تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۹
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر : 161051

کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با شهر بورس:

بازار همچنان به حالت عادی بازنگشته است/ لزوم سرمایه‌گذاری محتاطانه تا تثبیت شرایط

بازار همچنان به حالت عادی بازنگشته است/ لزوم سرمایه‌گذاری محتاطانه تا تثبیت شرایط
یک کارشناس بازار سرمایه گفت: بازار همچنان به حالت عادی بازنگشته و ریسک‌های سیستماتیک وجود دارند.

محمدرضا اعلمی در گفت‌وگو با شهر بورس در خصوص وضعیت بازار سرمایه، اظهار داشت: برای اینکه روندی از شاخص را تعیین و اظهار نظر کرد، باید وضعیت 10 روز گذشته را در نظر گرفت تا بدانیم چه روندی دارد.

وی ادامه داد: طی 10 روز گذشته شاهد افزایش حجم و روند مثبتی در بازار بودیم و نزدیک به مقاومت معتبر دو میلیون و 318 هزار واحد رسید که انتظار داریم در چند روز آینده شاهد اصلاح شاخص کل باشیم.

مهر آیندگان

اعلمی افزود: امروز در میانه راه و شاهد بازار چندان خوبی نبودیم که با شدو (shadow)، بسته شد و به احتمال زیاد فردا بازار نسبتا منفی داشته باشیم، اما باید در نظر گرفت بازار همچنان به حالت عادی بازنگشته و ریسک‌های سیستماتیک وجود دارند و روند عادی نشده است که با اطمینان خاطر به صورت تهاجمی پرتفوی را بچینیم؛ پس باید احتیاط کرد تا طی هفته آتی روند بازار را تعیین کنیم و اگر حجم افزایش و شاخص کل مثبت باشد، می‌توان سرمایه بیشتری را وارد بازار کرد.

خبر مرتبط
پیش‌بینی بورس چهارشنبه 22 اسفند 1403 | سقوط ادامه دارد؟
پیش‌بینی بورس چهارشنبه 22 اسفند 1403 | سقوط ادامه دارد؟

بازار سهام در روز چهارشنبه 22 اسفند در حالی به استقبال آخرین روز معاملاتی هفته می‌رود که همچنان در مسیر نزولی قرار دارد. از زمان برکناری وزیر اقتصاد، شاخص کل سقوط 182 هزار واحدی را تجربه کرده و جذابیت بازارهای موازی، شرایط را برای بورس دشوارتر کرده است. آیا در روزهای پایانی سال جرقه‌ای برای بازگشت بازار سهام زده خواهد شد؟

نویسنده:

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون