اشتراک گذاری

عرضه بلوکی سهام عدالت، راهی برای حفاظت از سرمایه مردم

عرضه بلوکی سهام عدالت، راهی برای حفاظت از سرمایه مردم

به گزارش پایگاه خبری شهر بورس، «حسین فهیمی» امروز (سه‌شنبه) درباره عرضه بلوکی سهام عدالت به ایرنا گفت: با توجه به اینکه امکان فروش ۳۰ درصد دوم سهام عدالت مهیا شد؛ بنابراین پیش‌بینی می‌شود که ممکن است گاهی تعداد مشمولانی که قصد فروش سهام عدالت خود را دارند زیاد باشد.

وی ادامه داد: اگر جمع سفارش‌های تجمیع شده مشمولین این سهام در یک نماد مشمول معامله بلوکی و عمده شود، کارگزار موظف است تا سهام را به صورت بلوکی و عمده عرضه کند تا از این طریق ضمن حفاظت از معاملات بازار به منابع مردم لطمه‌ای وارد نشود.

سخنگوی آزادسازی سهام عدالت همچنین درباره صحبت‌های مطرح شده درباره افت شاخص بورس به دلیل فروش این سهام گفت: چنین موضوعی صحت ندارد، با توجه به افزایش عمق بازار سرمایه و انجام معاملات گسترده در این بازار نمی‌توان فروش سهام عدالت را عاملی برای افت این روزهای شاخص بورس مطرح کرد.

تبلیغ درون‌خطی

جلسه شورای عالی بورس برای آزادسازی باقی سهام عدالت

وی درباره آزادسازی باقی سهام عدالت گفت: براساس صحبت‌های انجام شده در دهه فجر انجام می شود اما شورای عالی بورس برای زمانبندی دقیق آن دوباره تصمیم گیری و زمان نهایی را اعلام خواهد کرد.

فهیمی به اقدامات انجام شده برای وراث این سهام اظهار داشت: این اقدام نیازمند همکاری مابین قوه قضاییه، شرکت سپرده گذاری و سازمان مالیاتی است که تاکنون انجام نشده است و افرادی که وراث این سهام هستند باید گواهی انحصار را از دادگاه صالح دریافت کند و منتظر بماند.

آزادسازی سهام عدالت از جمله اقدامات مهم دولت تدبیر و امید بود که در نهایت در ۹ اردبیهشت‌ماه اجرایی شد و از روز ۱۰ اردیبهشت تا هشتم خرداد ماه به سهامداران فرصت داده شد تا چنانچه به دنبال انتخاب روش مدیریت مستقیم هستند و می‌خواهند مالکیت و مدیریت سهام خود را به شکل مستقیم و بدون واسطه در اختیار بگیرند، با ورود به سامانه www.samanese.ir نسبت به این امر اقدام کنند، اما این فرصت با توجه به استقبال مشمولان این سهام برای انتخاب روش مستقیم در ابتدا تا ۱۵ خردادماه و در نهایت تا ۲۹ خردادماه تمدید شد.

بیشتر بخوانید؛
رفع اختلال هسته معاملات بورس به زودی/ آیا شیفت‌بندی معاملات دائمی است؟
اصلاح بورس واقعا تمام شد؟/ آیا رشد بورس ادامه‌دار است؟
اولین واکنش رئیس بورس به اصلاح ۵ روزه شاخص

اخبار مرتبط

۲۴ شهریور ۱۴۰۴
تاریخ واریز کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ / خرید ۱۱ کالای اساسی
تاریخ واریز کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ / خرید ۱۱ کالای اساسی
مرحله چهارم کالابرگ الکترونیک از ۲۹ شهریور آغاز می‌شود و...
۲۴ شهریور ۱۴۰۴ | بازارهای موازی
۲۴ شهریور ۱۴۰۴
محدودیت خرید و فروش آنلاین طلا به کجا رسید؟
محدودیت خرید و فروش آنلاین طلا به کجا رسید؟
رئیس اتحادیه کشوری کسب‌وکارهای مجازی اعلام کرد محدودیت سکوهای اینترنتی...
۲۴ شهریور ۱۴۰۴ | اخبار بورس
۲۴ شهریور ۱۴۰۴
وضعیت بازار امروز؛ ۵۱ درصد نمادها مثبت + جزئیات معاملات
وضعیت بازار امروز؛ ۵۱ درصد نمادها مثبت + جزئیات معاملات
بازار امروز با تعادل نسبی میان نمادهای مثبت و منفی...
۲۴ شهریور ۱۴۰۴ | اخبار بورس
۲۴ شهریور ۱۴۰۴
کسورات معوق حقوق بازنشستگان کشوری پرداخت شد - ثبت نام وام بازنشستگی
کسورات معوق حقوق بازنشستگان کشوری پرداخت شد - ثبت نام وام بازنشستگی
ادغام صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد در صندوق بازنشستگی...
۲۴ شهریور ۱۴۰۴ | بخش های خبری

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *