اشتراک گذاری
رشد ۱۳۱ درصدی دارایی‌های تامین سرمایه دماوند

میثم فدایی تشریح کرد؛
رشد ۱۳۱ درصدی دارایی‌های تامین سرمایه دماوند/ یکی از بهترین سال‌های فعالیت شرکت رقم خورد

دارایی‌های تامین سرمایه دماوند طی دو سال گذشته با رشد ۱۳۱ درصدی به ۳۵۰۰ میلیارد تومان رسید. مدیرعامل شرکت در گزارش مجمع سالیانه، این سال مالی را یکی از بهترین دوره‌های فعالیت دماوند توصیف کرد.
رشد ۱۳۱ درصدی دارایی‌های تامین سرمایه دماوند

میثم فدایی تشریح کرد؛
رشد ۱۳۱ درصدی دارایی‌های تامین سرمایه دماوند/ یکی از بهترین سال‌های فعالیت شرکت رقم خورد

دارایی‌های تامین سرمایه دماوند طی دو سال گذشته با رشد ۱۳۱ درصدی به ۳۵۰۰ میلیارد تومان رسید. مدیرعامل شرکت در گزارش مجمع سالیانه، این سال مالی را یکی از بهترین دوره‌های فعالیت دماوند توصیف کرد.

به گزارش شهر بورس، میثم فدایی در مجمع عادی سالیانه منتهی به ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ تامین سرمایه دماوند، اظهار داشت: دارایی‌های شرکت اکنون به ۳۵۰۰ میلیارد تومان رسیده که نسبت به دو سال گذشته ۱۳۱ درصد افزایش داشته است. بدهی شرکت ۱۲۰۰ میلیارد تومان و سرمایه ثبت‌شده آن ۱۴۰۰ میلیارد تومان است. نرخ بازده حقوق صاحبان سهام (ROE) ۴۳ درصد بوده که نسبت به دو سال گذشته ۳۰ درصد افزایش داشته است. همچنین نرخ بازده دارایی‌های امسال هم ۲۹ درصد بوده که نسبت به دو سال گذشته رشد ۳۸ درصدی را نشان می‌دهد.

جزئیات سهام و ترکیب درآمدی شرکت

مدیرعامل تامین سرمایه دماوند در ادامه گفت: ما ۱۴ میلیون سهم داریم که سود هر سهم ۶۰۵ ریال و ارزش دفتری هر سهم ۱۶۴۱ ریال است. تعداد کارکنان شرکت نیز به ۸۸ نفر رسیده که نسبت به سال گذشته ۱۱ نفر افزایش یافته است.

وی افزود: در میان تامین سرمایه‌های مختلف، تامین سرمایه دماوند توانسته با داشتن متنوع‌ترین ترکیب درآمدی، به جایگاهی برسد که در رقابت با شرکت‌های قدیمی این حوزه، درآمد بیشتری کسب کند. در سومین سال فعالیت خود، توانسته‌ایم به درآمد عملیاتی بالای ۲۰۰۰ میلیارد تومان دست پیدا کنیم که برای شرکتی با سرمایه مشابه و سابقه کمتر، موفقیتی چشمگیر است.

تبلیغ درون‌خطی

رکوردها و موفقیت‌های مالی

فدایی با اشاره به دستاوردهای مهم شرکت در سال مالی گذشته، اظهار داشت: دارایی‌های مالی تحت مدیریت تامین سرمایه دماوند به ۳۰ همت رسیده است. این در حالی است که ما توانسته‌ایم در مقایسه با تامین سرمایه‌های قدیمی و بانک‌محور، عملکرد بهتری داشته باشیم.

وی افزود: سرمایه شرکت از ۲۰۰ میلیارد تومان در سال‌های گذشته به ۱۴۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته و برنامه داریم تا امسال این عدد را به ۲۱۰۰ میلیارد تومان برسانیم.

پیشتازی در تامین مالی

مدیرعامل تامین سرمایه دماوند با اشاره به رکوردهای این شرکت در حوزه تامین مالی، خاطرنشان کرد: امسال توانستیم ۱۳.۷ همت اوراق منتشر کنیم که بالاترین رقم در میان تامین سرمایه‌ها بوده است. همچنین، از منظر بازارگردانی اوراق، در رتبه چهارم قرار داریم. در حوزه مشاوره افزایش سرمایه نیز، دومین افزایش سرمایه بزرگ تاریخ بازار سرمایه ایران را برای فولاد مبارکه اصفهان، در کمتر از دو ماه انجام دادیم.
فدایی درباره ورود شرکت به بازارهای جدید گفت: یکی از مهم‌ترین دستاوردهای ما تاسیس صندوق طلای قیراط بوده که پذیره‌نویسی آن طی یکی دو هفته آینده با حجم ۵۰۰ میلیارد تومان انجام خواهد شد. همچنین، در حوزه بازار مشتقات، تامین سرمایه دماوند توانسته ۲۰ درصد معاملات آپشن‌ها را به خود اختصاص دهد.

وی ادامه داد: در سامانه قله، صندوق‌های ETF را اضافه کرده‌ایم و اکنون این سامانه ۲۱ هزار کاربر فعال دارد. همچنین، امکان پرداخت الکترونیکی وجه ابطال صندوق‌ها را ایجاد کرده‌ایم که در کمتر از ۲۰ دقیقه انجام می‌شود.

مدیرعامل تامین سرمایه دماوند به عملکرد شرکت در حوزه صندوق‌ها اشاره کرد و گفت: صندوق‌های حفظ ارزش دماوند، پتروما و تضمین اصل گیتی دماوند، از جمله صندوق‌هایی هستند که رتبه‌های برتر را کسب کرده‌اند. همچنین، در حوزه سبدگردانی اختصاصی، موفق شده‌ایم بیش از ۳ همت سبد اختصاصی ایجاد کنیم.

ارزش‌گذاری و عرضه‌های اولیه

فدایی در ادامه به دستاوردهای شرکت در حوزه ارزش‌گذاری و عرضه‌های اولیه اشاره کرد و یادآور شد: در سال جاری، تعداد شرکت‌هایی که ارزش‌گذاری کرده‌ایم به ۱۶ شرکت رسید و از این محل ۴.۲ میلیارد تومان درآمد داشتیم. همچنین، از میان ۱۰ عرضه اولیه انجام‌شده در بازار، ما موفق به پذیرش ۳ عرضه اولیه شدیم که این سه شرکت ۴۰ درصد از حجم اوراق عرضه شده را به خود اختصاص داده است.

فدایی در پایان عنوان کرد: ما در سال مالی گذشته توانستیم به اهداف خود در حوزه تامین مالی و خدمات مالی دست پیدا کنیم و به یکی از بهترین سال‌های فعالیت خود برسیم. تامین مالی تولید و شرکت‌های بازار سرمایه اولویت اصلی ماست و ما با تلاش تیم حرفه‌ای‌مان، موفق به ثبت رکوردهای متعدد در این حوزه شدیم.

اخبار مرتبط

۰۹ مهر ۱۴۰۴
امرالد، بازدهی بیشتر، ریسک کمتر
امرالد، بازدهی بیشتر، ریسک کمتر
در معاملات روز گذشته، گواهی سپرده و قراردادهای آتی و...
۰۹ مهر ۱۴۰۴ | اخبار بورس
۰۹ مهر ۱۴۰۴
۴۷ کیلوگرم شمش نقره در بورس کالا معامله شد
۴۷ کیلوگرم شمش نقره در بورس کالا معامله شد
روز سه‌شنبه ۸ مهرماه، بیش از ۵۴۷ کیلوگرم شمش نقره...
۰۹ مهر ۱۴۰۴ | اخبار بورس
۰۹ مهر ۱۴۰۴
پیش ‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۴
پیش ‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۴
قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار امروز با رشد نزدیک...
۰۹ مهر ۱۴۰۴ | بازار ارز و طلا
۰۹ مهر ۱۴۰۴
آزمون استخدامی بانک مرکزی برگزار شد + جزئیات
آزمون استخدامی بانک مرکزی برگزار شد + جزئیات
نرخ تسعیر اقلام پولی دارایی‌ها و بدهی‌های ارزی شبکه بانکی...
۰۹ مهر ۱۴۰۴ | اسلاید

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *