قیمت خودرو داخلی هفته پایانی بهمن ماه را با افزایش به پایان رساند. به گفته کارشناسان نمودار قیمت خودروهای داخلی و خارجی همچنان صعودی است.
به گزارش شهر بورس، شیب افزایش قیمت خودرو در هفته پایانی بهمن ماه تند شد و روند بازار خودرو را پس از حدود یک ماه از نوسان قیمتهای جزیی خارج کرد.
درحال حاضر به گفته کارشناسان، نمودار قیمت خودروهای داخلی و خارجی همچنان صعودی است که ارتباط مستقیمی با رکوردزنیهای جدید نرخ دلار دارد. در این میان محدودیت عرضه خودرو وضعیت را وخیمتر کرده و دلیل دیگری برای رشد قیمتهاست.
در هفته که گذشته قیمت دنا اتوماتیک توربو پلاس ۲۵ میلیون، ۲۰۶ تیپ دو ۱۵ میلیون و پژو ۲۰۷ دستی پانوراما ۲۰ میلیون افزایش را به ثبت رساندند. در میان محصولات پرطرفدار سایپا هم شاهین و کوییک با افزایش به ترتیب ۲۰ و ۱۵ میلیونی رکورددار هستند.
کارشناسان آینده بازار خودرو را به دلیل افزایش نرخ ارز و محدودیت عرضه همچنان صعودی پیش بینی کردند.
قیمت خودرو در هفته پایانی بهمن ماه
در ادامه قیمت روز محصولات ایران خودرو و سایپا و تغییرات آنها نسبت به هفته گذشته (۱۹ الی ۲۷ بهمن) را میخوانید؛
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0