اشتراک گذاری

عملکرد هفتگی بورس:
بورس برای دومین هفته متوالی سقوط کرد

عملکرد هفتگی بورس:
بورس برای دومین هفته متوالی سقوط کرد

به گزارش پایگاه خبری شهر بورس، در پایان هفته منتهی به 29 مرداد ماه، شاخص کل بورس تهران با افتی 11 درصدی نسبت به هفته گذشته و سقوط دو کاناله به سطح یک میلیون و 757 هزار واحد سقوط کرد.

افت 11 درصدی شاخص کل در حالی رخ داده که شاخص کل هم‌وزن نیز 6 درصد در این هفته کاهش یافت.

بیشتر بخوانید: وضعیت بورس در آخرین روز هفته؛ سرخِ سرخِ سرخ!

تبلیغ درون‌خطی

رکورد منفی در ارزش معاملات

در حالی که در هفته گذشته میانگین ارزش معاملات روزانه 13 هزار و 154 میلیارد تومان بود در این هفته بورس عملکرد بدتری را ثبت کرد و با ثبت ارزش معاملات تنها 5.5 هزار میلیارد تومانی در آخرین روز هفته میانگین ارزش معاملات روزانه این هفته را به 12 هزار و 56 میلیارد تومان کاهش داد.

افت 8 درصدی ارزش معاملات در این هفته در حالی به ثبت رسید که از ابتدای تابستان تاکنون چنین رقمی به ثبت نرسیده بود.

همچنین ارزش معاملات 5.5 هزار میلیارد تومانی روز چهارشنبه کمترین میزان معاملات از اردیبهشت ماه سال جاری بود.

عرضه اولیه‌ای که لغو شد

در این هفته نیز مطابق با هفته‌های اخیر قرار بود دو عرضه اولیه در بورس انجام بگیرد.

بیشتر بخوانید: پایان عرضه اولیه «گدنا»/ به هر نفر چند سهم تخصیص داده شد؟

عرضه اولیه روز سه‌شنبه که در فرابورس انجام شد، شرکت دنا آفرین فدک با نماد «گدنا» سهام خود را به متقاضیان عرضه کرد که در پایان به هر نفر 10 سهم در سقف قیمتی 600 تومانی تخصیص داده شد که معادل تنها 6 هزار تومان بود.

در این عرضه حدود 5 میلیون و 350 هزار نفر مشارکت داشتند تا رکورد مشارکت در عرضه اولیه شکسته نشود.

همچنین روز چهارشنبه نیز قرار بود عرضه اولیه غکورش در بورس انجام شود، که بنا به دلایل نامعلومی این عرضه لغو شد.

توقف و بازگشایی پالایشی‌ها

در این هفته خبر تغییر فرمول قیمت‌گذاری نرخ خوراک پالایشی‌ها باعث شد تا کلیه نمادهای این گروه به حالت تعلیق در بیایند اما شفاف‌سازی سریع نمادهای شبندر، شتران، شپنا و شبریز موجب بازگشایی سریع آنها شد. بازگشایی‌‎ای که البته با منفی بودن همراه بود.

بورس دو زمانه

از روز دوشنبه، از تدبیر جدید شرکت بورس رونمایی شد و معاملات نمادهای بورسی در دو جلسه معاملاتی مجزا انجام شد.

بیشتر بخوانید: بازگشت زمان معاملات به روال قبل

سه گروه فلزات اساسی، پالایشی‌ها و شرکت‌های چندرشته‌ای در جلسه دوم معاملاتی و از ساعت 12 تا 15 و 15 دقیقه انجام شدند.

حرکتی که اگر چه موجب بهبود ثبت سفارشات شد اما دو تکه شدن بازار اثری منفی بر روند معاملات داشت به طوری که پس از معاملات مثبت در روز دوشنبه و اوایل روز سه‌شنبه، از اواسط سه‎شنبه جو منفی جلسه اول بازار به شدت معاملات نمادهای بعدازظهری را تحت تاثیر قرار داد تا کل بازار در روز چهارشنبه سرخ‌پوش شود.

به نظر می‌رسد این آزمون و خطای بورس نیز موفقیت آمیز نبوده چرا که چهارشنبه شب معاون سازمان بورس از بازگشت زمان معاملات بورس به روال سابق خبر داد.

منبع: تجارت نیوز

اخبار مرتبط

۲۳ شهریور ۱۴۰۴
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۴
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۴
کارشناسان بازار طلا پیش‌بینی کردند که قیمت سکه امامی در...
۲۳ شهریور ۱۴۰۴ | بازار ارز و طلا
۲۲ شهریور ۱۴۰۴
عدم تخصیص ارز تعهد شده برنج و جریمه ۱۰ درصدی واردکنندگان
عدم تخصیص ارز تعهد شده برنج و جریمه ۱۰ درصدی واردکنندگان
مؤسسه تحقیقات برنج با معرفی سامانه هوشمند، تشخیص برنج ایرانی...
۲۲ شهریور ۱۴۰۴ | بخش های خبری
۲۲ شهریور ۱۴۰۴
کاهش چشمگیر قیمت محصولات مدیران خودرو در اردیبهشت ۱۴۰۴
کاهش چشمگیر قیمت محصولات مدیران خودرو در اردیبهشت ۱۴۰۴
شرکت مدیران خودرو شرایط فروش ویژه‌ای را برای چهار مدل...
۲۲ شهریور ۱۴۰۴ | بازار خودرو
۲۲ شهریور ۱۴۰۴
اخبار کدال
اخبار کدال
امروز شنبه 22 شهریورماه 1404، اطلاعیه‌های متعددی در سایت کدال...
۲۲ شهریور ۱۴۰۴ | اخبار کدال

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *