اشتراک گذاری
کاهش ۷۲ درصدی تخلفات فروش بلیت هواپیما با ممنوعیت فروش چارتری

خبر مهم درباره افزایش قیمت بلیت هواپیما

با گذشت نزدیک به یک سال از آخرین دور افزایش قیمت بلیت هواپیما، تعیین زمان و میزان تغییر بلیت، بار دیگر به تصمیم ستاد تنظیم بازار موکول شده است.
کاهش ۷۲ درصدی تخلفات فروش بلیت هواپیما با ممنوعیت فروش چارتری

خبر مهم درباره افزایش قیمت بلیت هواپیما

با گذشت نزدیک به یک سال از آخرین دور افزایش قیمت بلیت هواپیما، تعیین زمان و میزان تغییر بلیت، بار دیگر به تصمیم ستاد تنظیم بازار موکول شده است.

به گزارش شهر بورس، اردیبهشت‌ماه سال گذشته بود که به‌دنبال درخواست شرکت‌های هواپیمایی برای افزایش قیمت بلیت و در حالی که این شرکت‌ها درخواست افزایش ۱۰۰ درصدی قیمت را داشتند، با تصمیم ستاد تنظیم بازار، قیمت بلیت هواپیما برای پروازهای داخلی به طور میانگین ۲۹ درصد افزایش یافت.

البته مناقشه درباره قیمت بلیت هواپیما به ماه‌های پیش از این تاریخ برمی‌گشت؛ زمانی‌که سازمان هواپیمایی از آذرماه از درخواست ایرلاین‌ها برای تغییر بلیت با توجه به افزایش نرخ ارز خبر داده بود و حتی در برهه‌ای هم ایرلاین‌ها با استناد به آزادسازی نرخ بلیت در قانون پنجم توسعه، قیمت‌ها را تغییر دادند؛ اما پس از آن اعلام شد که شرکت‌ها باید صبر کنند تا افزایش قیمت به تصویب ستاد تنظیم بازار برسد.

با گذشت نزدیک به یک سال از زمان آخرین تغییرات رسمی در قیمت بلیت هواپیما، این موضوع بار دیگر مطرح شده است و بار دیگر شرکت‌ها درخواست افزایش قیمت بلیت را دارند و در مواردی حتی به‌صورت غیررسمی هم افزایش نرخ بلیت از سوی برخی شرکت‌های هواپیمایی دیده می‌شود، با وجود این همچون سال گذشته، هرگونه تغییر قیمت بلیت به تصمیم ستاد تنظیم بازار موکول شده است.

تبلیغ درون‌خطی

در این خصوص محمد محمدی‌بخش – رئیس سازمان هواپیمایی کشوری – ۲۰ فروردین‌ماه درباره تصمیم گیری برای تعیین قیمت جدید بلیت هواپیما گفته بود: درباره قیمت بلیت رای دیوان عدالت اداری مبنای تصمیم گیری خواهد بود و منتظر تعیین تکلیف دیوان عدالت اداری هستیم و برای سال ١۴٠٣ قیمت‌ها تعیین شده که اگر تصویب شد اعلام خواهد شد.

البته پس از آن اخباری مبنی‌بر افزایش قیمت بلیت هواپیما در فاصله دو هفته‌ای و تا پایان فروردین منتشر شد، اما سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد که این قید زمانی برای تغییر قیمت بلیت صحت ندارد و تصمیم‌گیری برای قیمت بلیت منوط به جلسه ستاد تنظیم بازار است.تغییر قیمت بلیت هواپیما منتظر تصمیم ستاد تنظیم بازار
در این خصوص احسان خاندوزی -وزیر اقتصاد- به‌تازگی درباره قیمت بلیت هواپیما، گفت که هنوز رای دیوان عدالت اداری درباره قیمت‌گذاری‌های بلیت هواپیما نهایی نشده و تا زمانی که ابلاغ شود همچنان ستاد تنظیم بازار تصمیم‌گیرنده اصلی در این زمینه است.

به گفته او، قیمت بلیت هواپیما در شورای عالی بررسی و به ستاد تنظیم بازار ارسال شده است و باید منتظر ماند تا ستاد تنظیم بازار در این زمینه تصمیم‌گیری کند.

اخبار مرتبط

۰۳ آبان ۱۴۰۴
مدارس تهران تا کی تعطیل است؟ - فروش روزانه طرح ترافیک تا اطلاع ثانوی در تهران ممنوع شد
مدارس تهران تا کی تعطیل است؟ - فروش روزانه طرح ترافیک تا اطلاع ثانوی در تهران ممنوع شد
براساس آخرین گزارش سامانه پایش کیفیت هوای کشور، ۱۰ شهر...
۰۳ آبان ۱۴۰۴ | بخش های خبری
۰۳ آبان ۱۴۰۴
جریمه نقدی سنگین در انتظار پمپ بنزین‌های دارای مکمل
جریمه نقدی سنگین در انتظار پمپ بنزین‌های دارای مکمل
کارت سوخت هزاران نفر ناگهان باطل شد.جزئیات کارت‌های باطل شده،...
۰۳ آبان ۱۴۰۴ | بخش های خبری
۰۳ آبان ۱۴۰۴
۰۳ آبان ۱۴۰۴
چگونگی ثبت‌نام جاماندگان سهام عدالت + جزئیات
چگونگی ثبت‌نام جاماندگان سهام عدالت + جزئیات
طرح جامع ساماندهی سهام عدالت در مراحل پایانی قرار دارد....
۰۳ آبان ۱۴۰۴ | اخبار بورس

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *