تاریخ انتشار : چهارشنبه ۷ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۹
زمان مطالعه: 3 دقیقه
کد خبر : 147636

قیمت طلا در بازار جهانی امروز ۷ شهریور ۱۴۰۳

قیمت طلا در بازار جهانی امروز ۷ شهریور ۱۴۰۳
قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۳۵ درصد کاهش به ۲۵۱۵ دلار و ۷۴ سنت رسید.
به گزارش شهر بورس، قیمت طلا در روز چهارشنبه به دنبال افزایش ارزش دلار پایین آمده است. سرمایه‌گذاران منتظر گزارش تورم آمریکا هستند که قرار است در این هفته منتشر شود و مسیر سیاست‌های پولی فدرال رزرو را مشخص کند.

قیمت هر اونس طلا امروز با 0.35 درصد کاهش به 2515 دلار و 74 سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش 0.08 درصدی به 2550 دلار و 90 سنت رسیده است.

شاخص دلار 0.1 درصد افزایش یافته و خرید طلا را برای دارندگان سایر ارزهای دنیا گران‌تر کرده است.

تحلیلگران عقیده دارند بازار منتظر جرقه‌ایست تا قیمت طلا را به بالاتر از 2532 دلار برساند. پیش‌بینی می‌شود قیمت طلا در بلند مدت در محدوده 2585 تا 2595 دلار باقی بماند.

شرکت‌کنندگان بازار منتظر انتشار اطلاعات مربوط به شاخص هزینه‌کرد مصرف شخصی در آمریکا هستند که معیار مورد علاقه فدرال رزرو برای تعیین تورم است.


تاجران در مورد کاهش نرخ بهره در ماه سپتامبر مطمئن هستند و 67 درصد احتمال می‌دهند نرخ بهره 25 واحد پایین بیاید. 30 درصد هم این احتمال وجود دارد که کاهش نرخ بهره برابر با 50 واحد باشد.

جروم پاول رئیس فدرال رزرو آمریکا در سخنرانی خود در هفته گذشته نسبت به پایین آمدن نرخ بهره اطمینان داد و گفت نرخ تورم به هدف دو درصد بانک مرکزی نزدیک می‌شود.

از طرف دیگر واردات خالص طلای چین از طریق هنگ کنگ در ماه ژوئیه حدود 17 درصد نسبت به ماه قبل از آن افزایش داشته که اولین افزایش ماهانه از ماه مارس را نشان می‌دهد.

در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با 0.40 درصد کاهش به 30 دلار و 31 سنت رسید و پلاتین با یک کاهش 0.61 درصدی 956 دلار و 68 سنت معامله می‌شود.

منبع: تسنیم

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک توسعه تعاون

ششمین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش