تاریخ انتشار : جمعه ۱۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۹:۳۱
زمان مطالعه: 10 دقیقه
کد خبر : 88285

وضعیت بازار خودرو در دومین هفته مرداد 1402

وضعیت بازار خودرو در دومین هفته مرداد 1402
نمودار قیمت خودرو در دومین هفته مرداد 1402 صعودی شد. قیمت پژو پارس و سمند در میان محصولات ایران خودرو بیشترین افزایش را ثبت کردند.

به گزارش شهر بورس، نمودار قیمت خودرو در دومین هفته مردادماه صعودی شد. قیمت پژو پارس و سمند در میان محصولات ایران خودرو بیشترین افزایش را ثبت کردند. همچنین قیمت محصولات سایپا به طور میانگین حوالی ۱۰ میلیون تومان بالا رفته است.

جدیدترین قیمت خودروهای پرفروش داخلی و تغییرات آن نسبت به پنجشنبه هفته گذشته (۵ الی ۱۲ مردادماه) را می‌خوانید.

قیمت روز محصولات ایران خودرو

قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۲ مدل ۱۴۰۰ به ۴۴۵ میلیون رسیده است و نسبت به هفته گذشته ۱۰ میلیون بالا رفت. مدل ۱۴۰۱ این خودرو ۴۸۰ میلیون تومان است که ۱۵ میلیون طی ۷ روز گذشته گران شده است.

قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲ نیز به ۵۳۰  میلیون تومان رسیده است که نسبت به هفته گذشته ۱۵ میلیون گران شده است.

قیمت پژو ۲۰۷ دستی فرمان برقی مدل ۱۴۰۲ هم ۶۲۰ میلیون تومان است که طی ۷ روز گذشته ۲۰ میلیون تومان گران شده است اما از تیر تا به امروز ۱۷۵ میلیون ارزان شده است.

قیمت پژو ۲۰۷ دنده ای پانوراما مدل ۱۴۰۲ امروز ۶۵۵ میلیون تومان است که نسبت به ۷ روز گذشته ۱۵ میلیون گران شده است.

قیمت پژو ۲۰۷ اتوماتیک TU۵P مدل ۱۴۰۱ امروز ۷۵۰ میلیون تومان است که طی هفته گذشته ۱۵ میلیون گران شده است. این خودرو تقریبا دو ماه گذشته ۱۶۵ میلیون ارزان شده است. مدل ۱۴۰۲ این خودرو ۷۷۵ میلیون تومان است که نسبت به هفته گذشته  ۱۵ میلیون تومان گران شده است. این  مدل طی یک ماه گذشته ۱۴۵ میلیون ارزان شده است.

قیمت تارا اتوماتیک ۱۴۰۱ ، ۷۵۵ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون گران شده است. تارا اتوماتیک صفر ۱۴۰۲ هم ۷۷۵ تومان قیمت خورده است که ۵ میلیون افزایش طی هفته گذشته داشته است.

قیمت تارا دنده ای۱۴۰۲ هم به ۶۶۵میلیون تومان رسیده است که نسبت به هفته گذشته ۵ میلیون گران شده است و  طی دوماه گذشته ۱۶۵ میلیون ارزان شده است.

قیمت دنا اتوماتیک توربو پلاس مدل ۱۴۰۲ به حوالی ۷۹۵میلیون تومان رسیده است که به معنای افزایش ۱۵ میلیونی هفته گذشته است. این خودرو طی ۲۰ روز گذشته ۵۵ میلیون ارزان شده است و نسبت به خرداد ۱۸۵ میلیون تومان ریزش داشته است.


مزایده اینترنتی ایران خودرو ویژه مردادماه آغاز شد


قیمت دنا معمولی ۱۴۰۱ هم به ۵۷۰ میلیون تومان رسیده است که نسبت به هفته گذشته ثابت مانده است اما طی دو ماه گذشته ۲۴۰میلیون ارزان شده است.

قیمت رانا پانوراما پلاس مدل ۱۴۰۱ به ۵۱۰ میلیون تومان رسیده است که طی هفته گذشته تغییر نکرده است.  رانا پلاس پانوراما ۱۴۰۲ نیز ۵۳۰ میلیون تومان که ۵ میلیون گران شده است.

قیمت رانا پلاس مدل ۱۴۰۱ هم ۴۶۵ میلیونی شده است که طی روز گذشته بدون تغییر مانده است.

قیمت سمند EF۷ مدل ۱۴۰۱ حوالی ۵۵۵ میلیون تومان است که طی هفته گذشته ۲۵ میلیون گران شده است. طبق لیست قیمت ایران خودرو، این مدل سمند طی سه روز گذشته ۳۵ میلیون گران شده است.

قیمت سمند سورن پلاس بنزینی مالتی مدیا مدل ۱۴۰۱ هم ۵۶۵ میلیونی شده است که نسبت به هفته گذشته ۳۰ میلیون گران شده است. این خودرو طی ۳۴ روز گذشته ۶۰ میلیون ارزان شده است. قیمت سمند سورن مدل ۱۴۰۲ پلاس بنزینی نیز ۵۸۰ میلیون تومان است که یک هفته ای ۳۰ میلیون گران شده است.

قیمت پژو پارس LX  مدل ۱۴۰۲ نیز ۶۱۵ میلیون اعلام شده است که طی هفته گذشته ۱۵ میلیون کاهش پیدا کرده است. این خودرو هشتم خردادماه ۶۶۵ میلیون تومان بود و نسبت به امروز ۶۰ میلیون ارزان شده است.

قیمت پژو پارس XU۷P مدل ۱۴۰۲ نیز ۵۰۵ میلیون تومان شده است که نسبت هفته گذشته ۲۵ میلیون افزایش داشته است.

قیمت پژو پارس ELX-TU۵ مدل ۱۴۰۱ نیز به ۷۰۵ میلیون تومان رسیده است که نسبت به هفته گذشته ۲۵ میلیون افزایش داشته است. این مدل گرانترین پژو پارس است.

قیمت پژو ۴۰۵ SLX مدل ۱۴۰۰ نیز  ۵۲۵ میلیون تومان است. این خودرو طی یک هفته ۲۰ میلیون گران شده است.

قیمت روز محصولات سایپا

قیمت پراید وانت مدل ۱۵۱ پلاس مدل ۱۴۰۰ به ۲۶۰ میلیون تومان رسیده است و نسبت به هفته گذشته ۱۰ میلیون بالا رفته است.

قیمت پراید ۱۱۱ صفر مدل ۹۹ نیز امروز ۳۳۰ میلیون تومان است و طی هفته گذشته ۱۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است.

قیمت پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۱ هم با افزایش ۵ میلیونی طی دو روز حوالی ۲۵۵ میلیون تومان به روزرسانی شد.

قیمت تیبا صندوق دار SX بنزینی مدل ۱۴۰۱ امروز با افزایش ۱۰ میلیونی طی یک هفته گذشته حوالی ۳۳۰میلیون تومان اعلام شده است.

قیمت تیبا EX هاچ بک مدل ۱۴۰۰  نیز با  افزایش ۱۰ میلیونی حوالی ۳۴۰ میلیون تومان اعلام شده است.

قیمت ساینا S دنده ای‌ مدل ۱۴۰۲ حوالی ۳۴۵ میلیون تومان خریدوفروش می شود  که نسبت به هفته گذشته ۵ میلیون افزایش داشته است.

قیمت ساینا EX دنده ای مدل ۱۴۰۱ نیز ۳۳۰ میلیون تومان است که نسبت به هفته گذشته ۵ میلیون بالا رفته است.

قیمت کوییک دنده ای R مدل ۱۴۰۲ حوالی ۳۳۵ میلیون رسیده است که نسبت به هفته گذشته ۵ میلیون گران شده است.

قیمت کوییک دنده ای S مدل ۱۴۰۱ هم ۳۴۰ میلیون تومان شده است که نسبت به روز گذشته  ۱۰ میلیون بالا رفته است و  مدل ۱۴۰۲ این خودرو هم ۳۵۰ میلیون است که قیمت آن  ۵ میلیون گران شده است.

قیمت کوییک R پلاس اتوماتیک مدل ۱۴۰۱ نیز ۳۹۵ میلیون تومان اعلام شده است که نسبت به روز گذشته ۱۰ میلیون بالا رفته است.

قیمت شاهین سایپا مدل ۱۴۰۲ امروز به ۵۵۰میلیون تومان رسیده است و نسبت به  هفته گذشته ۱۰ گران شده است. شاهین G مدل ۱۴۰۰ هم ۵۳۵ میلیون تومان فروخته می‌شود که به معنای افزایش ۲۰ میلیونی طی هفته گذشته است.

پیش بینی قیمت خودرو

قیمت خودرو از ابتدا تا انتهای دومین هفته مردادماه صعودی بود. این برخلاف پیش بینی قیمت خودرو بود. پیش از این کارشناسان اظهارداشتند که درصورت واردات خودرو باید منتظر ریزش قیمت‌ها باشیم اما صعود قیمت دلار معاملات را برهم زد و تا به امروز حتی ترخیص خودروهای وارداتی هم نتوانسته دلیلی برای کاهش قیمت خودرو باشد.

کارشناسان درباره روند معاملات بازار خودرو طی روزهای آینده گفته‌اند که  پارامترها بر کاهش قیمت خودرو دلالت دارند بنابراین به نظر می‌رسد صعود قیمت خودرو دوام نداشته باشد و به‌زودی بازار به روند نزولی بازخواهد گشت. البته برخی از کارشناسان نیز تنها قیمت دلار را ملاک آینده بازار خودرو می‌داند و گفته‌اند اگر دلار روند صعودی خود را طی کند بی‌شک باید منتظر گران شدن دوباره خودروها باشیم.

طبق نظر این دسته از کارشناسان به دلیل تحریم‌ها خودروسازان معتبر جهانی از فروش مستقیم محصولات خود به شرکت‌های ایرانی امتناع خواهند کرد و واردات خودرو به‌سادگی انجام نخواهد شد.

منبع: اقتصادآنلاین

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

ششمین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش

بانک توسعه تعاون