اشتراک گذاری
دوشنبه سبز بورس - شاخص کل بورس در دو راهی صعود و نزول -

سردبیر شهر بورس مطرح کرد:
شاخص کل بورس در دو راهی صعود و نزول

سردبیر آژانس خبری تحلیلی شهر بورس گفت: دماسنج بازار سرمایه در حوالی ناحیه تکنیکالی حساس یک میلیون و ۳۸۰ هزار واحد قرار دارد که در صورت عدم حمایت در معاملات یکشنبه، شرایط برای بازار اندکی دشوار خواهد شد.
دوشنبه سبز بورس - شاخص کل بورس در دو راهی صعود و نزول -

سردبیر شهر بورس مطرح کرد:
شاخص کل بورس در دو راهی صعود و نزول

سردبیر آژانس خبری تحلیلی شهر بورس گفت: دماسنج بازار سرمایه در حوالی ناحیه تکنیکالی حساس یک میلیون و ۳۸۰ هزار واحد قرار دارد که در صورت عدم حمایت در معاملات یکشنبه، شرایط برای بازار اندکی دشوار خواهد شد.

به گزارش شهر بورس، امیر ملک زاده در گفت‌وگو با پایگاه خبری بیدار بورس، با بیان اینکه هفته گذشته با توجه به پالس‌های مثبت فرستاده شده به بورس، شاهد بهبود نسبی اوضاع بازار بودیم که شاخص کل روند صعودی داشت و ارزش معاملات نیز افزایش یافت، گفت: بسته ۱۰ بندی وزیر اقتصاد و وعده محسن رضایی برای رشد شاخص بورس بخشی از این اخبار مثبت بودند که امیدها را نسبت به آینده بورس در دل سهامداران زنده کرد. با این وجود، انتشار پیش‌نویس مربوط به قانون جدید بازار سرمایه بار دیگر نشان داد که سایه ریسک و ابهام همچنان بر سر بازار سرمایه سنگینی می‌کند.

وی افزود: تقارن افزایش عرضه‌ها در روز چهارشنبه با اخبار نه چندان خوب منتشر شده، باعث شد که در جریان معاملات روز شنبه، بورس روزی سراسر سرخ را پشت سر بگذارد.

سردبیر آژانس خبری تحلیلی شهر بورس تصریح کرد: شاخص کل همچنان پشت سد کانال یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد قرار دارد و افت بیش از ۱۸ هزار واحدی امروز، دماسنج بازار سرمایه را در حوالی ناحیه تکنیکالی حساس یک میلیون و ۳۸۰ هزار واحد قرار داد که در صورت عدم حمایت در معاملات یکشنبه، شرایط برای بازار اندکی دشوار خواهد شد.

تبلیغ درون‌خطی

این کارشناس بازار سرمایه گفت: معاملات امروز یکشنبه قطعاً برای بازار بسیار مهم است. گروه پالایشی که در اواخر معاملات شنبه با افزایش نسبی تقاضا مواجه شده بود، به همراه گروه فلزات اساسی با لیدری فملی می‌توانند در معاملات یکشنبه نقش اساسی داشته باشند. همچنین تک سهم‌هایی از جمله خپارس که در یکی، دو روز معاملاتی اخیر با افزایش تقاضا مواجه شده، در معاملات یکشنبه فرصت خودنمایی دارند.

امیر ملک زاده ادامه داد: مسئله‌ای که باید از آن به عنوان نکته‌ای منفی برای بازار یاد کرد، کاهش ارزش معاملات نسبت به هفته گذشته است. در شرایط کنونی، سهامداران بیش از هر زمان دیگری چشم به اخبار مختلف دارند و کوچک‌ترین خبر منفی باعث سرخ پوشی سهام می‌شود.

وی افزود: از سوی دیگر ریسک مذاکرات برجام نیز همچنان بر سر بازار سنگینی می‌کند و سهامداران در انتظار دریافت اخبار جدید از وین هستند.

سردبیر آژانس خبری تحلیلی شهر بورس در پایان عنوان کرد: در حالت کلی پیش‌بینی می‌شود که معاملات روز یکشنبه بازار سهام با خودنمایی فروشندگان آغاز شود و انتظار می‌رود در ادامه خریداران وارد عمل شده تا با توجه به قرار گرفتن شاخص کل در محدوده حمایتی، تقاضا در بازار سرمایه افزایش یابد و شاهد بازگشت بورس به مدار مثبت باشیم، اما در غیر این صورت همچنان شاهد افت قیمتی سهام خواهیم بود.

اخبار مرتبط

20 تیر 1404
جزئیات ورود نقدینگی جدید به صندوق‌های توسعه و تثبیت اعلام شد
جزئیات ورود نقدینگی جدید به صندوق‌های توسعه و تثبیت اعلام شد
مدیر نظارت بر بورس های سازمان بورس و اوراق بهادار...
20 تیر 1404 | اخبار بورس
20 تیر 1404
توضیح مهم معاون وزیر جهاد کشاورزی درباره قیمت روغن
توضیح مهم معاون وزیر جهاد کشاورزی درباره قیمت روغن
معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره...
20 تیر 1404 | بخش های خبری
20 تیر 1404
اطلاعیه مهم وزارت کار برای یارانه‌بگیران
اطلاعیه مهم وزارت کار برای یارانه‌بگیران
وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی با رد گمانه‌زنی‌ها، جزئیات...
20 تیر 1404 | بخش های خبری
19 تیر 1404
در دنیای گوشی‌های اقتصادی، دو مدل X5b و Realme C30s...
19 تیر 1404 | سایر اخبار

نظرات