تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۸
زمان مطالعه: 3 دقیقه
کد خبر : 160523

ارتباط دانشگاه و تراکتورسازی امنیت غذایی کشور را تضمین می‌کند

ارتباط دانشگاه و تراکتورسازی امنیت غذایی کشور را تضمین می‌کند
قائم مقام دانشگاه آزاد کشور در حاشیه بازدید از گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: دانشگاه‌های آزاد استان‌های آذربایجان شرقی، کرمان و خراسان که واحدهای فنی و مهندسی قوی‌تری دارند در ارتباط بین دانشگاه و صنعت پیشتاز هستند.

به گزارش شهر بورس، علی سروری مجد افزود: ارتباط دانشگاه آزاد با تراکتورسازی در خطوط این گروه صنعتی کاملاً مشهود هست که می‌تواند به عنوان پایلوت برای سایر صنایع و دانشگاه‌ها جهت ارتقاي کمی و کیفی امور هر دو بخش باشد.

ارتباط دانشگاه و تراکتورسازی امنیت کشور را تضمین می‌کند
وی با اشاره به موضوع امنیت غذایی و اولویت اساسی کشور این مبحث تأکید کرد: در این زمینه واحدهای دانشگاه آزاد و صنایع کشور از جمله تراکتورسازی ارتباط تنگاتنگی دارند که امیدواریم روزبه‌روز شاهد توسعه و افزایش این ارتباطات باشیم.

مهر آیندگان

سروری ضمن یادآوری توفیقاتی مانند داخلی‌سازی بالای 90 درصدی قطعات در تراکتورسازی با استفاده از بهره‌برداری حداکثر اظهار داشت: عملکرد تراکتورسازی به‌عنوان واحد صنعتی موفق و برند ملی در تمامی زمینه ها از جمله در حوزه دانشگاهی باید به سایر صنایع گسترش یابد.

گفتنی است استفاده از ظرفیت‌های دانشگاهی کشور اعم از نیروی انسانی و دانش فنی در تراکتورسازی از ۳ سال پیش در دستور کار قرار گرفته به‌طوری که همکاری با 90 مرکز دانشگاهی و دانش‌بنیان در سطح کشور در همین مدت اتفاق افتاده که مهم‌ترین نتیجه ملموس آن راه‌اندازی خط تولید اتوماتیک برای اولین‌بار در کشور با همکاری دانشگاه آزاد در این گروه صنعتی بوده است.

خبر مرتبط
اختلال «همراه‌بانک تجارت» برطرف شد
اختلال «همراه‌بانک تجارت» برطرف شد

مدیریت روابط‌عمومی و ارتقای سرمایه اجتماعی بانک تجارت با پوزش از مشتریان ارجمند به دلیل بروز اختلال در سامانه‌های این بانک اعلام کرد که اختلال به وجود آمده در تمامی سامانه‌ها با تلاش شبانه‌روزی کارشناسان و تیم‌های فنی این بانک در بخش‌های فناوری اطلاعات برطرف شد.

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون