اشتراک گذاری

تعرفه واردات خودرو به صفر می‌رسد؟ پیش‌بینی‌های جدید در بازار

رئیس پیشین اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو تهران، در اظهارات خود به بررسی وضعیت کنونی بازار خودرو پرداخت و بر لزوم حذف تعرفه‌های واردات خودرو در یک مقطع مشخص تأکید کرد.

تعرفه واردات خودرو به صفر می‌رسد؟ پیش‌بینی‌های جدید در بازار

رئیس پیشین اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو تهران، در اظهارات خود به بررسی وضعیت کنونی بازار خودرو پرداخت و بر لزوم حذف تعرفه‌های واردات خودرو در یک مقطع مشخص تأکید کرد.

به گزارش شهر بورس، سعید موتمنی، رئیس پیشین اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو تهران، در اظهارات خود به بررسی وضعیت کنونی بازار خودرو پرداخت و بر لزوم حذف تعرفه‌های واردات خودرو در یک مقطع مشخص تأکید کرد. او گفت: با این اقدام، می‌توان به بهبود قیمت‌ها در بازار خودرو امیدوار بود و شرایطی فراهم کرد که خودروسازان داخلی نیز قیمت‌های خود را کاهش دهند و از قطعات باکیفیت‌تری استفاده کنند.

واردات خودرو و تأثیر آن بر قیمت‌ها

موتمنی با اشاره به ممنوعیت واردات خودرو از سال ۹۷ به دلیل تحریم‌ها و کمبود نقدینگی، توضیح داد که بازار خودروی ایران سال به سال با رکود بیشتری مواجه شده است. او افزود: قانون واردات خودرو که به تازگی به تصویب رسید، اگر به درستی اجرایی شود، می‌تواند به افزایش تنوع و بهبود کیفیت در بازار منجر شود.

وی در ادامه به روند قیمت‌گذاری خودروهای وارداتی اشاره کرد و گفت: معمولاً قیمت این خودروها توسط شرکت‌های واردکننده یا بازار و میزان عرضه و تقاضا تعیین می‌شود. برای ایجاد بازار متعادل و تأمین نیازهای جامعه، واردات خودرو ضروری است.

تبلیغ درون‌خطی

وضعیت بازار و چالش‌ها

موتمنی در مورد وضعیت کنونی بازار اظهار داشت که اگر در سال ۹۷ واردات خودرو ادامه می‌یافت، اکنون شاهد این فاصله‌های قیمتی و ورود دلالان به بازار نبودیم. او تأکید کرد که خودرو باید به عنوان یک کالای مصرفی شناخته شود و نه کالای سرمایه‌ای.

نقش واردات در بهبود کیفیت خودروهای داخلی

به گفته وی، واردات خودروهای باکیفیت خارجی می‌تواند باعث کاهش اختلاف قیمت میان خودروهای مونتاژی و بازار شود. موتمنی افزود: شرکت‌های مونتاژی برای حفظ بازار خود ناچار به کاهش قیمت محصولات خواهند بود.

او در پایان خاطرنشان کرد: اگر روند واردات خودرو به‌صورت پایدار ادامه یابد، نه‌تنها قیمت خودروها کاهش می‌یابد بلکه خودروسازان داخلی نیز برای رقابت با خودروهای وارداتی به ارتقاء کیفیت محصولات خود خواهند پرداخت.

منبع: گسترش نیوز

آخرین اخبار

اخبار مرتبط

۱۴ آبان ۱۴۰۴
مدیر مجتمع سونگون از آغاز نصب بزرگ‌ترین سلول‌های فلوتاسیون صنعت...
۱۴ آبان ۱۴۰۴ | بخش های خبری
۱۴ آبان ۱۴۰۴
۱۴ آبان ۱۴۰۴
نشست کمیسیون معادن و فلزات اتاق بازرگانی تبریز با حضور...
۱۴ آبان ۱۴۰۴ | بخش های خبری
۱۴ آبان ۱۴۰۴
به‌گفته تحلیلگران، افزایش نقدینگی جهانی و سیاست‌های پولی تسهیلی می‌تواند...
۱۴ آبان ۱۴۰۴ | ارزهای دیجیتال

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *