تاریخ انتشار : دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۰
زمان مطالعه: 4 دقیقه
کد خبر : 195055

صعود فلز زرد به قله جدید/ طلا و نقره در مسیر رشد

صعود فلز زرد به قله جدید/ طلا و نقره در مسیر رشد
همزمان با افت شاخص دلار و افزایش نگرانی‌ها از تشدید جنگ تجاری، بازار جهانی طلا با رشد چشمگیر قیمت مواجه شد.

به گزارش شهر بورس، بهای جهانی طلا در آغاز معاملات این هفته با رشد قابل توجهی همراه شد و به بالاترین سطح تاریخی خود رسید. افت ارزش دلار آمریکا، افزایش تنش‌های تجاری بین ایالات متحده و شرکای اقتصادی‌اش، و تمایل سرمایه‌گذاران به دارایی‌های امن، از جمله عوامل این جهش قیمتی عنوان شده است.

هر اونس طلا برای تحویل فوری با رشدی یک درصدی، به قیمت ۳۳۶۱ دلار و ۵۳ سنت رسید. همچنین در بازار آتی آمریکا، بهای طلا با رشد ۱.۴ درصدی به ۳۳۷۵ دلار و ۹۰ سنت افزایش یافت.

مهر آیندگان

افت شاخص دلار آمریکا به کمترین سطح در سه سال گذشته، باعث شد طلا برای خریداران غیرآمریکایی جذاب‌تر شود. این موضوع یکی از عوامل مهم در تحریک تقاضای جهانی برای فلز زرد بوده است.

در تحولی مرتبط، بازگشت یک هواپیمای بوئینگ به آمریکا که قرار بود توسط یک شرکت هواپیمایی چینی استفاده شود، به عنوان نمادی از تشدید تنش‌های تعرفه‌ای بین دو کشور تلقی شد. این موضوع نگرانی‌ها از جنگ تجاری میان واشنگتن و پکن را دوچندان کرده است.

خبر مرتبط
قیمت طلا و سکه امروز ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول قیمت
قیمت طلا و سکه امروز ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول قیمت

جزئیات تغییرات قیمت طلا و سکه امامی، بهار آزادی و حباب سکه را بخوانید.

از سوی دیگر، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اخیراً دستور بررسی اعمال تعرفه بر واردات برخی مواد معدنی استراتژیک را صادر کرده که هدف آن اعمال فشار بیشتر بر چین عنوان شده است.

طلا که معمولاً در زمان‌های بحران سیاسی و اقتصادی به عنوان دارایی امن مورد استقبال قرار می‌گیرد، از ابتدای سال تاکنون بیش از ۲۷ درصد رشد قیمت را تجربه کرده است.

همچنین اظهارات اخیر یکی از مشاوران اقتصادی کاخ سفید درباره احتمال بررسی برکناری جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، بازارها را با نوساناتی مواجه کرده است. اگرچه این اقدام هنوز در حد یک گزینه مطرح است، اما می‌تواند پیامدهایی جدی برای استقلال بانک مرکزی آمریکا داشته باشد.

در بازار فلزات گران‌بهای دیگر نیز روند قیمتی اغلب صعودی بود. هر اونس نقره با رشد ۰.۱ درصدی به ۳۲ دلار و ۶۳ سنت رسید، پلاتین نیز با افزایشی ۰.۲ درصدی به ۹۶۹ دلار و ۲۰ سنت رسید. اما قیمت هر اونس پالادیوم با افت ۰.۳ درصدی، به ۹۵۹ دلار و ۲۰ سنت کاهش یافت.

منبع: ایسنا

نویسنده:

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون