تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۰:۴۵
زمان مطالعه: 7 دقیقه
کد خبر : 72841

پیش بینی قیمت طلا و سکه 17 بهمن 1401

پیش بینی قیمت طلا و سکه 17 بهمن 1401
امروز هر گرم طلا به قیمت دو میلیون و 78 هزار تومان و سکه بهار آزادی به قیمت 22 میلیون و 601 هزار تومان معامله شد اما پیش بینی قیمت طلا و سکه 17 بهمن 1401 چیست؟

به گزارش شهر بورس، پیش بینی قیمت طلا و سکه 17 بهمن 1401 نشان می‌دهد کاهش قیمت‌ها در بازار داخلی موقتی بوده و به زودی پایان می‌یابد.

امروز قیمت طلا و سکه در بازار داخلی با ریزش طلای جهانی ریخت و بازیگران افزایشی را در شوک برد. در روزهای گذشته این روند کاهشی توسط کارشناسان پیش بینی نشده بود. امروز افزایشی‌های بازار معتقد بودند اگر قیمت دلار به کانال‌های بالاتر پیشروی کند اثر کاهشی طلای جهانی بر بازار داخلی تا حدودی خنثی می‌شود.

امروز بخت با افزایشی‌های بازار یار نبود و هر دو فاکتور تعیین‌کننده قیمت طلا و سکه روند نزولی داشتند. اگر چه کاهش قیمت دلار همانند طلای جهانی ۹۰ دلاری نبود؛ اما همین روند نزولی محدود اسکناس آمریکایی توانست قیمت سکه را تا یک میلیون تومان کاهش دهد.

کاهش قیمت طلای جهانی در حالی رخ داد که در روزهای گذشته برخی از تحلیلگران محدوده ۲ هزار دلاری را برای طلای جهانی پیش بینی کرده بودند.با این حال هر اونس طلا روز گذشته به ۱۸۶۴.۹۳ دلار رسید. این قیمت در مقایسه با عصر پنجشنبه بیش از ۹۰ دلار ریزش را نشان می‌دهد.

سرمایه‌های خرد در راه بازار

با وجود روند کاهشی قیمت طلا و سکه اما معامله‌گران خرد در روزهای آینده بازار را صعودی پیش‌بینی می‌کنند. آنها معتقدند افزایش انتظارات تورمی و همین کاهش محدود قیمت، سرمایه‌های خرد را در روزهای آینده به بازار می‌کشاند.امروز قرار بود سامانه مبادله دلار و ارز تحت عنوان ناخدا راه‌اندازی شود، اما بررسی خبرنگار تجارت‌نیوز نشان داد خبری از راه‌اندازی سامانه مذکور نبود است و این موضوع سردرگمی در بازار دلار را به همراه داشت.

فعالان بازار می‌گویند بازار ارز در حالت انتظاری قرار دارد و این موضوع می‌تواند بر بازار طلا و سکه تاثیر بگذارد.


بیشتر بخوانید: قیمت سکه و طلا امروز 16 بهمن 1401


سکه امامی یک میلیون ارزان شد

امروز یکشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ قیمت سکه امامی نوسان زیادی داشت. این قطعه از سکه با کاهش قیمت یک میلیون تا ۹۰۰ هزار تومان، در لحظه نگارش این گزارش با قیمت ۲۳ میلیون و ۹۴۳ هزار تومان معامله شد. این قطعه از سکه بیشترین مقدار کاهش قیمت را در خانواده سکه‌ها داشت.

سکه بهار نزدیک به ۸۰۰ هزار تومان ریخت. این قطعه از سکه هم‌اکنون با قیمت ۲۲ میلیون و ۶۰۱ هزار تومان معامله می‌شود.

نیم‌سکه ۴۵۰ هزار تومان ارزان شد و با قیمت ۱۴ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان معامله شد. ربع سکه نیز کاهش ۳۰۰ هزار تومانی داشت و به قیمت ۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان رسید.

سکه گرمی بدون تغییر نرخ و با قیمت چهار میلیون و ۹۰۰ هزار تومانی در حال معامله است؛ حباب سکه امروز در مرز افزایش و کاهش قیمت سرگردان است.

پیش بینی قیمت طلا و سکه 17 بهمن 1401

حباب سکه رشد کرد

حباب سکه امروز برخلاف کاهش قیمت طلا و سکه روند صعودی داشت. در لحظه نگارش این گزارش حباب سکه امامی و بهار بیشترین مقدار افزایش داشتند.

امروز کاهش قیمت طلا باعث شد هر مثقال طلا در کانال ۸ و ۹ میلیون تومانی سرگردان باشد. هر مثقال طلا در حدود ۴۴۰ هزار تومان کاهش داشت و با قیمت هشت میلیون و ۹۹۹ هزار تومان معامله شد.

هر گرم طلای ۱۸ عیار کاهشی در حدود ۱۰۰ هزار تومان داشت و به قیمت ۲ میلیون و ۷۸ هزار تومان رسید. قیمت طلای دست دوم نیز به دو میلیون و ۴۹ هزار تومان رسید.

ریزش طلای داخلی موقتی است

درباره روند کاهشی قیمت طلای جهانی میلاد صادقی، کارشناس و فعال بازار طلا گفت: بازار طلای داخلی بیشتر از آنکه متاثر از اونس جهانی باشد متاثر از وضعیت اقتصاد داخلی است.

او در پیش بینی قیمت طلا و سکه 17 بهمن 1401 افزود: ممکن است ریزش طلای جهانی تاثیر کوتاه‌ مدتی بر طلای داخلی داشته باشد. در بازارهای مالی هرگونه احتمالی وجود دارد و خرید و فروش‌ها بر اساس پیش ‌بینی‌ها و احتمال‌های موجود در بازارها صورت می‌گیرد.

این کارشناس بازار طلا خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه طلا همیشه به صورت کالای سرمایه‌‌ای مورد توجه است احتمال صعودی شدن اونس طلا در سال جدید میلادی پیش‌بینی می‌شد اما ایجاد روند نزولی احتمال کمتری داشت.

منبع: تجارت نیوز

نویسنده:

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

کیش اینوکس

بانک توسعه تعاون

کارگزاری بانک صادرات