صندوق گارانتی دماوند

تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۰
کد خبر : 58291

پاسخ آمریکا به درخواست ایلان ماسک‌ درمورد اینترنت ماهواره ای در ایران

پاسخ آمریکا به درخواست ایلان ماسک‌ درمورد اینترنت ماهواره ای در ایران
ایلان ماسک ، میلیاردر جنجالی این روزها در پی قطعی اینترنت در ایران درخواستی برای کاهش تحریم های آمریکا داده بودتا بتواند اینترنت ماهواره ای خود را در ایران نیز قابل دسترس نماید.

به گزارش شهربورس، وزارت خزانه داری آمریکا پسخ مثبتی به درخواست اینترنت ماهواره ای برای ایران داده است، جزئیات این دستاورد را در این گزارش می خوانید.

بر اساس گزارش خبرآنلاین، زومیت به نقل از منابع خبری چون رویترز و بلومبرگ ،ایلان ماسک، مدیرعامل اسپیس ایکس ممکن است برای ارائه‌ی خدمات پهن‌باند ماهواره‌ای Starlink در ایران مجوز لازم را دریافت کند. این خبر را وزارت خزانه داری آمریکا در واکنش به خواست این میلیاردر پرحاشیه اعلام کرده است. البته این درحالی است که بر اساس قوانین بین المللی رادیویی فعالیت و اعطای این خدمات باید مجوزهای لازم از کشورهای مبداء را هم داشته باشد اما نقض این قوانین در کشورهای دیگر هم رخ داده است. اگرچه تجهیزات گران و دارای ممنوعیت برای ورود و هزینه گران استفاده از این اینترنت احتمالا رواج چنین اینترنتی را در ایران ، حتی به صورت قاچاق با چالش های جدی روبرو می کند.

ایلان ماسک روز ۲۹ شهریور برای ارائه‌ی سرویس اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در ایران خواستار معافیت از تحریم‌ها شد و حالا یک روز پس از این درخواست، سه‌شنبه، ۳۰ شهریور، وزارت خزانه‌داری ایالات متحده اعلام کرد که می‌توان برخی از تجهیزات اینترنت ماهواره‌ای را به ایران صادر کرد.

ماسک روز دوشنبه ۲۹ شهریور در پاسخ به سؤال کاربری در توییتر درباره‌ی ارائه‌ی سرویس اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در ایران، جواب داد: استارلینک برای ارائه‌ی سرویس در ایران خواستار معافیت از تحریم‌های علیه این کشور خواهد شد.


بیشتر بخوانید: تحلیل گروه غذایی | رشد 200 درصدی یک نماد!


اسپیس ایکس در حال حاضر ۳ هزار ماهواره‌ی استارلینک را در مدار قرار داده و در ۳۲ کشور در سراسر دنیا خدمات اینترنتی ارائه می‌دهد. این ماهواره‌ها برای ارسال و دریافت داده از آنتن‌های خاصی به‌نام آنتن آرایه فازی (Phased Array Antenna) استفاده می‌کنند و استفاده از خدمات استارلینک بدون تجهیزات خاص ممکن نیست.

ماسک در توییت خود به جزئیات بیشتری در مورد برنامه‌های او برای ارائه‌ی خدمات پهن‌باند ماهواره‌ای Starlink در ایران اشاره‌ای نکرد، اما درخواست او هم‌زمان با اعتراضات در جریان به حادثه‌ی پیش‌آمده برای مهسا امینی مطرح شد؛ وزارت خزانه‌داری ایالات متحده مشخص نکرد که آیا این مجوز برای برنامه‌های ماسک اعمال می‌شود یا خیر.

برخی از افراد در توییتر از ماسک خواسته بودند که ایستگاه‌های اینترنتی مبتنی بر ماهواره را در ایران ارائه دهد تا بتوانند دسترسی بهتری به رسانه‌های اجتماعی و برخی از محتواها داشته باشند.

یکی از سخن‌گویان وزارت خزانه‌داری (OFAC) ایالات متحده در بیانیه‌ای گفت: مجوز صادرات برخی سخت‌افزار، نرم‌افزار و خدمات مرتبط با ارتباطات ازطریق اینترنت به ایران برای برخی خدمات اتصال اینترنت برای کاربرانی مشخص و پایانه‌های ماهواره‌ای تحت مجوز عمومی D-1 (مجوزهایی تحت عنوان General License D-1 در شرایط تحریم) ارائه می‌شود.

OFAC برای هرگونه صادراتی که تحت پوشش مجوزهای ذکرشده نباشد، از درخواست مجوزهای خاص برای مجوز فعالیت‌های اینترنتی در ایران استقبال می‌کند.

اسپیس ایکس قصد دارد به سرعت اینترنت ماهواره‌ای استارلینک را گسترش دهد و در حال حاضر نیز برای رقابت با شرکت‌های ارتباطات ماهواره‌ای مشابه مانند OneWeb و Amazon.com Inc (یا همان AMZN.O) سخت تلاش می‌کند.

نویسنده:

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

پنج × پنج =

نیلی

کارگزاری بانک صادرات

کارگزاری بانک صادرات

پراپ تریدینگ

کمان