اشتراک گذاری
بورس هفته اول مهر 1402 - بورس هفته اول تیر 1402 چه می شود؟ - روزهای خسته کننده بورس کی تمام می شود؟

بورس هفته اول اسفند 1401 چه می شود؟

کارشناسان مختلف بازار سرمایه به تحلیل وضعیت این بازار پرداختند و نظرات خود را پیرامون وضعیت بورس در هفته اول اسفند 1401 بیان کردند.
بورس هفته اول مهر 1402 - بورس هفته اول تیر 1402 چه می شود؟ - روزهای خسته کننده بورس کی تمام می شود؟

بورس هفته اول اسفند 1401 چه می شود؟

کارشناسان مختلف بازار سرمایه به تحلیل وضعیت این بازار پرداختند و نظرات خود را پیرامون وضعیت بورس در هفته اول اسفند 1401 بیان کردند.

به گزارش شهر بورس، بازار سرمایه در هفته گذشته دچار افت شد. بورس هفته اول اسفند 1401 چه می شود؟

در این راستا، شهر بورس به سراغ هشت کارشناس بازار سرمایه رفته و نظرات آنها را پیرامون وضعیت بورس هفته اول اسفند 1401 پیگیر شده است.

حسین امینی، سعید امیرشاهکرمی، حسن حسین نیا، سعید حسینی پناه، علی عباسیان، کاویان عبداللهی، علی عصاری و هادی یعقوبی؛ هشت کارشناسی هستند که به سؤال خبرنگارشهر بورس در مورد اینکه « بورس هفته اول اسفند 1401 چه می شود؟ »، پاسخ داده‌اند.

تبلیغ درون‌خطی

بیشتر بخوانید : استقبال 2 هزار نفری از همایش چشم انداز بازار سرمایه در ۱۴۰۲


*یادآور می‌‎شود؛ اسامی کارشناسان به ترتیب حروف الفبا ذکر شده است.

حسین امینی

درصورت ثبات متغیرها و با پیش فرض قرار گرفتن دلار نیمایی در محدوده ۳۷ هزار تومانی در سال آینده، بورس پتانسیل رشد دارد.

نرخ ارز به همراه بودجه و ریسک‌های سیستماتیک سیاسی یکی از عوامل تاثیرگذار در روند بازار است.

سعید امیرشاهکرمی

به‌نظر می‌رسد بازارساز قصد ندارد که شاخص کل سطح یک میلیون و ۵۰۰ هزار واحد را از دست بدهد.

انتظار می‌رود در این هفته بازار نوسانی و رو به بالایی تجربه کنیم که با افزایش ارزش معاملات بتواند حرکت صعودی جدید را شروع کند.

 

بورس هفته اول اسفند 1401 چه می شود؟

حسین حسین نیا

با بررسی شرایط پیرامون بازار سرمایه اعم از نرخ بهره بین بانکی، رکوردهای قیمتی و رونق در بازارهای رقیب، همچنان ابهامات در بورس بسیار است.

انتظار می‌رود بورس نسبت به هفته گذشته بهبود نسبی پیدا کند؛ چراکه رونق و رکود در هیچ بازاری دائمی نیست.

سعید حسینی پناه

شاخص کل در محدوده حساسی قرار گرفته و به احتمال زیاد در این هفته اصلاح بازار ادامه‌دار خواهد بود.

با این ارزش معاملات، کلیت بازار فعلا توان رشد ندارد اما برخی تک‌سهم‌ها می‌توانند رشدهایی را تجربه کنند.

علی عباسیان

پس از شکست ناحیه ۱.۶ میلونی شاخص کل، انتظار صعود بازار وجود داشت، اما اخبار منفی مانع از رشد بورس شد.

با توجه به ریسک‌های تحمیلی از سوی سیاست‌گذار، عدم اعتماد مردم و غیرقابل پیش‌بینی بودن بازار؛ به احتمال خیلی زیاد بورس در این هفته با افت همراه خواهد بود.

کاویان عبداللهی

با توجه به افزایش نرخ بهره در دوره کوتاه مدت، بازار حرکت خاصی نخواهد داشت و برخی تک سهم ها حرکت خواهند کرد.

حل شدن بحث فروش خودرو در بورس کالا می‌تواند به حرکت مجدد بازار کمک کند و در نهایت در دوره بلند مدت شاهد شرایط خوبی برای بورس خواهیم بود.

بورس هفته اول اسفند 1401 چه می شود؟

علی عصاری

به نظر می‌رسد در این هفته شاهد بازاری متعادل با رشد تکسهم ها و گروه‌های کوچک مانند غذایی و زراعتی باشیم.

با رشد بی سابقه بازارهای موازی و ترس بازار سرمایه، بیشتر ترس را در بازار شاهد هستیم.

هادی یعقوبی

عرضه ۳۰ هزار دستگاه خودروی تارا تا پایان اسفندماه، باعث خواهد شد که نقدینگی به سمت بورس کالا کشیده شود.

شاخص کل بورس اگر در ناحیه یک میلیون و ۵۳۰ هزار واحد رشد قوی داشته باشد محدوده‌های بالاتر دور از انتظار نخواهد بود، ولی اگر این اتفاق رخ ندهد احتمال افت تا محدوده یک میلیون و ۳۳۰ هزار واحد دور از ذهن نیست.

گزارش از علیرضا حسابی

اخبار مرتبط

23 تیر 1404
ارزش سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی امروز ۲۳ تیر ۱۴۰۴...
23 تیر 1404 | اخبار بورس
23 تیر 1404
23 تیر 1404
چرا برق قطع می‌شود؟
چرا برق قطع می‌شود؟
مدیرکل امور انرژی و مشتریان صنعت برق گفت: قبض‌هایی که...
23 تیر 1404 | بخش های خبری
23 تیر 1404

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *