اشتراک گذاری
دلار

رد پای سیگنال فرانسوی در گرانی دلار

پس از اعلام رشد قابل توجه واردات در شهریور ماه امسال، وزیر امور خارجه فرانسه نیز اظهاراتی داشت که از نگاه برخی فعالان بازار در رشد امروز قیمت دلار تاثیر قابل توجهی داشت.
دلار

رد پای سیگنال فرانسوی در گرانی دلار

پس از اعلام رشد قابل توجه واردات در شهریور ماه امسال، وزیر امور خارجه فرانسه نیز اظهاراتی داشت که از نگاه برخی فعالان بازار در رشد امروز قیمت دلار تاثیر قابل توجهی داشت.

به گزارش شهر بورس، طبق آخرین اخبار قیمت دلار از مرز ۲۸ هزار تومان عبور کرده اما علت چیست؟

پس از اعلام رشد قابل توجه واردات در شهریور ماه امسال، وزیر امور خارجه فرانسه نیز اظهاراتی داشت که از نگاه برخی فعالان بازار در رشد قیمت دلار تاثیر قابل توجهی داشت.

سایت اقتصادنیوز امروز مدعی شده بر اساس صحبت های فعالان، به نظر می رسد جرقه زننده نوسانات دلار، صحبت‌های وزیر امورخارجه فرانسه بود. لودریان در سخنانش در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک گفته بود:‌ «ایران دیگر نمی‌تواند فکر کند که زمان به نفعش است زیرا هرچه برنامه اتمی‌اش خطرناک‌تر شود، خطر بروز یک بحران عمده بزرگتر خواهد شد.». این صحبت ها از این جهت برای بازار اهمیت داشت که نشان می داد وضعیت بلاتکلیف معامله گران به زودی اتمام خواهد رسید.

تبلیغ درون‌خطی

بیشتر بخوانید:سیگنال‌های بازار ارز انتظار تورمی ایجاد کرد؟

برخی معامله‌گران دلار بر اساس صحبت‌های اخیر مقام‌های ایرانی به این نتیجه رسیدند که سطح تنش‌ها به زودی کاهش پیدا نخواهد کرد. یکی از علت‌های این موضوع نیز آن بود که آمریکا خواهان رسیدگی به خواست آژانس درباره تاسیسات اتمی کرج شده است،‌حال آنکه رییس سازمان انرژی اتمی ایران به صراحت این درخواست را رد کرد.

علاوه بر این، پیش از این در آمار جدید گمرک ایران میزان واردات شهریور ماه امسال بیش از ۶٫۶ میلیارد دلار ثبت شده که این رقم در دهه ۹۰ بی‌سابقه است. رشد سه برابری نسبت به مرداد ماه امسال و دو برابری نسبت به شهریور پارسال. چند روز پیش تجارت‌نیوز هشدار داده بود که علاوه بر این، ثبت تراز تجاری منفی ۲٫۴ میلیارد دلاری نیز احتمالا برای قیمت دلار پیام‌هایی داشته باشد.

بیشتر بخوانید:دستور عجیب رئیسی به بانک مرکزی / دلار می‌ریزد؟

این رشد قیمت در حالیست که اخیرا نیز رئیس جمهور در دستوری عجیب به بانک مرکزی اعلام کرده ارزهای خارج از کشور را به داخل برگرداند. این دستور رئیسی در حالی است که دولت‌ قبل بارها برای آزادسازی دلارهای بلوکه‌شده تلاش کرد و به نتیجه نرسید. پس یا ابراهیم رئیسی از موانع بازگشت دلارهای بلوکه شده به کشور خبر ندارد یا دستور او یک اقدام نمایشی برای کنترل بازار ارز است.

آخرین اخبار اقتصادی را در اینستاگرام شهر بورس بخوانید

اخبار مرتبط

22 تیر 1404
اتوبوس های جدید از اردیبهشت امسال وارد چرخه می‌شوند
اتوبوس های جدید از اردیبهشت امسال وارد چرخه می‌شوند
لیست کامل نرخ های اتوبوس از تهران در پایانه های...
22 تیر 1404 | بخش های خبری
22 تیر 1404
کچاد
کچاد
صورتهاي مالي تلفيقي و جداگانه شرکت معدني و صنعتي چادرملو(سهامي...
22 تیر 1404 | بخش های خبری
22 تیر 1404
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اعلام تصویب «طرح حمایت...
22 تیر 1404 | بخش های خبری
22 تیر 1404
سید عباس عراقچی کیست؟
سید عباس عراقچی کیست؟
اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه در گفتگو با خبرنگاران...
22 تیر 1404 | بخش های خبری

نظرات