تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۵
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر : 173368

رشد ۲۵ درصدی تولید آهک هیدراته در اهر

رشد ۲۵ درصدی تولید آهک هیدراته در اهر
مدیر مجتمع مس سونگون ورزقان، گفت: در ادامه رکورد شکنی‌های تاریخی در مجتمع مس سونگون، کارخانه آهک هیدراته اهر نیز رشد ۲۵ درصدی تولید در مقایسه با مدت مشابه سال قبل را به ثبت رسانده است.

به گزارش شهر بورس، محمد جعفر عظمایی در تشریح این خبر گفت؛ تولید ۳۰ هزار تن آهک هیدراته طی شش ماه اول سال در تاریخ فعالیت این کارخانه بی‌سابقه بوده است.

وی با قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی مدیران، کارکنان و کارگران مجتمع، افزود: همکاران ما در کلیه واحدهای تولیدی با عزمی جزم برای تداوم تولید تلاش کرده و اراده استوار خود را برای به چرخش درآوردن چرخ اقتصاد کشور با ثبت رکوردهای جدید نشان می‌دهند.

مهر آیندگان

مدیر مجتمع مس سونگون تولید ۲۰۰ هزار تن کاتد مس در سال را از جمله اهداف این مجتمع برشمرد و افزود: برای تحقق “طرح کیمیا” در تمامی قسمت‌های تولید باید ظرفیت‌های را موجود را افزایش دهیم تا توسعه اقتصادی را برای منطقه و کشور به ارمغان بیاوریم.

خبر مرتبط
پیوند همدلی؛ حمایت مجتمع مس سونگون از کودک حادثه‌ دیده روستای انویق
پیوند همدلی؛ حمایت مجتمع مس سونگون از کودک حادثه‌ دیده روستای انویق

در پی حادثه قطع انگشتان مهدیه حیدرزاده، کودک اهل روستای انویق از توابع بخش خاروانا شهرستان ورزقان، مجتمع مس سونگون در راستای مسئولیت‌های اجتماعی خود، مساعدت مالی لازم را برای کاهش آلام این خانواده و تسهیل روند درمان این کودک انجام داد.

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون