عرضه اولیه کربن؛ هر آنچه باید درباره نماد کانی کربن طبس بدانید
به گزارش شهر بورس، در اولین نشست خبری ویژه عرضه اولیه سهام شرکت «کانی کربن طبس» با نماد “کربن”، حسینی، نماینده سهامدار عمده شرکت کانی کربن طبس، اظهار داشت: ظرفیت تولید شرکت کانی کربن طبس ۲۵۰ هزار تن زغالسنگ حرارتی و ۱۰۰ هزار تن کنسانتره زغالسنگ است. تعلق معدن به شرکت، ذخیره ۲۰ ساله، روباز بودن معادن و برداشت و تحویل محصول بهصورت مکانیزه درب معدن از نقاط قوت مجموعه است.
وی افزود: زغالسنگ ۲۸ درصد از مصرف انرژی جهان را به خود اختصاص داده است. معدن اصلی شرکت، معدن چاررخنه است که در ۶۵ کیلومتری شرکت قرار دارد. ظرفیت تولید کارخانه کنسانتره سالانه حدود ۵,۸۰۰ تن است.
نماینده سهامدار عمده شرکت کانی کربن اشاره کرد: قیمتگذاری زغالسنگ بر عهده هیئتمدیره شرکت است که به شرایط بازار بستگی دارد. قیمت زغالسنگ و شمش فولاد همبستگی دارند و فروش داخلی بهصورت نقد یا با مهلت ۱۵ تا ۴۵ روزه انجام میشود.
حسینی ادامه داد: شرکت حدود ۶۵ دستگاه ماشینآلات معدنکاری دارد. در سنوات گذشته، روند سود و زیان صعودی بوده است که بخش زیادی از آن تحت تأثیر افزایش قیمت و بخشی نیز تحت تأثیر افزایش تولید و فروش بوده است. اگر در سال گذشته صادرات نیز نداشتیم، میتوانست سود شرکت بیش از یکصد میلیارد تومان باشد. حاشیه سودها کاهشی بوده اما وضعیت مناسبی دارد. شرکت بدهی قابل توجهی ندارد و عمده بدهی آن مربوط به پرداخت سود نقدی به سهامداران است.
در شرایطی که تحریمها و نوسانات اقتصادی بر بازارهای مالی سایه افکنده، رمزارزها و طلا بهعنوان ابزارهای سرمایهگذاری امن، جایگاه ویژهای یافتهاند. مونا حاجی علیاصغر در این گفتوگو، به بررسی تأثیرات این عوامل میپردازد.
وی اظهار داشت: شرکتهای مشابه بورسی زغالسنگ، از نوع ککشو تولید میکنند؛ در حالی که زغالسنگ و کنسانتره شرکت ما از نوع حرارتی است. تصمیمگیری درباره نحوه و زمان عرضه بر عهده فرابورس است.
عبدالله دریابور، نماینده شرکت تأمین سرمایهگذاری امید، در ادامه نشست اظهار داشت: هماهنگیها و کارهای خوبی بین تأمین سرمایه امید و شرکت کانی کربن انجام شده است. انشاءالله این عرضه، عرضه خوبی از نظر ما خواهد بود و تأمین سرمایه امید بهصورت کامل و قاطع در کنار این شرکت خواهد بود.
زرینکیا، مدیرعامل مجموعه خط ارزش، ضمن تکرار و تأیید ویژگیها و مزیتهای شرکت، بیان کرد: ارزشگذاری شرکت و سهام قابل عرضه با در نظر گرفتن ۳ مدل ارزشگذاری انجام شده است. با بررسی عملکرد گذشته شرکت و پیشبینی نرخ دلار، مقدار فروش، نرخ شمش، درآمد عملیاتی شرکت، بهای کالای فروشرفته، صورت سود و زیان و دیگر موارد در سالهای ۱۴۰۳ تا ۱۴۰۷، قیمت هر سهم ۱۱,۱۲۶ ریال ارزشگذاری شده است. تعداد سهام قابل عرضه یک میلیارد سهم است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0