انعقاد تفاهمنامه تامین مالی جمعی هم آفرین و جهاددانشگاهی
به گزارش شهر بورس، امروز تفاهم نامه همکاری شرکت تامین مالی جمعی هم آفرین و سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی منعقد شد.
مهدی فرازمند، مدیرعامل مشاور سرمایهگذاری فاینتک و مدیر سکوی تامین مالی جمعی همآفرین در مراسم انعقاد تفاهمنامه تامین مالی جمعی هم آفرین و سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی، گفت: مجموعه مشاور سرمایهگذاری فاینتک در سال ۹۶ با ادبیات ایجاد یک پل ارتباطی بین فضای شرکتهای دانش بنیان، فناور و استارتاپ با بازار سرمایه و بهره مندی از خدمات بازار ایجاد شد.
وی افزود: در همین راستا اقدامات اساسی برای حوزه تامین مالی فضای فناورانه و دانش بنیان انجام شده که میتوان به بحث اوراق نوآوری، تامین مالی جمعی و ورود شرکتهای مجموعه دانش بنیان به فرابورس اشاره کرد. همچنین این مجموعه دانش فنی حوزههای مالی برای ارائه سرویس به شرکتهای دانش بنیان را بر عهده دارد.
فرازمند ، گفت: ورود به فضای تامین مالی جمعی از حدود ۳ تا ۴ سال گذشته رقم خورد. ادبیات تامین مالی جمعی، ادبیات جدیدی در دنیا است و این موضوع در کشور ما به صورت مدل مشارکت و شراکت افراد در سود و زیان مجموعه پروژههایی است که روی سکوی تامین مالی جمعی بتوانند تامین مالی کنند.
مدیرعامل مشاور سرمایهگذاری فاینتک و مدیر سکوی تامین مالی جمعی همآفرین خاطرنشان کرد: فضای نو و جدیدی در تامین مالی شرکتهای کوچک و متوسط و دانش بنیان ایجاد شده است و پس از گذشت دو سال از شروع فعالیت عملیاتی این موضوع، در عمل این فضا در کشور گسترش یافته و گواهیهای شراکتی از طریق سکو برای سرمایهگذاران منتشر میشود.
فرازمند با تاکید براینکه اگر این اوراق معاف از مالیات شود جذابیتی برای سرمایه گذاران ایجاد خواهد کرد، تصریح کرد: مجموعه سکوی تامین مالی جمعی هم آفرین یکی از مجموعههای پیشرو در تامین مالی جمعی بوده که تاکنون موفق شده بالغ بر ۶۰ شرکت پروژه را در این فضا تامین مالی کند. با توجه به دستورالعملهای مصوب شرکت فرابورس ایران، ما برای هر شرکت میتوانیم تا مبلغ ۲۵۰ میلیارد ریال از طریق سکو تامین مالی کنیم.
فرازمند گفت: این پروژهها میتوانند از جنس سرمایه در گردش یا از جنس هزینههای زیرساختی باشند و مردم میتوانند با مشارکت در هر طرح انتخابی، از منافع آن پروژه و شرکت بهرهمند شوند. برآورد این است که مسیر برای ورود سرمایههای خرد بازار به بخش خصوصی و به شرکتها هموارتر شود.
وی افزود: همکاری با مجموعه جهاددانشگاهی به این منظور بوده که پروژههای فناورانه، دانش بنیان و جذاب در جهاددانشگاهی واردسکوی تامین مالی جمعی هم آفرین شوند و همچنین مجموعه جهاددانشگاهی هم ضمانتهایی را برای این پروژهها صادر کند تا پول سرمایهگذاران تضمین شده و ریسک آنان به حداقل برسد. از سوی دیگر شرکتها از توانمندی بخش خصوصی استفاده کرده و اشخاص حقیقی و خرد هم بتوانند منابع خود را در یک فرآیند سرمایهگذاری وارد این شرکتها کنند.
توسعه با شرکای حرفه ای بخش خصوصی
مسعود ابراهیمی، معاون جهاددانشگاهی و رئیس سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان نیز در این مراسم گفت: رویکرد جدیدی که در سازمان تجاری سازی دنبال می شود، به جای توسعه ساختارسازی راغب هستیم کار را از طریق شرکای بخش خصوصی که حرفه ای تر هستند انجام دهیم و آن را توسعه دهیم.
بیشتر بخوانید:افزایش ۱۰۰ درصدی حقوق بازنشستگان طی سه سال تصویب شد
وی اظهار داشت: به نطر می رسد این موضوع یکی از مجموعه کارهایی است که به نتیجه آن به لحاظ افزایش دانش فنی و نگاه ویژه به زیست بوم کشور امیدوار هستیم.
به گفته ابراهیمی؛ امیدواریم بتوان هم افزایی زیادی بین دو مجموعه صورت گیرد.
محمد صادق انصاری، معاون راهبری پارکها و مراکز رشد و توسعه کسب و کار سازمان تجاریسازی در ادامه این نشست نیز تصریح کرد: در راستای سیاستهای جدید جهاد دانشگاهی، بحث تجاری سازی دستاورد فناوری با اولویت پژوهشگران جهاد و مجموعه شرکتهایی که در ساختارهای نوآوری مستقر هستند، به عنوان یک اولویت مطرح شده اند.
وی تصریح کرد: حداکثر ۲۰ درصد درآمد جهاد از بودجههای ملی و ۸۰ درصد اعتبارات جهاد به صورت خودگردان تامین میشود، به واسطه همین موضوع، در دوره مدیرت جدید چه در جهاد و چه در سازمان، نگاه ویژه به تعامل و ارتباط با بخش خصوصی در حوزههای سرمایهگذاری و مالی میشود.
انصاری عنوان کرد: امروز شاهد انعقاد تفاهمنامه با مجموعه همآفرین با موضوع سرمایهگذاری جمعی هستیم. به طور کلی، جهاد دانشگاهی در ٧ صندوق سهامدار است؛ لذا برای طرحهای داخلی جهاد و همچنین برای طرحهای شرکتها و یا هستههایی که در ساختارهای نوآوری هستند، این اقدام و تفاهمنامه بسیار مطلوب ارزیابی میشود.
بهرهمندی از ظرفیتهای جهاد دانشگاهی
سید سیاوش میرحسینی، مدیر سکوی هم آفرین نیز در این مراسم با بیان اینکه با معاونت تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی مذاکراتی در راستای تامین مالی جمعی و جذب سرمایههای خرد افراد صورت گرفته است، گفت: هدف از این مذاکرات و همکاریها این است که بتوان در قالب تامین مالی جمعی، سرمایههای خرد را به سمت و سوی تولید، حوزههای صنعتی و شرکتهایی که فناوری محور و دانش بنیان هستند، سرازیر کرد.
وی افزود: هدف از این تفاهمنامه، بهرهمندی از ظرفیتهای جهاد دانشگاهی به عنوان یک سازمان بزرگ که بخشی از بار توسعه دانش بنیان و فناوری محور را در کشور پیش میبرد، است تا در حوزه تامین سرمایه به یک هم افزایی برسیم.
میرحسینی عنوان کرد: ضرورت دارد جهاد دانشگاهی به عنوان یکی از بازوهای توسعه فناوری کشور طرحهایی که واجد شرایط تامین مالی جمعی هستند را معرفی کرده و ما با استفاده از ابزار تامین مالی جمعی، بخشی از سرمایه اولیه آنها را تامین کنیم.
مدیر سکوی هم آفرین اظهار داشت: با توجه به ظرفیت جهاد دانشگاهی در حوزه ضمانتنامه و صندوقها، میتواند خدمات جانبی به فعالان حوزه تولید ارائه داده و مسیر را برای آنها هموارتر کند.
منبع: صدای بورس
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0