراه با خیزش گرد و خاک خواهد بود و باعث نفوذ گرد و غبار به شمال استان و کاهش کیفیت هوا و اختلال در حمل و نقل خواهد شد و احتمال خسارت به گلخانه‌ها و سقوط اجسام از ارتفاع و شکستن درختان و سقوط تابلوهای تبلیغاتی در سطح شهر دور از انتظار نیست.


بیشتربخوانید: مدارس قم تعطیل شد


به گفته مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان در مناطق ساحلی و دور از ساحل در دریای عمان، پیش از ظهر پنجشنبه تا عصر جمعه با ورزش باد شدید با جهت غربی با سرعت حدود ۴۰تا ۶۰ کیلومتر بر ساعت و افزایش ارتفاع امواج در سواحل بین ۱.۵ تا ۲متر و در مناطق فراساحل انتظار می‌رود ارتفاع موج بین ۲ تا ۳ متر برسد که این امر باعث اختلال در فعالیت‌های دریایی می‌شود.

محسن حیدری افزود: توصیه می‌شود از تردد غیرضروری پرهیز و هنگام وزش باد از کار در ارتفاع و از عبور و مرور و پارک خودروها در کنار ساختمان‌های در حال ساخت و قدیمی خودداری شود.

وی ادامه داد: همچنین توقف در فعالیت‌های کویرنوردی و کوهنوردی بویژه در منطقه تفتان و محافظت از گلخانه‌ها در دستور کار قرار گیرد.

وی گفت: همچنین ضروری است شهروندان ساکن مناطق ساحلی سیستان و بلوچستان از شنا در سواحل و تفریحات دریایی خودداری و محدودیت و احتیاط در ترددهای دریایی بویژه تردد با شناورهای سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی کوچک، برای کاهش خسارات احتمالی اقدامات لازم انجام دهند.

اخبار مرتبط

28 تیر 1404
تعرفه دوره‌های آموزشی مراکز فنی‌وحرفه‌ای اعلام شد + جدول
تعرفه دوره‌های آموزشی مراکز فنی‌وحرفه‌ای اعلام شد + جدول
معاون اول رئیس جمهور تعرفه مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای...
28 تیر 1404 | بخش های خبری
28 تیر 1404
گاز بیشتری به بورس انرژی تزریق می‌شود
گاز بیشتری به بورس انرژی تزریق می‌شود
در نشست مشترک مدیران شرکت ملی گاز ایران و بورس...
28 تیر 1404 | اخبار بورس
28 تیر 1404
سامانه جدید مالیاتی برای تراکنش‌های بانکی مبالغ بالا ایجاد شد
سامانه جدید مالیاتی برای تراکنش‌های بانکی مبالغ بالا ایجاد شد
بر اساس اعلام سازمان امور مالیاتی کشور، بررسی و دریافت...
28 تیر 1404 | بخش های خبری
28 تیر 1404
حجم معاملات بازار ارز تجاری به حدود ۸.۵ میلیارد دلار رسید
حجم معاملات بازار ارز تجاری به حدود ۸.۵ میلیارد دلار رسید
مرکز مبادله ارز و طلای ایران اعلام کرد: در هفته...
28 تیر 1404 | بازار ارز و طلا

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *