تاریخ انتشار : شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۲
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر : 184559

افزایش سرمایه و تغییرات پرتفوی | گزارش مجمع عمومی شرکت سرمایه‌گذاری توسعه ملی

افزایش سرمایه و تغییرات پرتفوی | گزارش مجمع عمومی شرکت سرمایه‌گذاری توسعه ملی
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سرمایه‌گذاری توسعه ملی با حضور بیش از ۸۷ درصد سهامداران برگزار شد و تصمیمات مهمی از جمله افزایش سرمایه و تغییرات پرتفوی اتخاذ شد.

به گزارش شهر بورس، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سرمایه‌گذاری توسعه ملی با حضور ۸۷/۳۵ درصدی سهامداران برگزار شد و نکات مهمی در خصوص برنامه‌ها و وضعیت مالی شرکت مطرح شد.

تغییرات در پرتفوی شرکت و سیاست‌های مالی

در این جلسه، مدیران شرکت اعلام کردند که به دلیل افزایش تأمین دولت از شرکت‌های بزرگ، وزن شرکت‌های کوچک و متوسط در پرتفوی افزایش یافته است. همچنین، تصمیم گرفته شده تا از شرکت‌هایی که سود پایینی دارند، خارج شوند.

مهر آیندگان

پیش‌بینی‌ها و افزایش سرمایه

در خصوص پیش‌بینی‌های اقتصادی، مدیران شرکت برآورد کردند که فاصله دلار آزاد و توافقی حفظ خواهد شد و رشد دلار شرکت‌ها در سال مالی پیش رو بیش از ۸۰ تومان نخواهد بود. در این جلسه، گزارش توجیهی افزایش سرمایه ۱۰۰ درصدی نیز ارائه و تأیید شد و در حال حاضر شرکت در مرحله اخذ مجوز از سازمان بورس قرار دارد.

علیرغم جنگ تجاری آمریکا و چین، شرکت تصمیم گرفت صنعت کامودیتی‌ها را از پرتفوی خود حذف نکند و به دلیل نبود الزام برای جایگزینی، این صنعت همچنان در برنامه‌های شرکت باقی خواهد ماند. در پایان جلسه، صورت‌های مالی تصویب و به ازای هر سهم ۹۲۰ ریال سود تقسیم شد.

خبر مرتبط
۱۵ شرکت بورسی و فرابورسی به صف مجمع رفتند / جزئیات افزایش سرمایه‌ها
۱۵ شرکت بورسی و فرابورسی به صف مجمع رفتند / جزئیات افزایش سرمایه‌ها

با اعلام زمان برگزاری مجامع سالانه و فوق‌العاده ۱۵ شرکت بورسی و فرابورسی، موج تازه‌ای از افزایش سرمایه‌ها در بازار سرمایه کلید خورد. در این میان، ۶ شرکت آماده افزایش سرمایه‌هایی بین ۲۸ تا ۱۵۰ درصد شده‌اند و سهامداران باید در روزهای آینده، چشم به مجامع مهم و تصمیم‌ساز بدوزند.

نویسنده:

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون