این صادرکننده برتر عنوان کرد: حضور در نمایشگاههای بینالمللی یکی از اقداماتی است که در زمینه فروش محصولات در بازارهای صادراتی به نفع همه ما است. اگر بخواهیم توسعه صادرات داشته باشیم و پیروز این عرصه اقتصاد باشیم هیچکدام از اقدامات بدون همراهی اعضا مفهومی ندارد و با مشارکت همه اعضا معنا پیدا میکند.
سید وحید دزفولی عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان کیست؟ + بیوگرافی
نتایج انتخابات اتاق مشخص شد و نام دزفولی در بین منتخبین دیده می شود اما سید وحید دزفولی عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان کیست؟
شهر بورس – علیرضا حسابی، نتایج دهمین دوره انتخابات اتاقهای سراسر کشور دقایقی پیش اعلام شد و منتخبین اتاق بازرگانی اصفهان نیز مشخص شد که در این بین نام سید وحید دزفولی مدیرعامل شرکت خدمات کشاورزی آراسیب سپاهان نیز دیده می شود. اما سید وحید دزفولی عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان کیست؟
سید وحید دزفولی عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان کیست؟ + بیوگرافی
سید وحید دزفولی، مدیرعامل شرکت خدمات کشاورزی آراسیب سپاهان به مدت ۲۳ سال
عضو هیأت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات کشاورزی استان اصفهان به مدت ۱۶ سال
رئیس هیأت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات کشاورزی به مدت ۴ سال
عضو هیأت مدیره شرکت صادرات کشاورزی صفاسیب به مدت ۸ سال
بر اساس گزارش شهر بورس از دیگر تجربیات و افتخارات وی به شرح زیر است؛
اظهار نظرات دزفولی در انتخابات 1401
به گزارش شهر بورس، سید وحید دزفولی عضو ائتلاف اتاق سههزارنفری در نشست اعضای این ائتلاف با فعالان بخش کشاورزی گفت: بنده با سابقه ۲۵ ساله همواره به همراه گروه خود تلاش کردیم تا صنعت کشاورزی را به جایگاه اصلی و واقعی خود برسانیم و برگزاری این گردهماییهای فعالان اقتصادی در بخش کشاورزی باعث میشود تا مشکلات بیان شود و این صنعت توسعه پیدا کند.
دزفولی با اشاره به اینکه مهمترین مشکل در بخش کشاورزی صادرات است، اظهار کرد: تجربه ۲۵ ساله صادراتی بنده نشان میدهد که صادرات از خوردن یک لیوان آب هم راحتتر است. در طول دوران فعالیتم با مشارکت تشکلها و فعالان اقتصادی توانستیم ضعیفترین استان صادراتی کشور را به یکی از قویترین استانهای صادراتی تبدیل کنیم و میزان صادرات استان را بهطور چشمگیری افزایش دهیم.
وی با اشاره به اینکه برای توسعه صادرات باید به پنج محور اساسی توجه کرد، تصریح کرد: اولین محور تولید بر اساس بازارهای هدف است. فعالان اقتصادی باید نیاز بازارهای هدف را شناسایی کرده و مطابق با آن تولید انجام دهند. اگر بر اساس نیاز بازارهای هدف تولید نداشته باشیم بههیچوجه نمیتوانیم صنعت کشاورزی را رشد دهیم.
بستهبندی بر اساس بازارهای هدف دومین عامل برای رشد و توسعه صادرات است. در طول سالهای گذشته برخی از محصولات صادراتی کشاورزی به دلایلی مختلفی از کشورهای مقصد برگشت میخورد؛ اما باید دید علت این امر چیست؟ اتاق بازرگانی بهعنوان پارلمان بخش خصوصی باید در شهرستانها برای کشاورزان درس گروهی آموزشی میگذاشت و آنها را با بازارهای هدف آشنا میکرد. این امر در سالهای قبل اتفاق نیفتاده و ما سعی داریم این کار را در دوره بعد انجام دهیم.
عضو ائتلاف اتاق سههزارنفری خاطرنشان کرد: بهرهگیری از مشاورین تخصصی و بزرگان صنعت کشاورزی در بخش صادرات میتواند کمک شایانی در جهت توسعه صادرات باشد. بودجه اتاق سالانه رقم بالایی است و باید بخشی از آن در حوزه کشاورزی صرف آموزش به فعالان اقتصادی این صنعت برای توسعه صادرات شود. حملونقل به بازارهای هدف سومین نیاز ما است. امروزه استاندارد در حملونقل کشور بسیار ضعیف است و باید ناوگان حملونقل خود را نوسازی کنیم.
برای این کار باید اتاق رایزنیهای خود را با دولت افزایش دهد و از این طریق اقدام به نوسازی کرد. فروش به بازارهای هدف و بازگشت پول از جمله عوامل دیگر برای توسعه صنعت هستند که باید به آن توجه ویژه کرد.
برچسب ها :اتاق بازرگانی ایران
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0