اشتراک گذاری

تبیین اولویت‌های کاری معاونت شهرسازی و معماری در سال ۱۴۰۳

معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز در نشست شورای معاونان شهرسازی مناطق دهگانه اولویت های کاری این معاونت در سال جدید را تبیین و تشریح کرد.

تبیین اولویت‌های کاری معاونت شهرسازی و معماری در سال ۱۴۰۳

معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز در نشست شورای معاونان شهرسازی مناطق دهگانه اولویت های کاری این معاونت در سال جدید را تبیین و تشریح کرد.

به گزارش شهر بورس به نقل از شهریار، نشست شورای معاونان شهرسازی و معماری مناطق دهگانه با حضور محمد عزتی معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز، محمدباقر خوشنواز سرپرست اداره کل شهرسازی، معاونان مناطق دهگانه و سایر مدیران و کارشناسان ستادی در محل سالن کنفرانس این معاونت برگزار شد.

در این نشست که با محوریت تشریح اولویت های کاری معاونت شهرسازی و معماری در سال جدید برگزار شد، عزتی ضمن تقدیر از زحمات همکاران و پرسنل حوزه شهرسازی در سال ۱۴۰۲، اولویت های کاری این معاونت در سال جدید را تبیین و تشریح کرد.

برهمین اساس، معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز با اشاره به ارتقای سیستم یکپارچه شهرسازی گفت: در سال جاری این سیستم از «سرا ۸» به «سرا ۱۰» ارتقاء می‌یابد که این امر سبب تسهیل بیش از پیش فرآیندهای شهرسازی و صدور مجوزهای مختلف می شود و با بررسی ها و کارشناسی های صورت گرفته هرگونه مشکلات و ایرادات نسخه قبلی نیز در نسخه جدید برطرف شده است.

تبلیغ درون‌خطی

وی افزود: تهیه طرح تفصیلی جدیدکلانشهر تبریز نیز امر مهم دیگریست که آخرین بار در سال ۱۳۹۰ به همت معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تبریز و با همکاری ارگان های ذی‌ربط تهیه شده بود و باتوجه به توسعه شهر تبریز و ضرورت اصلاح و تهیه نسخه جدید آن، اکنون سومین طرح تفصیلی نیز طی عقد قراردادی با اداره کل راه وشهرسازی و شهرداری تبریز اجرایی می شود.

عزتی همچنین تکریم ارباب رجوع و رعایت اخلاق کارمندی را به عنوان مهمترین اولویت معاونت شهرسازی و معماری در هر زمان دانست و بر ضرورت توجه بیش از پیش کلیه کارکنان به این موضوع در سال جدید تاکید کرد.

در ادامه این جلسه معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز ضمن تقدیر از زحمات و تلاش های صادقانه دکتر محمدباقر خوشنواز که به مقام بازنشستگی نائل شده اند، افزود: بازنشستگان به عنوان سرمایه های گرانقدر شهرداری و گنجینه ای از تجارب ارزشمند هستند و آقای خوشنواز نیز جزو مدیران کاربلد و پاکدست مدیریت شهری تبریز بوده است و تجلیل و تکریم از ایشان جزو وظایف مدیریت شهری است.

در پایان این جلسه و به رسم یادبود با اهدای لوح تقدیر از دکتر محمدباقر خوشنواز تجلیل بعمل آمد.

اخبار مرتبط

۲۳ شهریور ۱۴۰۴
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۴
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۴
کارشناسان بازار طلا پیش‌بینی کردند که قیمت سکه امامی در...
۲۳ شهریور ۱۴۰۴ | بازار ارز و طلا
۲۲ شهریور ۱۴۰۴
عدم تخصیص ارز تعهد شده برنج و جریمه ۱۰ درصدی واردکنندگان
عدم تخصیص ارز تعهد شده برنج و جریمه ۱۰ درصدی واردکنندگان
مؤسسه تحقیقات برنج با معرفی سامانه هوشمند، تشخیص برنج ایرانی...
۲۲ شهریور ۱۴۰۴ | بخش های خبری
۲۲ شهریور ۱۴۰۴
کاهش چشمگیر قیمت محصولات مدیران خودرو در اردیبهشت ۱۴۰۴
کاهش چشمگیر قیمت محصولات مدیران خودرو در اردیبهشت ۱۴۰۴
شرکت مدیران خودرو شرایط فروش ویژه‌ای را برای چهار مدل...
۲۲ شهریور ۱۴۰۴ | بازار خودرو
۲۲ شهریور ۱۴۰۴
اخبار کدال
اخبار کدال
امروز شنبه 22 شهریورماه 1404، اطلاعیه‌های متعددی در سایت کدال...
۲۲ شهریور ۱۴۰۴ | اخبار کدال

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *