اشتراک گذاری

سیاست مبنایی دولت حمایت از بورس است

سیاست مبنایی دولت حمایت از بورس است

به گزارش پایگاه خبری شهر بورس، محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس‌جمهور دولت در توئیتی از فعالان بورس خواست تا هیجانی تصمیم نگیرند.

متن این پیام توئیتری به شرح زیر است:

«‏فراز و فرودهای مقطعی ‎بازار سرمایه بخشی از ماهیت این بازار است. توصیه دولت به فعالان ‎بورس و مردم عزیزی که در آن سرمایه‌گذاری کرده‌اند، این است که هیجانی تصمیم نگیرند. سیاست مبنایی دولت حمایت از بازار سرمایه و تقویت آن است.»

تبلیغ درون‌خطی

گفتنی است خیلی از کارشناسان بورس اوراق بهادار دلیل افول شاخص‌ها، ماجرای عرضه دارا دوم (ETF)، کاهش ارزش اعتباری کارگزاری‌ها، شایعه افزایش نرخ سود سپرده‌های بانکی به ۲۲ درصد، بازار داغ اوراق سلف نفتی، داستان تکراری اختلال در هسته معاملات را از عمده دلایل اصلی ریزش شاخص بورس در چند روز اخیر عنوان کردند.

براساس آمار، در پایان معاملات دیروز (یکشنبه) بازار سهام شاخص کل با افتی ۸۹ هزار واحدی و قرار گرفتن در سطح یک میلیون و ۸۱۳ هزار واحدی رکورد جدیدی را در زمینه سقوط یک روزه از خود به ثبت رساند. از نظر درصدی نیز  این افت ۴٫۷ درصدی سومین سقوط تاریخی بورس در یک روز بوده است. پیش‌تر از این در ۲۶ اسفند ۹۳ و ۵ آبان ۸۷ به ترتیب با ۵٫۵ و ۵٫۳ درصد بدترین عملکرد روزانه خود را به ثبت رسانده بود.

بیشتر بخوانید؛
همه عوامل ریزش بورس در ۴ روز پُر استرس/ رشد مجدد طی روزهای آتی

اخبار مرتبط

۲۳ شهریور ۱۴۰۴
تغییر نحوه قیمت‌گذاری لاستیک خودرو
تغییر نحوه قیمت‌گذاری لاستیک خودرو
وزارت صمت شرایط جدید خرید اینترنتی و حضوری لاستیک دولتی...
۲۳ شهریور ۱۴۰۴ | بازار خودرو
۲۳ شهریور ۱۴۰۴
۲۳ شهریور ۱۴۰۴
قیمت خودرو در بازار آزاد یکشنبه ۲۳ شهریور ماه
قیمت خودرو در بازار آزاد یکشنبه ۲۳ شهریور ماه
قیمت خودرو در بازار آزاد امروز یکشنبه ۲۳ شهریور ماه...
۲۳ شهریور ۱۴۰۴ | بازار خودرو
۲۳ شهریور ۱۴۰۴
تحویل ۱۶۶ هزار واحد مسکن روستایی به متقاضیان
تحویل ۱۶۶ هزار واحد مسکن روستایی به متقاضیان
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با اشاره به روند احداث...
۲۳ شهریور ۱۴۰۴ | بازار مسکن

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *