اشتراک گذاری
قیمت جدید 13 محصول ایران خودرو ویژه خرداد 1403 اعلام شد

ایران خودرو به متقاضیان پژو پارس بدل زد

به نظر می رسد سورن پلاس با موتور XU7P رویای پژو پارس شدن دارد و خیز برداشته تا در سال ۱۴۰۳ جایی این خودروی پُرطرفدار را در بازار بگیرد.
قیمت جدید 13 محصول ایران خودرو ویژه خرداد 1403 اعلام شد

ایران خودرو به متقاضیان پژو پارس بدل زد

به نظر می رسد سورن پلاس با موتور XU7P رویای پژو پارس شدن دارد و خیز برداشته تا در سال ۱۴۰۳ جایی این خودروی پُرطرفدار را در بازار بگیرد.

به گزارش شهر بورس ، تولید خانواده سمند تا پایان بهمن ۱۴۰۲ به نسبت مدت مشابه در سال ۱۴۰۱ با افت حدود ۱۵ درصدی همراه بوده است اما در سه ماهه منتهی به بهمن سال گذشته شاهد برگشتن ورق تولید این خانواده خودرویی و افزایش تیراژ تولید هستیم. به نظر می رسد دلیل این مساله را باید در ایده مدیران ایران خودرو در جایگزینی سورن پلاس با موتور XU7P به جای پژو پارس جست و جو کرد.

امیدواری ایران خودرویی ها به سورن پلاس سبب شده تا فیتیله تولید خانواده سمند را بالا بکشند و تیراژ تولید این گروه خودرویی را افزایش دهند.

بررسی بازار خودرو در نیمه دوم ۱۴۰۲ نشان می دهد، پژو پارس پُر حاشیه ترین خودروی حاضر در بازار محسوب می شود.

تبلیغ درون‌خطی

بررسی اطلاعات منتشر شده در سایت کدال سازمان بورس نشان می دهد ایران خودرویی ها تا پایان بهمن ۱۴۰۲ در مجموع حدود ۵۶ هزار و ۳۰۰ دستگاه انواع سمند تولید کردند که در مقایسه با تولید محقق شده تا پایان بهمن ۱۴۰۱ از افت حول و حوش ۱۵ درصدی حکایت دارد.

آبی های جاده مخصوص در بازه زمانی مشخص شده از سال ۱۴۰۱ در مجموع نزدیک به ۶۶ هزار و ۶۰۰ دستگاه انواع سمند را در خطوط تولید خود تکمیل کردند.

اخبار مرتبط

21 تیر 1404
21 تیر 1404
۲۱۹ کیلوگرم زعفران نگین دادوستد شد
۲۱۹ کیلوگرم زعفران نگین دادوستد شد
گزارش هفتگی معاملات زعفران نشان می‌دهد؛ در هفته منتهی به...
21 تیر 1404 | اخبار بورس
21 تیر 1404
نرخ پروازهای اربعین اصلاح می‌شود؟
نرخ پروازهای اربعین اصلاح می‌شود؟
معاون اول رئیس‌جمهور طی دستوری خطاب به وزیر راه و...
21 تیر 1404 | بخش های خبری
21 تیر 1404
تخصیص ۱۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارات کامیون‌داران
تخصیص ۱۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارات کامیون‌داران
معاون اول رئیس جمهور مصوبه هیأت وزیران برای تخصیص ۱۰۰...
21 تیر 1404 | بخش های خبری

نظرات

6 نظرات
  1. تاتحویل خودرو به کسانیکه اسفند ۴۰۱ نام نویسی کردند،سالیان سال زمان میبرد،چونکه،یروز میگن میدن،خوشحالیم،یروزمیگن جایگزین میدن گریانیم،همسن وسالهای من ۶۰ ساله زنده بمونیم،صلوات

  2. حقتونه. اون موقع که خوشحال و خندان از این که پژو پارس بهتون میدند، پولاتون رو تحویل این دو تا شرکت شیاد دادید، باید فکر اینجا رو هم میکردید. کاش برای خریدن این آهن قراضه ها صف نمیکشیدیم تا مجبور بشند خودروی باکیفیت خارجی با قیمت معقول بهمون بدند. الان یارو یه ماشین خارجی رو داره میخره به پول ما سیصد و پنجاه، اینجا داره میفروشه یک میلیارد و هفتصد. هموطن عزیز، خریدن یا نخریدن که حداقل دست خودمونه. صف نکشیم. این همه سال ماشین سوار نشدیم دو سه سال دیگه هم روش‌. بذاریم خودشون بیاند دنبالمون.

نمایش نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *