اشتراک گذاری
شکایت انجمن واردکنندگان خودرو از وزارت صمت

قیمت خودرو داخلی امروز 28 آذر1401

اگرچه روند صعودی قیمت خودرو نسبت به روز گذشته آهسته بود، اما به طور میانگین قیمت محصولات پرفروش ایران خودرو و سایپا نسبت به دوشنبه هفته گذشته ۳۰ میلیون بالا رفته است.
شکایت انجمن واردکنندگان خودرو از وزارت صمت

قیمت خودرو داخلی امروز 28 آذر1401

اگرچه روند صعودی قیمت خودرو نسبت به روز گذشته آهسته بود، اما به طور میانگین قیمت محصولات پرفروش ایران خودرو و سایپا نسبت به دوشنبه هفته گذشته ۳۰ میلیون بالا رفته است.

به گزارش شهر بورس به نقل از اقتصادآنلاین، بررسی آگهی‌های خریدوفروش خودرو در سایت‌های اینترنتی نشان می‌دهد که تغییر قیمت خودرو ساعتی شده است. در ادامه قیمت خودرو داخلی امروز دوشنبه 28 آذر 1401 را مشاهده نمایید.

قیمت خودروهای آگهی شده طی یک روز ممکن است تا ۳ بار هم افزایش پیدا کند. در این شرایط اگر شما کار امروز را به فردا بیندازید و تنها یک روز دیرتر برای فروش خودرو اقدام کنید، در بدترین شرایط ۵ میلیون سود می‌کنید!

وعده های وزیر صمت هم درباره واردات خودرو و گفته‌های او مبنی بر اینکه خودروهای خارجی می‌توانند  بازار آشفته را آرام کند هنوز محقق نشده است. او اعلام کرده بود که هماهنگی برای واردات خودرو و اولین ثبت سفارش خودرو انجام شده، نخستین خودرو‌های وارداتی نیز هفته آخر آذرماه به ایران می‌آید.

تبلیغ درون‌خطی

سخنگوی گمرک نیز در واکنش به گفته فاطمی امین گفته است: در حال حاضر هیچ خودرویی به گمرک نرسیده است که بتوانیم درباره جزییات آن اظهارنظری کنیم. ما این موضوع را از سخنگوی وزارت صمت پیگیر شدیم که حاضر به پاسخ نشدند.

در ادامه قیمت روز محصولات ایران خودرو و سایپا و تغییرات آنها نسبت به روز گذشته و همچنین دوشنبه هفته پیش (۲۱ آذرماه) را می‌خوانید.


بیشتربخوانید: قیمت خودرو داخلی امروز 27 آذر 1401


قیمت ایران خودرو

قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۲دوباره با افزایش ۶ میلیونی نسبت به روز گذشته گران شد و به ۳۹۸ میلیون رسید. این خودرو دوشنبه هفته گذشته  ۳۶۵ میلیون تومان قیمت داشت.

قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۵ هم ۵ میلیون افزایش ثبت کرد ۴۵۵ میلیون تومان شد درحالی که هفته گذشته ۳۵ میلیون ارزان تر بود.

قیمت پژو ۲۰۷ دستی پانوراما امروز ۵۴۵ میلیون تومان به ثبت رسید که

قیمت پژو پارس LX نسبت به روز گذشته حوالی ۴۸۵ میلیون ثابت ماند اما نسبت به دوشنبه هفته گذشته ۲۵ میلیون بالا رفت است.

نسبت به روز گذشته ۱۰ و هفته گذشته ۳۵ میلیون بالا رفته است.

قیمت رانا پانوراما نیز حوالی ۴۵۰ میلیون تومان ثابت ماند اما در معاملات دوشنبه هفته گذشته ۳۰ میلیون ارزان تر بود.

قیمت سمند (سورن پلاس بنزینی) در معاملات امروز بدون تغییر حوالی ۴۴۵ میلیون تومان اعلام شد. این خودرو طی یک هفته گذشته ۴۰ میلیون گران شده است.

قیمت سایپا

قیمت تیبا صندوقدار با ثبت ۲ میلیون تومان نسبت به روز گذشته معاملات امروز را حوالی ۲۵۰ میلیون تومان استارت زد. این خودرو هفته گذشته  ۲۳۲ میلیون تومان  قیمت داشت.

قیمت کوییک R  نیز ۲ میلیون تومان افزایش داشت و حوالی ۲۷۰ میلیون تومان اعلام شد و نسبت به دوشنبه هفته گذشته ۲۰  میلیون گران شد.

قیمت کوییک دنده ای ۱۴۰۱ به ۲۶۵ میلیون رسیده است که نسبت به روز گذشته  ۵ میلیون و هفته گذشته ۲۵ میلیون گران شده است.

شاهین هم ۱۰ میلیون افزایش قیمت داشت. قیمت شاهینبا این افزایش به ۴۷۰ میلیون تومان رسید و نسبت به هفته گذشته ۴۰ میلیون گران شد.

قیمت پراید (۱۱۱‌ SE) هم نسبت به روز گذشته ۳ میلیون افزایش یافت و ۲۳۰ میلیون تومان معامله شد. این خودرو هفته گذشته ۲۱۸ میلیون قیمت داشت.

قیمت ساینا به ۲۶۵ میلیون تومان رسید درحالی که هفته گذشته ۱۷ میلیون ارزان تر بود.

آخرین اخبار

اخبار مرتبط

۲۶ شهریور ۱۴۰۴
لیست شعب کشیک بانک سپه در روز پنجشنبه بیست و هفتم شهریورماه
لیست شعب کشیک بانک سپه در روز پنجشنبه بیست و هفتم شهریورماه
پیرو اعلام شورای هماهنگی بانک‌ها، در خصوص تعطیلی روزهای پنجشنبه...
۲۶ شهریور ۱۴۰۴ | بازارهای موازی
۲۶ شهریور ۱۴۰۴
آیفون 16 یا گلکسی S24
آیفون 16 یا گلکسی S24
انتخاب بین آیفون 16 و گلکسی S24، دو پرچم‌دار قدرتمند...
۲۶ شهریور ۱۴۰۴ | سایر اخبار
۲۶ شهریور ۱۴۰۴
اجرای طرح انباشت مکانیزه باطله در فولاد سنگان؛ نخستین پروژه خاورمیانه با تکنولوژی روز اروپا
اجرای طرح انباشت مکانیزه باطله در فولاد سنگان؛ نخستین پروژه خاورمیانه با تکنولوژی روز اروپا
فولاد سنگان نخستین طرح انباشت مکانیزه باطله خاورمیانه را با...
۲۶ شهریور ۱۴۰۴ | بخش های خبری
۲۶ شهریور ۱۴۰۴
اعلام ساعات کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها
اعلام ساعات کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور:
ساعات کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها + جزئیات
ساعات کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها توسط رئیس سازمان...
۲۶ شهریور ۱۴۰۴ | بخش های خبری

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *