تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۱
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر : 201642

رئیس اتاق بازرگانی تبریز؛

ثبت رسمی شرکت «مس آذربایجان» در استان ضروری است

ثبت رسمی شرکت «مس آذربایجان» در استان ضروری است
یونس ژائله؛ رئیس اتاق بازرگانی تبریز، در نشست مشترک با رئیس سازمان برنامه و بودجه، به بیان مشکلات واحدهای صنعتی استان پرداخت و به چالش‌هایی همچون نبود زیرساخت‌های مناسب، ناترازی انرژی، محدودیت اعتبارات استانی و دشواری دریافت تسهیلات بانکی اشاره کرد.

به گزارش شهر بورس، وی با تأکید بر ضرورت توجه ویژه به ثبت و استقرار شرکت «مس آذربایجان» در استان گفت: این شرکت در زمان ریاست‌جمهوری شهید رئیسی ایجاد شد. ما خواهان استقلال این شرکت نیستیم، بلکه معتقدیم باید به صورت رسمی در آذربایجان شرقی ثبت شود.

ژائله افزود: در حال حاضر، این شرکت از منابع استان استفاده می‌کند و با ایجاد آلودگی‌های زیست‌محیطی، هزینه‌هایی را به منطقه تحمیل می‌کند. اما سود آن به خارج از استان منتقل می‌شود. اگر شرکت در استان ثبت شود، منافع آن مانند سهم قانونی از کارت بازرگانی، مالیات و سایر منابع مالی، صرف توسعه خود استان خواهد شد.

مهر آیندگان

وی از رئیس سازمان برنامه و بودجه خواست تا در تخصیص بودجه و بودجه‌بندی، توجه ویژه‌ای به حوزه تولید داشته باشد.

کمبود برق، حیات صنایع کوچک را تهدید می‌کند

یونس ژائله، رئیس اتاق بازرگانی تبریز، با اشاره به بحران کم‌آبی و قطعی برق، از عملکرد ضعیف وزارت نیرو انتقاد کرد و گفت: در این شرایط، قطعی برق می‌تواند به تعطیلی واحدهای تولیدی کوچک و متوسط منجر شود و ادامه حیات آن‌ها را غیرممکن سازد.

وی همچنین عملکرد وزارت نیرو را در صدور مجوز نیروگاه‌های خورشیدی و مدیریت نیروگاه‌ها ناکارآمد دانست و تأکید کرد: نه تنها اقدام مؤثری انجام نشده، بلکه به نظر می‌رسد برخی اقدامات عامدانه برای تضعیف دولت و نظام صورت می‌گیرد.

ژائله کم‌آبی را بزرگ‌ترین تهدید برای استان و کشور دانست و افزود: در همین راستا، پیشنهاد بارورسازی ابرها را در استان مطرح کردیم که با پیگیری اتاق بازرگانی تبریز، هفته گذشته برای یک روز در استان اجرا شد و نتایج آن را در بارش‌های اخیر شاهد بودیم.

وی با انتقاد از انتخاب یزد به‌عنوان مرکز بارورسازی کشور، گفت: این استان گزینه مناسبی برای این کار نیست، چرا که ابرهای باران‌زای مدیترانه‌ای از شمال و غرب کشور وارد می‌شوند، بنابراین استان آذربایجان‌شرقی بهترین مکان برای این منظور است.

رئیس اتاق تبریز همچنین به پروژه انتقال آب ارس به تبریز اشاره کرد و افزود: پروژه انتقال آب ارس که از سال ۱۳۶۲ آغاز شده، پس از گذشت بیش از ۴ دهه، همچنان به سرانجام نرسیده است.

نویسنده:

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.