اشتراک گذاری
طاهره خسروآبادی - دلیل افزایش قیمت خودرو در معاملات امروز بورس کالا

تعلیق عرضه خودرو در بورس 15 دقیقه مانده به آغاز معاملات ابلاغ شد

طاهره خسروآبادی، مدير معاملات كارگزاری دنيای خبره گفت: تعلیق عرضه خودرو در بورس را زمانی اعلام کردند که تمام ثبت سفارشات انجام گرفته بود.
طاهره خسروآبادی - دلیل افزایش قیمت خودرو در معاملات امروز بورس کالا

تعلیق عرضه خودرو در بورس 15 دقیقه مانده به آغاز معاملات ابلاغ شد

طاهره خسروآبادی، مدير معاملات كارگزاری دنيای خبره گفت: تعلیق عرضه خودرو در بورس را زمانی اعلام کردند که تمام ثبت سفارشات انجام گرفته بود.

طاهره خسروآبادی در گفت‌وگو با شهر بورس، درباره تعلیق عرضه خودرو در بورس کالا، اظهار داشت: می توان گفت بحث خودرو کمی سیاسی است و ترجیح می‌دهم درباره عرضه نشدن آن در بورس کالا صحبتی نداشته باشم. شواهد موجود، اتفاقات رخ داده و دست‌های پشت پرده را نشان می‌دهد. اینکه نامه زده شد و معاملات خودرو در بورس کالا را لغو کردند، نشان از وجود یک سری رانت‌ها در بازار خودرو دارد.

وی افزود: این چه نامه‌ای بوده که 28 اردیبهشت ماه و همزمان با عرضه خودرو در بورس کالا اجرایی نشد؟ یک هفته‌ای می‌شود که ثبت سفارش برای عرضه جدید انجام می‌گیرد، افراد جهت گرفتن کد معاملاتی بورس کالا به کارگزاری‌ها مراجعه می‌کنند و همکاران ما در کارگزاری تلاش زیادی انجام را انجام می‌دهند.

مدير معاملات كارگزاری دنيای خبره خاطرنشان کرد: مشتری‌ها حدود 30 درصد پول را در حساب وکالتی خود ذخیره کردند که می‌توانستند اگر چنین تصمیم و مشکلی وجود داشته زودتر از این ابلاغ شود تا مشتری متضرر نمی‌شد. خواب سرمایه یک طرف داستان است و رسیدن ابلاغیه در ساعت 8:45 یک طرف دیگر. آیا نمی‌شد این ابلاغیه زودتر اعلام شود تا ثبت سفارشی انجام نمی‌گرفت و پول های افراد آزاد می‌شد؟

تبلیغ درون‌خطی

طاهره خسروآبادی ادامه داد: متاسفانه زمانی اعلام کردند که تمام ثبت سفارشات انجام گرفته بود و یک ربع مانده به شروع بازار ابلاغیه به دست ما رسید.

اتفاقات رخ داده نشان می‌دهد که یک سری افراد نمی‌خواهند اجازه بدهند که قیمت گذاری، شفافیت و عرضه و تقاضای متعادل در بورس کالا اتفاق بیفتند.

این اتفاق قاعدتاً به نفع‌شان نیست و سودهای بسیاری از عرضه خودرو در خارج از بورس کالا به دست‌شان می‌رسد که این تصمیم را گرفته‌اند. امیدواریم شرایط عرضه خودرو در بورس کالا مهیا شود.


بیشتر بخوانید:علت توقف عرضه خودرو در بورس کالا چه بود؟


وی تصریح کرد: در مقطع قبلی هم بحث ورود خودرو به بورس کالا تا مرحله اجرایی شدن رفت، اما در همان مقطع هم چون نمی‌خواستند معاملات خودرو شفاف شود، آن را لغو کردند. البته در آن مقطع، کار به مرحله عرضه نرسید.

طاهره خسروآبادی در پایان گفت: در عرضه قبلی خودرو، تعداد خریداران کمتر از عرضه خودرو بود و بر اساس قیمت پایه‌ای که گفته شد معاملات انجام گرفت ولی این بار خودروی دیگنیتی و فیدلیتی که عرضه شد کاملاً رقابتی بود و بستری فراهم شد که مانع این کار شوند.

جهت مشاهده آخرین اخبار اقتصادی اینستاگرام شهر بورس را دنبال کنید.

اخبار مرتبط

۲۶ شهریور ۱۴۰۴
میزان حقوق مادران در ایام بارداری + جزییات جدید و نحوه پرداخت
میزان حقوق مادران در ایام بارداری + جزییات جدید و نحوه پرداخت
با اصلاح قانون برنامه هفتم، دایره شمول فوق‌العاده خاص به...
۲۶ شهریور ۱۴۰۴ | بخش های خبری
۲۶ شهریور ۱۴۰۴
وضعیت معلمان غیررسمی؛ شیوه‌نامه تبدیل وضعیت به کجا رسید؟
وضعیت معلمان غیررسمی؛ شیوه‌نامه تبدیل وضعیت به کجا رسید؟
صندوق ذخیره فرهنگیان از پرداخت تسهیلات به ۲۰ هزار معلم...
۲۶ شهریور ۱۴۰۴ | بخش های خبری
۲۶ شهریور ۱۴۰۴
در معاملات روز چهارشنبه، بازار طلا و سکه مسیر متفاوتی...
۲۶ شهریور ۱۴۰۴ | بازار ارز و طلا
۲۶ شهریور ۱۴۰۴
ساعات کاری جدید مدارس، بانک‌ها و مراکز آموزشی از سوی...
۲۶ شهریور ۱۴۰۴ | بخش های خبری

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *