اشتراک گذاری
یکی از اولویت های بانک توسعه تعاون جذب منابع با کیفیت است

تبریک مدیرعامل بانک توسعه تعاون به مناسبت دهه فجر

محمد شیخ حسینی مدیر عامل بانک توسعه تعاون در پیامی چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک گفت.
یکی از اولویت های بانک توسعه تعاون جذب منابع با کیفیت است

تبریک مدیرعامل بانک توسعه تعاون به مناسبت دهه فجر

محمد شیخ حسینی مدیر عامل بانک توسعه تعاون در پیامی چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک گفت.

به گزارش شهر بورس و به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون، پیام تبریک مدیرعامل بانک توسعه تعاون به شرح زیر است:

بسم الله الله الرحمن الرحیم

ایام مبارک دهه فجر همواره تجلی شکوهمند حماسه آفرینی ملتی بزرگ و با صلابت است که با انقلاب سترگ خویش، برگی زرین را در تاریخ حماسه و ایثار رقم زد تا آیندگان طعم شیرین استقلال و آزادی را بچشند.
ایام الله دهه مبارک فجر، یادآور رشادت های مردان و زنان شجاعی است که با دستانی خالی اما به کمک نیروی ایمان و به رهبری حضرت امام خمینی ( ره) بر رژیمی که نمایندگی استکبار غرب و شرق را بر عهده داشت غلبه نمودند، از هیچ تهدیدی به خود هراسی راه ندادند و تا امروز بر عهد خود با آن یگانه فرزانه در دفاع از انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران پا برجا مانده‌اند.

و اینک در آستانه چهل و پنجمین سالگرد انقلاب شکوهمند اسلامی، وظیفه نسل حاضر است که با آگاهی و بصیرت و تلاش مضاعف در مسیر حمایت از دستاوردها و تحقق اهداف متعالی آن گام‌های خود را هر چه استوار‌‌تر بردارد و نشان دهد جنگ تحمیلی، تحریم‌های ظالمانه یا هر دسیسه و توطئه دیگری بر عزم و اراده ملت برای حفاظت از تمامیت سرزمین و هویت ایرانی- اسلامی آنان و تلاش در جهت خودکفایی و حضور مقتدرانه در عرصه‌های تولید و خدمتگزاری اثرگذار نیست.

تبلیغ درون‌خطی

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی، فرارسیدن چهل و پنجمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی را ابتدا به حضور رهبری معظم انقلاب و ملت بزرگ و شریف ایران و سپس به همکاران ارجمندم در بانک توسعه تعاون تبریک عرض می نمایم و با این امید که در سالروز پیروزی نور بر تاریکی، شاهد تحقق بیش از پیش آرمان‌های والا و عدالت خواهانه انقلاب اسلامی خاصه در حوزه اقتصادی باشیم، از درگاه خداوند متعال دوام و توفیق خدمت به مردم و پیشرفت روزافزون و تعالی و عظمت کشور را مطابق منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) حضرت آیت اله امام خامنه ای خواستارم .
محمد شیخ حسینی
بهمن ۱۴۰۲

اخبار مرتبط

19 تیر 1404
آغاز ثبت‌نام تسهیلات ساخت برای واحدهای نیمه تمام بخش خصوصی
آغاز ثبت‌نام تسهیلات ساخت برای واحدهای نیمه تمام بخش خصوصی
به منظور تسریع در تکمیل پروژه‌های مسکونی نیمه تمام و...
19 تیر 1404 | بخش های خبری
19 تیر 1404
سفیر کره شمالی در ایران در دیدار با دبیرکل حزب...
19 تیر 1404 | بخش های خبری
19 تیر 1404
19 تیر 1404
افت ۱۹ درصدی درآمدهای بورس تهران در سال ۱۴۰۳
افت ۱۹ درصدی درآمدهای بورس تهران در سال ۱۴۰۳
در واکنش به سخنان نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛
کارزار حمایت از بازار سرمایه به راه افتاد
جمعی از فعالان بازار سرمایه در واکنش به سخنان نتانیاهو...
19 تیر 1404 | اخبار بورس

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *