اشتراک گذاری

جزئیات مهم درباره رفع فیلتر اینستاگرام و واتساپ

از صبح امروز دسترسی به اینستاگرام و واتس‌اپ بدون فیلترشکن برای برخی کاربران ممکن شده است.

جزئیات مهم درباره رفع فیلتر اینستاگرام و واتساپ

از صبح امروز دسترسی به اینستاگرام و واتس‌اپ بدون فیلترشکن برای برخی کاربران ممکن شده است.

به گزارش شهر بورس، از دقایقی پیش دسترسی به اینستاگرام بدون ابزار‌های تغییر IP (فیلترشکن) در دسترس کاربران قرار گرفته است. همچنین این دسترسی برای واتس‌اپ هم فراهم شده است.

بسیاری گمان می‌کنند که احتمالا با در دسترس قرار گرفتن تقریبی اینترنت در کشور، از این پلتفرم هم رفع فیلتر شده است.

پیگیری‌ها از برخی منابع مشخص کرده که رفع فیلتر اینستاگرام موقتی و به خاطر تغییر پروتکل‌های است که هنگام دسترسی به اینترنت، ایجاد شده است.

تبلیغ درون‌خطی

همچنین در حال حاضر نیز برخی کاربران اعلام می‌کنند دسترسی به واتس‌اپ برایشان بدون فیلترشکن فراهم شده است، البته هنوز این دسترسی سراسری نیست.

در این زمینه هم پیگیری‌ها نشان می‌دهد که واتس‌اپ هم رفع فیلتر شده و به حالت عادی بازگشته است.

این درحالی است که روز گذشته برخی رسانه‌ها به نقل از صداوسیما اعلام کردند که با توجه به نقش داشتن واتس‌اپ در درز اطلاعات و به خطر افتادن امنیت کشور از آن رفع فیلتر نخواهد شد و به جای آن تلگرام رفع فیلتر می‌شود.

اگرچه بخش اول این خبر نادرست است، اما بخش دوم آن یعنی رفع فیلتر «تلگرام» درست است. طبق خبر‌های به دست آمده، احتمالا هفته آینده از تلگرام رفع فیلتر خواهد شد.

همچنین پیگیری‌ها مشخص کرده که اینترنت تا بعداز ظهر امروز به حالت عادی بازخواهد گشت. از صبح امروز (۴ تیر) اینترنت همراه و ثابت به صورت پله به پله برای برخی کاربران در سراسر ایران در دسترس قرار گرفته است.

هنوز این دسترسی به صورت سراسری نیست و سرویس‌های اپراتور‌های ثابت و همراه با اختلال‌هایی همراه است. همچنین بسیاری از فیلترشکن‌ها هم به درستی کار نمی‌کنند.

منبع: برترین ها

اخبار مرتبط

13 تیر 1404
خبر جدید احتمال افزایش بنزین
خبر جدید احتمال افزایش بنزین
درحالی که حدود ۸ ماه از ابلاغ مصوبه دولت در...
13 تیر 1404 | بخش های خبری
13 تیر 1404
احمد خاتمی امام جمعه موقت تهران در خطبه نماز جمعه...
13 تیر 1404 | بخش های خبری
13 تیر 1404
احتمال انتشار جدول خاموشی
احتمال انتشار جدول خاموشی
مدیرعامل شرکت توانیر گفت: با افزایش مصرف برق خاموشی‌های ۲ساعته...
13 تیر 1404 | بخش های خبری
13 تیر 1404
هیاهو را نادیده بگیرید، اصلاحات را اجرا کنید
هیاهو را نادیده بگیرید، اصلاحات را اجرا کنید
رئیس‌جمهور کشورمان گفت: نیروهای مسلح ایران، با استناد به ماده...
13 تیر 1404 | بخش های خبری

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

من ربات نیستم