تاریخ انتشار : دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۲
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر : 195174

خبر مهم درباره اعتبار کارت ملی هوشمند + جزئیات جدید

خبر مهم درباره اعتبار کارت ملی هوشمند + جزئیات جدید
جزئیات جدید از اعتبار کارت ملی هوشمند را در این خبر بخوانید.

به گزارش شهر بورس، دکتر هاشم کارگر، معاون وزیر کشور و رئیس سازمان ثبت احوال، از تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ خبر داد.

او اعلام کرد که به‌منظور تسهیل خدمات عمومی و کاهش مراجعات غیرضروری مردم، این کارت‌ها دیگر نیازی به تعویض نخواهند داشت.

مهر آیندگان

براساس این اطلاعیه، کارت‌های هوشمند ملی که تاریخ انقضای آن‌ها تا پایان سال ۱۴۰۴ بود، اعتبارشان تا پایان سال ۱۴۰۵ تمدید شده است.

همچنین، کارت‌هایی که تاریخ انقضای آن‌ها مربوط به سال‌های گذشته بوده نیز پیش از این تمدید و اعتبار آن‌ها تا پایان ۱۴۰۵ معتبر باقی مانده است.

خبر مرتبط
صعود ارزش معاملات گواهی سپرده طلا به مرز یک همت در بورس کالا
صعود ارزش معاملات گواهی سپرده طلا به مرز یک همت در بورس کالا

در شانزدهمین روز اردیبهشت، بازار گواهی سپرده کالایی طلا در بورس کالا شاهد ثبت معاملاتی به ارزش نزدیک به یک همت بود.

این اقدام به‌منظور کاهش فشار بر مردم و ساده‌سازی فرایندهای اجرایی انجام شده و موجب خواهد شد که شهروندان نیازی به مراجعه برای تعویض کارت‌های هوشمند خود نداشته باشند.

منبع: خبرآنلاین

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

من ربات نیستم

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون