اشتراک گذاری
افزایش ۳۰ درصدی صادرات زعفران

افزایش ۳۰ درصدی صادرات زعفران

عضو هیئت مدیره صندوق توسعه صادرات زعفران گفت: بنابر آمار در ۳ ماهه نخست امسال صادرات زعفران نسبت به سال قبل بیش از ۳۰ درصد رشد داشته که این روند در تیرماه ادامه داشته است.
افزایش ۳۰ درصدی صادرات زعفران

افزایش ۳۰ درصدی صادرات زعفران

عضو هیئت مدیره صندوق توسعه صادرات زعفران گفت: بنابر آمار در ۳ ماهه نخست امسال صادرات زعفران نسبت به سال قبل بیش از ۳۰ درصد رشد داشته که این روند در تیرماه ادامه داشته است.

به گزارش شهر بورس، محمدرضا اردیخانی عضو هیئت مدیره صندوق توسعه صادرات زعفران گفت: با توجه به شرایط اقتصادی داخلی و اتفاقاتی که به کشور تحمیل شد، تقاضا و فروش در بازار داخل کاهش یافته، اما تقاضا در بازارهای صادراتی بالاتر بوده است.

وی از رشد بیش از ۳۰ درصدی صادرات زعفران در ۳ ماهه نخست سال خبر داد و گفت: تقاضا برای خرید زعفران در بازارهای صادراتی همچنان بالاست به طوریکه رشد صادرات در تیرماه با رفع مشکلات حمل و نقل کماکان داشتیم.

اردیخانی ادامه داد: با توجه به گرمای شدید و احتمال آسیب رساندن به پیازهای زعفران و بررسی های صورت گرفته کاهش ۱۵ تا ۲۰ درصدی محصول زعفران را خواهیم داشت که براین اساس پیش بینی می شود تولید زعفران به ۳۰۰ تن برسد.

تبلیغ درون‌خطی

این مقام مسئول با اشاره به آینده صادرات زعفران بیان کرد: با توجه به تقاضای جهانی پیش بینی می شود که رشد صادرات تا شهریور استمرار یابد.

وی قیمت هرکیلو زعفران را ۱۰۵ تا ۱۲۰ میلیون تومان اعلام کرد و افزود: با توجه به افزایش تقاضا و رشد صادرات پیش بینی می شود که قیمت زعفران به ۱۳۰ تا ۱۳۵ میلیون تومان برسد.

عضو هیئت مدیره صندوق توسعه صادرات زعفران ادامه داد: با توجه به مشکل کم آبی در کشور، از پتانسیل صادرات زعفران و محصول گرانبها استفاده کنیم و در مناطقی که پتانسیل کشت وجود دارد به زیر کشت این محصول ببریم چراکه بدلیل کم آبی منجر به رشد بازار و ارزش افزوده می شود و از طرفی صادرات این محصول ارزآوری دارد و وزارت جهاد در این خصوص باید به بخش خصوصی کمک کند تا از توسعه صادرات استفاده کنیم.

وی درباره آخرین وضعیت قاچاق زعفران بیان کرد: قاچاق زعفران و خروج محصول از مسیرهای غیرقانونی بدلیل سخت گیری رفع تعهدات ارزی و عدم همکاری کماکان وجود دارد، درحالیکه با تسهیل شرایط رفع تعهد ارزی و واردات در قبال صادرات را آزاد کنند، امکان رونق صادرات و بازگشت ارز به کشور وجود دارد.

اردیخانی گفت: با رفع تعهدات ارزی امکان توسعه صادرات زعفران وجود دارد، سال ۹۹ صادرات ۳۲۰ تن داشتیم که متاسفانه بعد از آن صادرات ۲۰۰ تا ۲۲۰ تن بوده، درحالیکه تقاضا در بازارهای صادراتی افزایشی بوده است.

اخبار مرتبط

07 مرداد 1404
07 مرداد 1404
عملکرد تالار صادراتی بورس کالا در هفته گذشته
عملکرد تالار صادراتی بورس کالا در هفته گذشته
ورود محصولات فولاد مبارکه به تالار صادراتی بورس کالا، مسیر...
07 مرداد 1404 | اخبار بورس
07 مرداد 1404
طلا به‌عنوان دارایی امن سنتی
طلا به‌عنوان دارایی امن سنتی
قیمت طلا در هفته آینده احتمالاً در محدوده ثبات باقی...
07 مرداد 1404 | بازار ارز و طلا
07 مرداد 1404
خبر خوش برای بازنشستگان؛ افزایش ۲۰ درصدی مستمری و وام بدون ضامن
خبر خوش برای بازنشستگان؛ افزایش ۲۰ درصدی مستمری و وام بدون ضامن
صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد فیش حقوق تیرماه بازنشستگان تا...
07 مرداد 1404 | بخش های خبری

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *